Şimdi Ara

ipad 3 mü ipad 2 mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
14.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lenyyy

bir sonraki ipadin çıkması 1 yılı bulur mu ?

Büyük ihtimal önüzmüzdeki yıl bu zamanlar çoktan elimizde olur , çünkü Applestore açılma ihtimali yüksek istanbula. Boyle geç gelmeler olacağını sanmam artık.

iphone 5 ten sonra sıra imac macbook yenilemesi sonrada ipad 4. nesil olur araya yeni bir cihaz girmezse
  • Kesinlikle new ipad almani oneririm , ekrani gercekten gorulmeye deger.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu yüksek çözünürlüklü video ve fotograf çekeni almak varken niye ipad 2 de ısrar anlamak mümkün değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: colemantrebor

Bir arkadaşım canadadan ipad getirecek. yenisimi yoksa ipad 2 mi karar veremedim. Teknoloji delisi değilim. Öyle aman ekranı süpermiş derdim yok. Daha çok makale okumak, internette gezmek ve arasıra oyun için kullanacağım. İpad 2 100 dolar daha ucuz, bataryası daha uzun gidiyor, hız olarakta ipad 3le aynı. İpad 3 ün ise ekranı gayet çok iyiymiş ama çok büyük fark etmedi benim için. Bataryası aynı olsa herhalde ipad 3 ü seçerdim. Biri apple fan diğeri andorid fan arkadaşım sırf ekranı için 100 dolara değer dedi. Siz ne seçerdiniz ? İpad 2 kullanmış arkadaşlar kıyaslama yaparsanız sıcaklık, batarja süresi ve ekran açısından ne söyleyebilirsiniz ?

Ozellikle makale okuyacaksaniz yeni Ipad'i tercih etmelisiniz. Cunku yeni İpad Retina Ekran iceriyor, bu da ozellikle yazilarin net gorunmesini sagliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: colemantrebor

Bir arkadaşım canadadan ipad getirecek. yenisimi yoksa ipad 2 mi karar veremedim. Teknoloji delisi değilim. Öyle aman ekranı süpermiş derdim yok. Daha çok makale okumak, internette gezmek ve arasıra oyun için kullanacağım. İpad 2 100 dolar daha ucuz, bataryası daha uzun gidiyor, hız olarakta ipad 3le aynı. İpad 3 ün ise ekranı gayet çok iyiymiş ama çok büyük fark etmedi benim için. Bataryası aynı olsa herhalde ipad 3 ü seçerdim. Biri apple fan diğeri andorid fan arkadaşım sırf ekranı için 100 dolara değer dedi. Siz ne seçerdiniz ? İpad 2 kullanmış arkadaşlar kıyaslama yaparsanız sıcaklık, batarja süresi ve ekran açısından ne söyleyebilirsiniz ?

Bende ıpad 2 var ıpad 3 ekranı cok fark ediyormu diye teknosaya gıttım ıpad 2 ve 3 yan yana duruyordu iyice inceledim ama durustce soyluyorum hiçbişey anlayamadım ekran olarak belki ipad 3 u olanlar körsun diyecek ancak dogrusu bu teknosa dakı calısan gözle görulen bi ekran kalite farkı yok dedi ipad 1 ile ipad 3 desen onda ekran farkı var belkşde sorun benım gözlerimde:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sırf ekran için bile 3 derim.
  • yahu ekranı bile fark eder ama onu bırakın çektiği 5mp lik resimi,hd video çekiminidemi görmedin arasındaki fark için...
  • arkadaşlar new ıpad 3 aldım fifa 13 yüklemek istiyorum önerebileceğiniz siteden indirmek istiyorum yardım edin

İYİ BAYRAMLAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademirhan0

arkadaşlar new ıpad 3 aldım fifa 13 yüklemek istiyorum önerebileceğiniz siteden indirmek istiyorum yardım edin

İYİ BAYRAMLAR.

iPad'e internet sitelerinden .apk formatında hiç bir şey yükleyemezsiniz. Eğer ücretli oyunları ücretsiz olarak yükleyebilme isteğiniz olduğunu söyleseydiniz size New Galaxy Note 10.1 önerebilirdim. Ama eğer çok isterseniz Jailbreak yapıp; App Store'da bulunan ücretli bir uygulamayı Cydia sayesinde ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz. Cydia'yı açacak olursam; 2. bir App Store derdim. Sadece her şey ücretsiz... :)

Not: Jailbreak yapmanız halinde cihazınızın her türlü garantisi sona ermektedir. Bilginize...

Edit: Konuyu biraz hortlatmış gibi oldu sanırım ama arkadaşımızın yardıma ihtiyacı olduğunu düşündüm. İnşallah bana çok kızmazsınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPER-TANKS -- 2 Ocak 2014; 20:34:25 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.