Şimdi Ara

ipad 3 mü ipad 2 mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
14.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o yüksek çözünürlüklü filmler ne işe yarayacak hafıza artmadan, ipad 2 de 64 gb, ipad 3 de 64 gb, ipad 3 ün 128 gb versiyonu olsaydı 3 almaya değerdi, ayrıca sarı ekran, 3g bağlantı kopması, internette ipad 2 ye göre yavaş kalması gibi sorunları da var, ipad 3 ün oturması daha 1 yıl alır ona göre uygulamaların falan çıkması, çıktıktan sonra da aşırı yer kaplayacağından kapasite sorunu olacak, tamam ekran şahane ama yetmiyor işte ekranın retina olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

Ipad 2 diyenler büyük ihtimal daha Ipad 3'ü denemeden konuşuyorlar. Adam diyor sadece ekran çözünürlüğü artmış. eh be arkadaş zaten alet tamamen ekrandan oluşuyor. Ipad 3 de döküman okurken vs'de büyük fark yaratıyor. Hele yüksek çözünürlüklü filmlerde "vay arkadaş" dedirtiyor. Aşırı ısınmasına gelince ben bir otobüs yolculuğunda 5 saat film seyrettim bu alette ve rahatsız edici bir ısınma olmadı. Normal gün içi kullanımında ise ısınma sorununu hiç yaşamadım.

Yanlış anlaşılmasın Ipad 2 kötü demiyorum. Hatta fiyat/performans açısından bir aya Ipad 3'ü katlar fakat özellikler ve rahatlığı açısından Ipad 2 daha iyi demek, biraz mevzu hakkında bilip bilmeden konuşmak oluyor.

Ekran çözünürlüğü artmış tamam da bu olay neden bu kadar abartılıyor yahu? iPad 2'nin ekranı yetersiz mi? Ne kadar mükemmelliyetçi insanlarsınız, herşeyi eleştirir olmuşsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Ipad 2 diyenler büyük ihtimal daha Ipad 3'ü denemeden konuşuyorlar. Adam diyor sadece ekran çözünürlüğü artmış. eh be arkadaş zaten alet tamamen ekrandan oluşuyor. Ipad 3 de döküman okurken vs'de büyük fark yaratıyor. Hele yüksek çözünürlüklü filmlerde "vay arkadaş" dedirtiyor. Aşırı ısınmasına gelince ben bir otobüs yolculuğunda 5 saat film seyrettim bu alette ve rahatsız edici bir ısınma olmadı. Normal gün içi kullanımında ise ısınma sorununu hiç yaşamadım.

Yanlış anlaşılmasın Ipad 2 kötü demiyorum. Hatta fiyat/performans açısından bir aya Ipad 3'ü katlar fakat özellikler ve rahatlığı açısından Ipad 2 daha iyi demek, biraz mevzu hakkında bilip bilmeden konuşmak oluyor.

Ekran çözünürlüğü artmış tamam da bu olay neden bu kadar abartılıyor yahu? iPad 2'nin ekranı yetersiz mi? Ne kadar mükemmelliyetçi insanlarsınız, herşeyi eleştirir olmuşsunuz.

I pad 2'nın ekranına yetersiz dediğim yeri gösteririrmisin bana?

@fincankahve

sarı ekran sorunu bende bulunmuyor, 3g sorunu hakkında yorum yapamam,bende wi-fi model var. ayrıca hafıza konusunda sana katılmıyorum 32gb yeterde artar çoğu insana, Ipadleri bir masaüstü pc gibi görmemek gerektiğini düşünüyorum.

• Bence ipad3un tr ye gelmesi sifir ipad2almak icin guzel bir firsat.

