Şimdi Ara

İpad 2 Wifi Almak İstiyorum Yardım Eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler dilerim. Sitenizi ve forumunuzu uzun zamandır takip etmeme rağmen yeni üye oldum. Benim sorum şu : Antalyada ikamet ediyorum , yakın bir zamanda İstanbul ve Bilecik şehirlerine gitme imkanım var. En ucuz İpad i nasıl temin ederim ? Mümkünse kredi kartı(tek çekimde uygundur) ile olması daha avantajlı olacaktır. Ayrıca ikinci el sitelerinde yurtdışından getirilmiş ürünler var ambalajı bile açılmamış. Bu ürünlerin faturasının adıma olmaması ne gibi sorunlar çıkartabilir ? Garanti servis durumlarında başım ağrır mı ? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bokaman -- 12 Temmuz 2011; 12:40:03 >

• İpad2 stok konusu:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=48646832

Faturanizin adiniza olmamasi hicbirsey kaybettirmez garanti artik imeilerden kontrol edliiyor ondan dolayi sizin adiniza olmus olmamis farketmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim isteğim daha çok ucuza mal etmek bu cihazı
  • en ucuz bilkomda ama stok yok bekleyeceksiniz

+teğmin etmek değil temin etmek,türkçemize dikkat hocam
  • düzelttim hocam sağol :)
  • Anlayışınız için teşekkür ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
    Faturanizin adiniza olmamasi hicbirsey kaybettirmez garanti artik imeilerden kontrol edliiyor ondan dolayi sizin adiniza olmus olmamis farketmez

Faturanın adınıza olmaması, normal garanti işlemleri için farketmez. Ancak teknik servis sorumluluklarını yerine getirmezse veya bir anlaşmazlık olunca Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak isterseniz, fatura sizin adınıza olmadığı için başvuru yapamazsınız.

Türkiye'deki teknik servislerin neredeyse kılcal çizik sebebiyle cihazları garanti dışı bırakmaya çalıştıklarını dikkate alınca, bence faturanın kendi adınıza olması önemli bir konu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilkomda 32 gb varTIKLA
  • stokta yok diyor hepsine
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

stokta yok diyor hepsine

Dun vardi demekki bitmiş stok
  • Ne alıcağına bağlı? Wifi alırım diyorsan rahat rahat bilkomlardan bulursun.Hatta;ben buldum daha bugün.Ama 3G diyorsan orası biraz zor tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.