Şimdi Ara

IPAD AİR 16 GB ALMAK HATA MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konularda pek bilgim olmadığı için soruyorum bu tarz cihaz alınca en az 32 gb al diyorlar ama kart limitim ona yetmiyor sizce 16 gb çok mu yetersiz kalır yeni güncellemede felan yoksa işimi görür mü çok oyun bağımlısı felan biri değilim tableti pratik olduğu için alıp kullanmayı düşünüyorum

• Bence yetersiz kalır oyun falan çok seviyorsanız. Amaç sade nette gezmekse olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 gb kullanıyorum
    10 uygulama 5 oyun var 200 muzık var. 8 gb boş alan kaldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi oyunları oynayacağını elbet bilmiyorum ancak 5 oyundan fazlasını aynı anda oynuyorsan hafıza tabiki yetersiz kalabilir

air 16gb kullanıcısı olarak gayet samimi birşekilde söyleyebiliirim ki tableti hayatının merkezii yapmadığın taktirde fazlası ile yetiyor
  • Fotoğraf ve videoları tablette tutmazsanız her türlü yeter bana kalırsa,yoksa fotoğrafların 4-5 GB harcaması çok basit
  • Hemen hemen yetiyor hocam 32 olaydi daha iyiydi ama 16 da yeter rahatlikla.

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Hangi oyunları oynayacağını elbet bilmiyorum ancak 5 oyundan fazlasını aynı anda oynuyorsan hafıza tabiki yetersiz kalabilir

air 16gb kullanıcısı olarak gayet samimi birşekilde söyleyebiliirim ki tableti hayatının merkezii yapmadığın taktirde fazlası ile yetiyor

16 zor yeter be reis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arf20

bu konularda pek bilgim olmadığı için soruyorum bu tarz cihaz alınca en az 32 gb al diyorlar ama kart limitim ona yetmiyor sizce 16 gb çok mu yetersiz kalır yeni güncellemede felan yoksa işimi görür mü çok oyun bağımlısı felan biri değilim tableti pratik olduğu için alıp kullanmayı düşünüyorum

28 oyun var yaklaşık 10 tanesi 100 mb den yüksek (3 tanesi de yaklaşık1gb) olan da var 80 tane de uygulama var (içinde gelenler hariç app store gibi) boyutları yüksek olanda çok anlayacağın 108 tane oyun/uygulama var 1.5 gb da boş ben şimdiye kadar hiç sıkıntı çekmedim 16 da yeni bişey yükleyeceğim zaman oynamadığım oyun silerim yüklerim hiç sorun olmaz merak etme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana bağlı
  • Kendi kullanımımda 32 gb bile yetersiz kalabiliyor fakat herkesin kullanımı farklıdır.
  • 32 almak mantıklı.

• Zamanında ben de bu ikilemi yaşadım nolur nolmaz pişman olmayayım sonra diye 32 gb olan modelden aldım. Hepsini kullanıyor muyum ? Hayır tableti çok kullanıyor muyum ? Hayır
    Ama iyi ki 32 gb almışım bi gün Lazım olur bilemeyiz

• Arkadaşım 16'lık almış yetmiyor diyor, keşke 32'lik alsaydım deyip duruyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.