Şimdi Ara

İpad air 2 Kalem önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çizim & not tutmak için kullanacagım pahalı oldugu için deneme şansım olmadı ne önerirsiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip.Ben de s-pen tarzı ince ve hassas bir şey arıyorum.BT ile bağlanan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Air 2'nin ekran teknolojisi farkli oldugu icin precision stylus'larin cogu uyumlu degil. Uyumlu olan da var mi bilmiyorum, olsa Procreate forumunda gorurdum. Air ve daha onceki modeller icin Wacom'in Bamboo ve Intuos styluslari var. Adonit markasina da bakabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifty three adlı Bi fırmanın pencil isimli Bi kalemi var araştır istersen.paper isimli uygulamayla tam uyumlu Çalışıyor.Tek sıkıntısı buralarda satılmaması

• Ben İpad Air 2 için Adnit Jot Script 2 kalemini aldım. Penultimate uygulamasıyla verimli bir şekilde kullanıyorum. Şu anda bildiğim kadarıyla bu kalemden başka air 2 ile uyumlu çalışan başka kalem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakko

Ben İpad Air 2 için Adnit Jot Script 2 kalemini aldım. Penultimate uygulamasıyla verimli bir şekilde kullanıyorum. Şu anda bildiğim kadarıyla bu kalemden başka air 2 ile uyumlu çalışan başka kalem yok.

nerden satın aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirrealsQ

quote:

Orijinalden alıntı: yakko

Ben İpad Air 2 için Adnit Jot Script 2 kalemini aldım. Penultimate uygulamasıyla verimli bir şekilde kullanıyorum. Şu anda bildiğim kadarıyla bu kalemden başka air 2 ile uyumlu çalışan başka kalem yok.

nerden satın aldınız

Amazondan 75 dolara satın aldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipad Air İçin Kılıf Tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    iPad Air 5 + Pencil + Kılıf
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncel. Bende air2 için kalem arayışında yım. Çok profesyonel olmasına gerek yok. Önerebileceğiniz birşey var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.