Şimdi Ara

ipad ile ilgili bir problem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. benim ipad2'e baska bir pc den resim veya müzik attığımda. ipadde olan diğer resimleri ve müzikleri siliyor sadece o pc de olan müzikleri atıyor. Verilerimin yedeği olmadığı içinde resim ve müziklerimi kaybediyorum. Bunu engellemenin bir yolu varmıdır acaba. Yardımınız için teşekkürler.

• konuyla ilgili bilgisi olan arkadas var mıdır. başına böyle bir porblem gelen. suanda bir pcden resim yüklemem gerekiyor ve digerleri silinecek diye yükleyemiyorum. acil olarak bilgi verecek arkadas varmıdır.
  • arkadaslar soruyu net bir şekilde mi soramadım yoksa bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum.. Yada çok teknik bir konu mu oldu bu.
  • Diger resimler ve dosyalar bilgisayarinizda bulunmadigindan ya da goremediginden eszamanlamada siler
  • her ios cihazı bir itunes ile eşzamanlanabilir, siz evde eşlemeyi yapıp arkadaşınıza gider ve ondan resim film müzik almak isterseniz hali hazırda içinde olanları siler. Aynı şey kendi bilgisayarınızda da geçerli. resimlerin ve müziğin yerini değiştirdiğiniz zaman o dosyları bulamadığı için siler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.