Şimdi Ara

IPAD ile IPHONE aynı anda kullanımı(değişik bir soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bende ipad retina ve iphone 6 var ben ikisini de aynı icloud hesabından kullanıyorum ki birindeki resmi diğerinde de göreyim falan diye hani senkronize gitsin diye.

Fakat 2 sorum olacak;

1) iphonedeki rehberi bir türlü ipadde göremiyorum, aynı şekilde ituneste de görmek istiyorum ama göremedi.
    2) Apple muzik uygulamasını açsam 3 ay bedava bu durumda hangi cihazım için bedava olacak? ben bu icloud ayırsam 3+3ay bedava kullanabilir miyim? ayrı ayır yada birlikte tek bir hesaptan kullanmanın avantaj/dezavantajları ne olur?

yardımcı olacaklara teşekkür ederim.

• Fikri olan yokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynı iki cihazı sizin gibi senkronize kullanıyorum.

1. iPhone'da Ayarlar > iCloud bölümünden Kişiler'in açık olduğunu kontrol edin eğer açıksa ve hala senkronize olmuyorsa kişileriniz iCloud'da değil demektir (örneğin Google hesabından vs aktarmışsınızdır) Kişilerinizi iCloud'a aktarmanız lazım ki senkronize olsunlar

2. Apple Music cihazınıza değil Apple hesabınıza 3 aylık deneme verdiği için hangi cihazda başlatırsanız başlatın aynı hesabı kullandığınız cihazlarda da aktif olacaktır. (Dipnot: Ayarlar > Müzik ten iCloud Music Library'i açarak bütün cihazlarda müziklerinizi senkronize kullanabilirsiniz yani iPhone'dan bir müzik eklediniz yada playlist oluşturdunuz hemen diğer cihazda da oluşuyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: SQaWeR

Ben de aynı iki cihazı sizin gibi senkronize kullanıyorum.

1. iPhone'da Ayarlar > iCloud bölümünden Kişiler'in açık olduğunu kontrol edin eğer açıksa ve hala senkronize olmuyorsa kişileriniz iCloud'da değil demektir (örneğin Google hesabından vs aktarmışsınızdır) Kişilerinizi iCloud'a aktarmanız lazım ki senkronize olsunlar

2. Apple Music cihazınıza değil Apple hesabınıza 3 aylık deneme verdiği için hangi cihazda başlatırsanız başlatın aynı hesabı kullandığınız cihazlarda da aktif olacaktır. (Dipnot: Ayarlar > Müzik ten iCloud Music Library'i açarak bütün cihazlarda müziklerinizi senkronize kullanabilirsiniz yani iPhone'dan bir müzik eklediniz yada playlist oluşturdunuz hemen diğer cihazda da oluşuyor)

Anladım hocam . Şimdi baktım bende gmailden kullanıyor kişileri peki gmaili nasıl icloud'e aktaracağım, ben gmailde kaydettiğim bir numarayı yani şuanki haliyle hemen gmail rehbere de kayıt oluyor hem gmail hem icloud aynı anda bu şekilde kullanabilir miyim? İphone de kişiler mail takvim vs hepsi açık ama icloud kişileri boş buraya aktarmam gerekiyor, bir türlü aktaramadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ercan_wrc kullanıcısına yanıt
    Gmail kullanarak devam etmek istiyosanız Ayarlar > Mail, Takvim, Kişiler bölümünden hesap ekle diyin ve Google ı seçip giriş yapın ileri dediğinizde kişiler i açın ve google kişileriniz eşzamanlamaya başlar. Ve senkronize kalır. Google hesabınızı bu yöntemle iki cihazınızda da girip Kişileri açmanız yeterli

iCloud a transfer etmeyi hatırlamıyorum internete baktım bunu buldum ingilizceniz varsa işinize yaratabilir
    http://www.cultofmac.com/210971/transfer-google-contacts-to-icloud-simply-and-easily-ios-tips/

• quote:

Orijinalden alıntı: SQaWeR

Gmail kullanarak devam etmek istiyosanız Ayarlar > Mail, Takvim, Kişiler bölümünden hesap ekle diyin ve Google ı seçip giriş yapın ileri dediğinizde kişiler i açın ve google kişileriniz eşzamanlamaya başlar. Ve senkronize kalır. Google hesabınızı bu yöntemle iki cihazınızda da girip Kişileri açmanız yeterli

iCloud a transfer etmeyi hatırlamıyorum internete baktım bunu buldum ingilizceniz varsa işinize yaratabilir
    http://www.cultofmac.com/210971/transfer-google-contacts-to-icloud-simply-and-easily-ios-tips/

hocam gmailden vcard olarak aktardım ipadde de kişilerim gördündü, tüm heryerde de senkronizasyon açık ve kişilerde de icloud seçili fakat telefona abc diye bir isim ekledim ne icloudda görünüyor nede ipadde güncellemedi, aynı şekilde icloud.com'a bir resim yükledim telefonda görünmüyor yeni yüklediğim resim,anlık senkronize olması gerekmiyor mu?

• Resimler için Ayarlar > Fotoğraflar ve Kamera bölümünden tüm cihazlarınızda iCloud Photo Library ve Upload to My Photo Stream açık olmalı açıksa iCloud yüklemeleri biraz geç gelebilir. Fotoğraflar uygulamasında Fotoğraflar bölümünün en altında yazar "X fotoğraf indiriliyor yada upload ediliyor diye"
    Ben de iPadimde birkaç gün fotoğraflar uygulamasını açmayınca yada düzgün bir wifi a bağlanmadığımda iphone dan çektiğim fotoğrafların yüklenmesi gecikebiliyor.
    Kişiler için bilmiyorum ama default account ayarlarından falan olması lazımdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.