Şimdi Ara

Ipad 2 ve microsoft office 2010/07/03...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
5.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ipad 2 almayı düşünüyorum fakat microsoft office ? Kafamı karıştıyor. Android cihazlarda office var fakat ios?

• İOS ta da var merak etme. Office2 plus vs.
  • ben ipad2 için quick office hd satın aldım 14 dolara ve gercekten memnunum.
  • Kendi içinde hazır gelen program yokmu ? illa para verecez yani :S

Office2010? 2007 03
  • evet androiddeki gibi ucretsiz ve kaliteli office yokmu?! ThinkFree Office gibi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS
    evet androiddeki gibi ucretsiz ve kaliteli office yokmu?! ThinkFree Office gibi??

Ucretsiz yok. Ancak jb ile ucretsiz edinebilirsin.
  • Bir de bu android olsun ios olsun office programlarıyla düzenleme yapılabiliyor mu yoksa sadece görüntülenebiliyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben iPad 2 maillere ek olarak gelen excel word vs. Belgelerini eksiksiz olarak acabikiyorum ama. Hic bir office programi vs yuklemedim.
  • 15$ bayılman gerekiyor tabi office uygulamalarını açabilmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ermeydan

Bir de bu android olsun ios olsun office programlarıyla düzenleme yapılabiliyor mu yoksa sadece görüntülenebiliyor mu?

Android'i bilemiyorum fakat iOS'te tabi ki yapılabiliyor.Keynote,Pages vs. bir sürü Office programı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

15$ bayılman gerekiyor tabi office uygulamalarını açabilmek için

açabilmen için degil değişiklik yapıp çalışma yapabilmek için ppt pdf vb her türlü işlemi değiştirmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

ben ipad2 için quick office hd satın aldım 14 dolara ve gercekten memnunum.

Merhaba bahsettiginiz programda power point gi sunum hazirlanabiliyor mü ?
  • açmak için olmasa bile düzenlemek için para vermeniz yada telefonu kırarak çeşitli yollarla edinebilirsiniz...

mail ile gelen eklerin hepsini ben telefonunmda açabliyor ancak düzeltemiyorum. ihtiyaç olmadığından yüklemedim..
    MS office yok ama Apple a ait güzel ofis programları var. Pages, Keynote gibi. tavsiye ederim.
  • yükleyen birisi varsa mesela onun bilgileri ile biz de yükleyebilir miyiz? mesela 5 arkadaş birleşsek tek bir şifre ile bu programı satın alıp ücreti de 5.e bölüşsek olur mu böyle birşey?
  • bu programların çoğunu kullandım ama sesli slaytları açabilen bir pro varmı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.