Şimdi Ara

IPAD 2 ŞARJ OLMUYOR. YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 hafta önce aldığım IPAD 2 imi. İlk aldığım zaman direk şarja takmıştım. Şarj olduktan sonra aldım ve 1 haftaya yakın kullandım. Şarjı bittiğinde şarj etmek için prize taktığımda, şarj işareti çıkıyor ve alet devamlı bip bip diye ötüp, şarj olmuyor. Aynı şarj aletiyle iphone 4 ümü şarj ettiğimde, sorunsuz şarj ediyor. Neden olabilir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Sarji direk pirizden yapiyorsunuz degil mi ? Cunku bilgisayardan sarj olmuyor ipad
  • evet direk prizden yapıyorum.
  • Arkadaşlar restore edip, 4.3.3 ü yüklüyor makine. sorun hallolurmu bu şekilde?
  • iphone 4 şarjımla, ipad 2 yi şarj etmeyi denedim, herhangi bir sorun olmadan şarj ediyor.

ipad 2 şarjıyla fakat ipad i şarj etmiyor devamlı, şarj yanıp sönüyor ötüyor. ipad 2 şarjı bozuk dicem ama ipad 2 şarjıda iphone 4 ü şarj ediyor.

nedendir arkadaşlar sizce?
  • kardeş son çıkan ince şarz cihazlar böyle saçmalıyabiliyor.bizimde başımıza geldi.aldığın yerden şarz cihazını değiştir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManyaqTurQ`

iphone 4 şarjımla, ipad 2 yi şarj etmeyi denedim, herhangi bir sorun olmadan şarj ediyor.

ipad 2 şarjıyla fakat ipad i şarj etmiyor devamlı, şarj yanıp sönüyor ötüyor. ipad 2 şarjı bozuk dicem ama ipad 2 şarjıda iphone 4 ü şarj ediyor.

Aklıma şöyle birşey geliyor, iphone 5V ancak ipad 10V ile şarj oluyor. Eğer 10V sağlaması gereken yerde onu sağlamıyor ancak 5V sağlıyor ise iphone şarj olabilir ancak ipad olamayabilir. Sonuçta anlaşılan şarj cihazı arızalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

iphone 4 şarjımla, ipad 2 yi şarj etmeyi denedim, herhangi bir sorun olmadan şarj ediyor.

Aklıma şöyle birşey geliyor, iphone 5V ancak ipad 10V ile şarj oluyor. Eğer 10V sağlaması gereken yerde onu sağlamıyor ancak 5V sağlıyor ise iphone şarj olabilir ancak ipad olamayabilir. Sonuçta anlaşılan şarj cihazı arızalı.

"İphone 4 şarj cihazı ile Ipad 2'yi şarjettim" yazıyor ya, demek ki şarj cihazında da sorun yok.

Bende de aynı sorun oldu bugün. Denemek için elimde kablo falan yok.
    Sorun yaşayan arkadaş, senden ricam İphone 4 şarj cihazını İpad 2 nin kablosu ile denesene, bakalım kabloda mı acaba sorun var.
    Teşekkürler.

• quote:

İphone 4 şarj cihazını İpad 2 nin kablosu ile denesene, bakalım kabloda mı acaba sorun var.
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.