Bildirim
İpad 3 Kırık Ekran
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: dvoca
Selam arkadaşlar. Elimde ekranı kırık bir ipad 3 var dokunmatığın de sorun yok ama kırık cam yavaş yavaş ilerlemeye başladı.
Hiç Genpa'dan Ekran ve Kasa değiştiren oldu mu ? Fiyatını öğrenmek istiyorum şimdiden hazırlıklı olmak için
Bilgi için şimdiden teşekkürler...
Geçmiş olsun,350-400 tl civarı gider.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam fiyatını bilmiyorum ama iPad 3de dokunmatik panel ve ekran en azından yapışık değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet birde dokunmatik ekran parası ağır kaçar -
quote:
Orijinalden alıntı: hakansant
quote:
Selam arkadaşlar. Elimde ekranı kırık bir ipad 3 var dokunmatığın de sorun yok ama kırık cam yavaş yavaş ilerlemeye başladı.
Hiç Genpa'dan Ekran ve Kasa değiştiren oldu mu ? Fiyatını öğrenmek istiyorum şimdiden hazırlıklı olmak için
Ekran için öyle bir fiyat bekliyorum ama kasa değişimi istemezler umarım ekstradan -
quote:
quote:
quote:
Ekran için öyle bir fiyat bekliyorum ama kasa değişimi istemezler umarım ekstradan
zaten ipad 4 ipad 3'ün fiyatını epey düşürdü, olmadı bunu satın tekrar ipad alın
-
quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
quote:
quote:
quote:
Ekran için öyle bir fiyat bekliyorum ama kasa değişimi istemezler umarım ekstradan
zaten ipad 4 ipad 3'ün fiyatını epey düşürdü, olmadı bunu satın tekrar ipad alın
Kırık bir İpad i kim alır ve o kadar da durumum iyi değil dostum :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X