Şimdi Ara

IPad de Mail Klasörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ipad icin Outlook benzeri bir program var mıdır acaba?
    Amaç yeni klasörler oluşturmak ve POP3 ile gelen mailleri istediğimiz ve kendi oluşturduğumuz klasöre taşıyabilmek.
    Bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok iyi olur

• Yok mu arkadaşlar bu konuda bilgisi olan, ya da böyle bir uygulama mı yok?
  • Kardeş, dediğin bütün işlemler iPad in yani iOS un kendi "Mail" programında yapılabiliyor zaten, istediğin hesabı ekle, hesapta klasör aç istediğini oraya taşı, var yani bütün bunylar, belki sen mi bulamadın yada ben mi anlamadım ne istediğini?..
  • Hesap eklerken falan her hangi bir sorun yok. Ancak yeni eklediğim POP3 hesabında sadece "Gelen Kutusu", "Gönderilen" ve "Çöp Sepeti" klasörleri var, ben bunların dışında bir klasör oluşturmak istediğimde olmuyor, yani bunu yapabilecek bir yer bulamıyorum.
    Yoksa gelen bir maili bu saydığım 3 klasörden herhangi birisine taşıyabiliyorum.
  • gmail de klasör vardır sanırım? hotmailde de? stock mail programını kullansanız?
  • Gmaildeki klasörler olduğu gibi geldi ama ben iş için kullanacağımdan POP3 hesabında klasör oluşturmam gerek. Dediğiniz programa bir göz atayım bakalım.
  • Evet bunu ben de yapmak istiyorum fakat klasör oluşturmayı malesef bulamadım.
    Lütfen bilen birisi yardımcı olsun.
  • POP3 nedir bilmiyorum fakat, icloud'a pc ile giriş yapıp istediğiniz kadar me hesabınıza klasör açabilirsiniz, aynı şekilde hotmail ve gmail'inde böyle bir özelliği var, bende 4 tane klasör var saklamak istediklerimi klasöre taşıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.