Şimdi Ara

İpad 4 mü Lg nexus 4 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İpad 4 mü Lg nexus 4 mü alıyım karar veremedim fiyatlarında sıkıntı yok ama hangisini alıyım sık sık oyun oynuyacağım.Ara sıra internet sizce hangisi yorumlarınızı bekliyorum

• Tablet istiyorsanız iPad 4 , telefon istiyorsanız nexus. İkisi kıyaslanacak cihazlar değiller ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasıma önemliyse ipad mini derim ve tabiki market özelliğinden dolayı ios tabiki ama söyle bi geçer var ki şekil falan androidler daha iyi nexus 4 guzel alet ama telefon olarak note 2 yi unutma derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben büyük ekrenda oyunu çok seviyorum zevkli oluyor.Ama taşınabilirlik açısından da kararsız kaldım.İosun androidin eline su dökmeyeceğini de biliyorum bu yüzden ipad 4 daha yakın geliyor
  • tablet istiyorsan ipad. taşınabilirlik istiyorsan ipad mini. ipad 4 laptop gibi kalıyor yanında.
  • ipad 4 almaya karar verdim
  • 3d led TV alın daha iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: headcoach

3d led TV alın daha iyi.

bi de digiturk ohh miss
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Rdv

quote:

3d led TV alın daha iyi.

bi de digiturk ohh miss

Aynen kardeş.Böyle alakasız saçma başlıklar görünce dayanamıyorum.Bende konu açıcam iPhone 5 mi alsam elektrik süpürgesi mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: By_Rdv

quote:

3d led TV alın daha iyi.

bi de digiturk ohh miss

Aynen kardeş.Böyle alakasız saçma başlıklar görünce dayanamıyorum.Bende konu açıcam iPhone 5 mi alsam elektrik süpürgesi mi?

hiç deme kardeş yaw bitmez bunlar, sen aç o konuyu bence

• millete malzeme çıkarmışsın yani. elime 1400 lira para geçti tablet mi alsam telefon mu karar veremedim demekten hiç bir farkı yok bu sorunun. model belirtmene gerek yokmuş. telefonun eskiyse telefon al. ama telefonunla çok haşır neşir değilsen tablet al değişiklik olur. 3d led tv de fena fikir değil
  • 3d led tv var digütürkde var ama pek işim olmaz
  • telefon istiyorsan nexus 4 ama tablet istiyorsan ipad 4 daha çok taşımayacaksan ipad 4 derim bu arada 3 d led tv fena fikir değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.