Şimdi Ara

ipad 3 mü ipad 2 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
14.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaşım canadadan ipad getirecek. yenisimi yoksa ipad 2 mi karar veremedim. Teknoloji delisi değilim. Öyle aman ekranı süpermiş derdim yok. Daha çok makale okumak, internette gezmek ve arasıra oyun için kullanacağım. İpad 2 100 dolar daha ucuz, bataryası daha uzun gidiyor, hız olarakta ipad 3le aynı. İpad 3 ün ise ekranı gayet çok iyiymiş ama çok büyük fark etmedi benim için. Bataryası aynı olsa herhalde ipad 3 ü seçerdim. Biri apple fan diğeri andorid fan arkadaşım sırf ekranı için 100 dolara değer dedi. Siz ne seçerdiniz ? İpad 2 kullanmış arkadaşlar kıyaslama yaparsanız sıcaklık, batarja süresi ve ekran açısından ne söyleyebilirsiniz ?

• batarya ömrü aynı değil mi ikisinde de 10 saat pil ömrü var
  • Bataryasi zaten ayni. Ipad 2 de var ipad 3 de ikiside 9-10 saat arasi gidiyor
  • Yeni iPad in bataryası daha iyi fakat A5X in ve retina ekranın güç tüketimi fazla oldugundan aynı gidiyor şarjları.
  • Dostum ipad alacaksan vede ipad2 yoksa sifirdan alacaksan new ipad almani oneririm. İpad2 kullaniyorum ben bu yuzden degistirmedim sarj suresi filan ayni kafana takma kesinlikle yeni ipad almani oneririm
  • yeni ipad in ipad 2 ye oranla bildiğim kadarıyla tek dezavantajı pil kapasitesinin artması dolayısıyla sarj dolum süresinin daha fazla olması ki akşamdan sarj a taktığınızda buda çok problem olmasa gerek, ısınma problemi fln mevzularına vs. takılmayın yapılan testlerde ipad 2 ile arasındaki fark 3-5 dereceyi geçmiyor. İmkanınız varsa teknoloji marketlerinde 2 sinide deneyin derim fakat bu durumda seçiminizin yeni ipad den yana olacağından kuşkum yok :)
  • 3 kullaniyorum tavsiye ederm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni ipad 3 varken ,ipad 2 alınırmı..kamera için bile alınır ipad 5mp....
  • Bu gün forumdan ikinci el temiz bir iPad 2 32 gib aldım. Aldığımdan da son derece memnunum. Eğer kamera ile fazla işim yok diyorsan sanada tavsiye ederim.
  • THE NEW İPAD
  • Jailbreak düşkünü olsan iPad 2 derim ama pek ilgin yokmuş Amerikadan geliyormuş yeni iPad almakta fayda var arada 100$ var fazlasıyla değecektir
  • Almişken iyisini al Jailbreak de önemli değilmiş the new iPad seni oldukça tatmin eder donanımı iPad 2 ye göre daha güçlü tabi sana pahalı gelirse iPad 2 de alabilirsin gayet revaçta olan bir cihaz
  • yorumları okudum. 100 dolar için sizde değer diyorsunuz. Aynı zamanda iphone 4 kullanıcısıyım. uygulamalara artık para vermek istemiyorum. Iphone`uma jailbreak düşünmüyorum ama yeni alacağım ipad e çok büyük ihtimalle yapacağım. Umarım son cihaza yapılabilir. Bunun dışında iki arada bir derede kaldım. hem 100 dolar alınca param cebimde kalmış olcak onun dışında bir sene teknolojinin önünde olmuş olcam hala kafamda düşünüyorum. İpad 2 almak istiyorum ama herkes ipad 3 tavsiye ediyor.
  • new ipad tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: colemantrebor

yorumları okudum. 100 dolar için sizde değer diyorsunuz. Aynı zamanda iphone 4 kullanıcısıyım. uygulamalara artık para vermek istemiyorum. Iphone`uma jailbreak düşünmüyorum ama yeni alacağım ipad e çok büyük ihtimalle yapacağım. Umarım son cihaza yapılabilir. Bunun dışında iki arada bir derede kaldım. hem 100 dolar alınca param cebimde kalmış olcak onun dışında bir sene teknolojinin önünde olmuş olcam hala kafamda düşünüyorum. İpad 2 almak istiyorum ama herkes ipad 3 tavsiye ediyor.

Yolda 100$ bulursan hic dusunmeden ipad 3 alir misin?
  • Kesinlikle the new ipad
  • Şu an günde 2-3 saat ebook okuyorum new iPad de, ekran cidden çok farkediyor. Verdigim fazladan 100 dolara zerre acımadık. okumak diyorsan the new iPad
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

Şu an günde 2-3 saat ebook okuyorum new iPad de, ekran cidden çok farkediyor. Verdigim fazladan 100 dolara zerre acımadık. okumak diyorsan the new iPad

kıskanır gibi oldum şimdi ama kıskanmadım inşallah banada nasip olur bende çok kitap okuyorum sırf bu iş için kitap okuyucu aldım ama beni tatmin etmedi
    satıp yeni ıpad alacağım biraz bekleyeyim belki bir flash indirim olur bir yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: colemantrebor

yorumları okudum. 100 dolar için sizde değer diyorsunuz. Aynı zamanda iphone 4 kullanıcısıyım. uygulamalara artık para vermek istemiyorum. Iphone`uma jailbreak düşünmüyorum ama yeni alacağım ipad e çok büyük ihtimalle yapacağım. Umarım son cihaza yapılabilir. Bunun dışında iki arada bir derede kaldım. hem 100 dolar alınca param cebimde kalmış olcak onun dışında bir sene teknolojinin önünde olmuş olcam hala kafamda düşünüyorum. İpad 2 almak istiyorum ama herkes ipad 3 tavsiye ediyor.

Yolda 100$ bulursan hic dusunmeden ipad 3 alir misin?

hocam herhalde $100`ı bankaya atardım hehehe :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

Şu an günde 2-3 saat ebook okuyorum new iPad de, ekran cidden çok farkediyor. Verdigim fazladan 100 dolara zerre acımadık. okumak diyorsan the new iPad

Geralt tam anlamıyla o amaçla kullanacağım öncelikle kafamda ipad 3 şekillendi gibi.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.