Şimdi Ara

İPAD 2 TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İNGİLTEREDEN İPAD 2 ALACAĞIM AMA 3G VE WİFİ MODELİ ARASINDA KARARSIZ KALDIM.3G NİN BAZI SIKINTILARI OLDUĞU SÖYLENİYOR.
    TÜRKİYEYE DÖNÜNCE SORUN YAŞAMAK İSTEMİYORUM.SİZCE HANGİSİ DAHA UYGUN.BU ARADA SONY ERİCSON XPERİA X8 TELEFONUM VAR.BUNUNLA WİFİ HOTSPOT YAPARAK İPAD E BAĞLANABİLİRMİYİM.

• 3G'lerde ne sorun varmış ki bir sorun yok bence ;) wifi + 3g al temiz temiz kullanırsın Türkiyede'de sorun olmaz kayıt yaptırdıktan sonra pasaport'a kullanabilirsin sorunsuz şekilde ;) . Sony'i bilemiyorum ama iphone ile aralarında internet paylaşılabilyor ;)
  • şu şehir efsanelerine inanmayın.
  • ingiltere de bulursanız bitane de bana alın lütfen :)
  • Kesinlikle 3G modelini alin, herhangi bir yerde lazim oldugunda pisman olma durumunuz cok yuksek. Hem ekstradan GPS sadece 3G modelinde var.
  • İgo gibi bir navigasyon yüklenirse 3G ye gerek kalırmı...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar
    Kesinlikle 3G modelini alin, herhangi bir yerde lazim oldugunda pisman olma durumunuz cok yuksek. Hem ekstradan GPS sadece 3G modelinde var.

Wfi modeldede telefondan internet paylastiginizda gayet gps oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @HackAv: İgo telepatiyle mi bulacak yolunu?

@gduman: Dakikada bir güncelleniyor yalnız o gps verisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum
    @HackAv: İgo telepatiyle mi bulacak yolunu?

Sonucta isi gorecek bir gps oluyor hocam ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Kesinlikle 3G modelini alin, herhangi bir yerde lazim oldugunda pisman olma durumunuz cok yuksek. Hem ekstradan GPS sadece 3G modelinde var.

Eğer bu paylaşımı iPhone ile yaparsanız olur! Başka cihaz / telefon ile olmaz. iPhone ile olanda dakikada bir güncelleniyor yani tam kapsamlı bir GPS gibi çalışmasını beklemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratremix

quote:

quote:

Eğer bu paylaşımı iPhone ile yaparsanız olur! Başka cihaz / telefon ile olmaz. iPhone ile olanda dakikada bir güncelleniyor yani tam kapsamlı bir GPS gibi çalışmasını beklemeyin.

Baska cihazla gayet oluyor htc desire hd sagibiyim interneti paylasiyor ve gayet kullaniyorum.

• İp4 varsa hotspot ozelligiyle 3g kullanabilirsiniz yani ip4 varsa wifi alin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turuncum
    @HackAv: İgo telepatiyle mi bulacak yolunu?

Sonucta isi gorecek bir gps oluyor hocam ;)

neredeyim sorusunun cevabı için iş görür tabi... ama bir adres arıyorsanız, özellikle de arabadaysanız, en sık kullanacağınız cümle "tüh lan gene geçmişik dön geri" olur eminim
  • quote:

Baska cihazla gayet oluyor htc desire hd sagibiyim interneti paylasiyor ve gayet kullaniyorum.

Okumamışsınız yazılanı herhalde. GPS kullanımından bahsediyorum ben. Başka cihazdan internet paylaşımı tabikide yapılabilir, GPS verisi yapılamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TikaMasala -- 25 Nisan 2011; 12:23:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratremix
    quote:

Okumamışsınız yazılanı herhalde. GPS kullanımından bahsediyorum ben. Başka cihazdan internet paylaşımı tabikide yapılabilir, GPS verisi yapılamaz.

Deneyin kendiniz gorun hocam. Oluyor diyene yalanci muamelesi yapiyorsunuz resmen. Neyse ben diyecegimi dedim isteyen inanir isteyen dener inanir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.