Daha 10gun once arkadasima hediye gelen ipad2 3g16gbi kutusu acilmamis sekilde 1050 tl gibi bir fiyata aldim cok cok ta memnunum. Sahsen tablete 1000 tlden fazla vermeyi dusunmuyordum. Hatta bulabilsem ipad1 bile alirdim. Ne guzel sans ki apple urunlerinde yazilim olayi bitiriyor. Hangisine yuklersen yukle farketmiyor. Tablette 5-8 mp kamera olsa ne olur olmasa ne olur. Full hd den fazla cozunurlugu hangi uygulama ile destekleyecegim??? Bu sefer kapasite konusu gundeme gelecek. Hadi 64 gb lik alayim diyeceksin hoop 2000 lira. Ha elbette guzeldir lafim yok ama bence cok gereksiz
    Ha ille de alacagim diyen kisiler icin; cihazin bence biraz daha oturmasini beklemekte fayda var.
  • quote:

Gazete okurken ( örn hürriyet ipad uyg) zoomlamak gerekiyor mu, retina da tahminimce gerekmiyordur.?

• Bu arada iPad 3 64 GB alan insanların aklından şüphe ederim. O paraya 2 iPad geliyor, 2 iPad almak dururken tek iPad alan adamın aklı başında değildir.
  • 100 dolar icin degmez yeni teknoloji her daim iyidir
  • anlamadığım bir konu var.bu yeni ipad aldığımızda uygulamalar ipad 2 göre yapıldığı için sorunlar mı çıkacak.yeni ipad için yeni uygulamalar veye güncellemeler mi bekleyeceğiz.
  • quote:

Bu arada iPad 3 64 GB alan insanların aklından şüphe ederim. O paraya 2 iPad geliyor, 2 iPad almak dururken tek iPad alan adamın aklı başında değildir.

1-)64 GB wifi modelin fiyatı 1700 lira bana 850şer liraya 2 tane Yeni iPad gösterin orayı yağmalayım.
    2-)16 GB neyinize yetecek eğer aktif kullanacaksanız ? Ben aktif bir kullanicıyım ve cihazın 25 gb bölumü bu gece yüklenecek uygulamalar tarafından kaplanmış durumda.
    3-) Hadi diyelim bu mesajı yazarken "aklınız başınızda değildi" ve 4G li model demeyi unuttunuz.Ben 64 GB Wifi+4G aldım 1950 tl ye.2 tane yeni ipad 16 gb wifi modeli 1200x2=2400 lira ediyor.2400-1950=450 tl fark var arada.
    4-)2 tane iPad ile ne yapmayı planlıyorsunuz ? Hadi 64 gb+4g yerine 2 tane iPad aldınız.Birini kullanıp ötekisini besleyecek misiniz ?
    5-)Aynı mantıkla düşünürseniz 4+1 daire almaktansa 2+1 den 2 tane daire alalım hadi otur oturabilirsen içinde.

"64 GB alanların aklı başında değildir" lafını 64 gb +4g cihaz edindiğimden üstüme alındığım için bu mesajı.
    Şuan Allaha şükür aklım başımda ama sizi bilemeyeceğim.
    İyi forumlar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Su an bakmakta oldugum ekrana kesinlikle deger,arada verilemeyecek bir fark yok 1000 tl verecek olan mantıklı olsun 1200 hatta 1160 versin.

Aktif bir tablet kullanicisinin ilk bakmasi gereken sey ekrandır.Piyasaya çıkan tüm tabletleri neredeyse hepsini kullandığımı veya denediğimi düşünürsek Apple bu ekranla diğer bütün tabletlere yani çöp ekranlı tabletlere güzel bir kafa golü atmış.Sadece ekran kalitesini arttırmış dolayısıyla yüksek kalte görüntünün işlenmesi için de çip seti yükseltmiş.Siz kağıt üstünde yazanlara çok bakmayın yeni iPad kullanıcı adaylarının bu yazdığımı okuyup karar vermesi yeterlidir.
  • Ipad 2 ile New Ipad arasında 200 TL fark var. Eşim Ipad 2 kullanıyor ben yenisini. Ekran çözünürlüğü, kamerası, yüksek çözünürlüklü mkv filmleri oynatabilmesi verdiğiniz 200 TL farka değiyor.
  • Bugun ipad3u inceledim. objektif olmak adina ve soylenenlere bakarak. Neyi bu kadar cok begendiklerini gercekten anlayamiyorum.tamam ekran iyi hos ta oyle cok cok ta muhtesem gelmedi bana yani.ayriyetten o cozunurlugu render etmek icin internet sayfalarini yavas aciyor.media marktta ipad2ile yanyana inceledim. Bence internete girilen bir cihazin web tarayicisinin kendinden oncekine gore yavas olmasi kabul edilemez. Ek olarak bana 1024*768den daha yuksek cozunurlukte bir web sayfasi soyler misiniz nerede var???

