Şimdi Ara

ipad 3 mü ipad 2 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
14.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazı sitelerin testlerine göre ipad 2 nin şarjı daha fazla gidiyormuş. ipad 3ün de geleceği yok zaten 2 mi alsam acaba diyorum ben de
  • Okuma ağırlıklı kullanım için tartışmasız Ipad 3.
    Hele ki yurtdışından geliyorsa, aslında Ipad 3 için fark bile ödememiş oluyorsunuz.
    Çünkü Türkiye'de 2.el olarak satacağınız zaman Ipad 2'den 100 USD fazla edecek.
  • 32 gb mı 64 gb mı?

ben hiç kullanmadım ipad fazla uygulama indirmem sanırım yada pc ye yedekleme ımkanı varmıdır sizce 32 gb yeterlımıdır?
  • 3
  • ipad 3
  • yenisi varken eskisini almak akıllıca olmaz.
  • hocam ipad2 sahıplerının buyuk cogunlugu satıp ipad3 alırken sızın ipad2 alma eğiliminiz sasırtıcı.. ha ucuz olsun dersenız burdan alın cunku burdan alacagınız ipad2 amerıkaya gore cok cok ucuza gelecektır.
    bende ipad2 sahibiydim sattım ipad3 alacagım...
  • ben ipad 2 derim çünkü: internetteki sayfaları daha hızlı açıyor ve özelliklerinin daha az olduğundan dolayı pil kullanımı daha az oluyor.Ama bende hangisini alsam die düşünüyorum?
  • Öncelikle new ipad ipad 2 ye göre biraz kalin ve ağır ben amerikada olsam new ipad alırdım ama türkiyede ikisinin arasında en az 200tl fark var
  • arkadaşlar bende baya b, karasız kaldım ipad 2 mi yoksa ipad 3 mü i pad 3 kullanan arkadaşlar cihaz nasıl 2 ye göre en büyük farkı ekran görüntüsüymüş
  • ekran netliği farkından dolayı kesinlikle 3 ;)
  • eğer kamera istiyorsan 3 ama pil çok gitsin diyorsan 2 ama oyun performansı olsun diyorsan pek bir fark yok ikisi arasında ancak 3 ün retinasını saymassak
  • Ayni durumdaydik sanirim. Ben bu hafta iPad 2 aldim gayet memnunum. :)
  • 32 gb fazlasıyla yeter iphone uma neredeyse 90 uygulama indirdim veya daha fazla hala 11 gb kaplıyor ancak ipad in oyunları daha fazla yer kaplıyor ama 32 yeter die düsünüyorum.
  • New Ipad
  • ipad 2 tam anlamıyla kusursuz bir tablet. Hiç bir eksiği yok,zaten tablet pc 3g'li alınır, en az 32gb alınır. İpad 2 böyle bir seçenek için oldukça ekonomik. İpad 2'nin ekran görüntüsü gayet güzel,zaten arkadan aydınlatmalı, özel bir ekran olduğu için gayet güzel.
    Paran çoktur,derdin yoktur o zaman yeni ipad alırsın, diğer türlü gereksiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

ipad 2 tam anlamıyla kusursuz bir tablet. Hiç bir eksiği yok,zaten tablet pc 3g'li alınır, en az 32gb alınır. İpad 2 böyle bir seçenek için oldukça ekonomik. İpad 2'nin ekran görüntüsü gayet güzel,zaten arkadan aydınlatmalı, özel bir ekran olduğu için gayet güzel.

+1903
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

ipad 2 tam anlamıyla kusursuz bir tablet. Hiç bir eksiği yok,zaten tablet pc 3g'li alınır, en az 32gb alınır. İpad 2 böyle bir seçenek için oldukça ekonomik. İpad 2'nin ekran görüntüsü gayet güzel,zaten arkadan aydınlatmalı, özel bir ekran olduğu için gayet güzel.

büyük ihtimalle hiç yeni ipad kullanmadınız
  • adam haklı yeni ipadin bir sürü sorunu var, ipad2 ler ucuzlasın ben de 2 alacam
  • Ipad 2 diyenler büyük ihtimal daha Ipad 3'ü denemeden konuşuyorlar. Adam diyor sadece ekran çözünürlüğü artmış. eh be arkadaş zaten alet tamamen ekrandan oluşuyor. Ipad 3 de döküman okurken vs'de büyük fark yaratıyor. Hele yüksek çözünürlüklü filmlerde "vay arkadaş" dedirtiyor. Aşırı ısınmasına gelince ben bir otobüs yolculuğunda 5 saat film seyrettim bu alette ve rahatsız edici bir ısınma olmadı. Normal gün içi kullanımında ise ısınma sorununu hiç yaşamadım.

Yanlış anlaşılmasın Ipad 2 kötü demiyorum. Hatta fiyat/performans açısından bir aya Ipad 3'ü katlar fakat özellikler ve rahatlığı açısından Ipad 2 daha iyi demek, biraz mevzu hakkında bilip bilmeden konuşmak oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.