Bence su an fiyat performans,cozunurluk/performans, pil ve ekran rendering/performans anlaminda yine ipad2 bariz onde.bu benim sahsi fikrim elbette.Yine soyluyorum bence ipad3un en buyuk guzelligi, onun sayesinde ipad 2 nin fiyatinin ucuzlamasi :)))

Gordugum bir diger konu da arkasi bariz sicak ve ekrani ipad2ye gore full parlaklikta bile sapsari idi.
  • Maddiyat olarak pek aşırı fark olmadığından dolayı iPad 3 tavsiye ederim
  • biz de hem ipa 2 hem de yenisi var..

Sadece ipad 2 kullanan bir eksiklik hissetmez ama inanin yeni ipad kullandiktan sora ipad 2 nin ekrani cidden dandik kaliyor..
  • iPad 2 kullanan birisi olarak dün ilk defa MM 'da New iPad'i inceledim. Tamam ekran zaten sahip olduğum 4S gibi keskin ve net ancak teşhirdeki üç adet New iPad'in de sol alt kısimları iPad 2'ye nazaran çok sıcak idi. Belki tanıtıcı program yüklü olduğundan cihaz işlemcisi çok ısıniyordur. Yeni bir tablet alacak olsam ısınsa da New iPad'i alırdım ancak iPad 2 kullanıcısı olarak kesinlikle değiştirmeye gerek yok.
  • tabikide 3.
    ipad 2nin 3'e göre hiç bir artısı yok, sadece fiyatı daha az oda çok bir fark değil zaten. ama 3'ün 2ye göre artısı çok fazla. o retina ekran bile başlı başına bir neden...
  • Orijinalden alıntı: römercan

5-)Aynı mantıkla düşünürseniz 4+1 daire almaktansa 2+1 den 2 tane daire alalım hadi otur oturabilirsen içinde.

Misal verirkende de destekli sallamak lazım.
    Aynı mahallede 2 adet 2+1 dairenin kira getirisi bir adet 3+1 den daha fazladır.
    Ayrıca 4 kişilik bir aile bile yeterli genişlikte 2+1 de dairede gayet rahat edebilir.
  • bir sonraki ipadin çıkması 1 yılı bulur mu ?
  • Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Orijinalden alıntı: römercan

Misal verirkende de destekli sallamak lazım.
    Aynı mahallede 2 adet 2+1 dairenin kira getirisi bir adet 3+1 den daha fazladır.
    Ayrıca 4 kişilik bir aile bile yeterli genişlikte 2+1 de dairede gayet rahat edebilir.

Alıntılarken de düzgün alıntılamak lazım Edit: Alıntı olayı genel bir sorunmuş fail olduk :)

Gece 2 idi o mesajı yazarken, saçmalamışım örnek verirken, fakat diğer maddelerin arkasındayım halen, herkese selamlar cümleten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi römercan -- 6 Mayıs 2012; 17:26:54 >

• Ya bu ipad 3 ün hafızası ne böyle bu çözürlüğe en az 64 gb yakışır, ne yani adam akilli bir filmi, indir silmi yapicaz, uygulamaların kapladıği yerde cabası, bence ipad 3 16gb almaktansa aynı fiyata ipad 2 32gb almak daha mantıklı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.