Şimdi Ara

iPad Mini - iPad 2 hangisini almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ipad almaya karar verdim daha dogrusu tablet almaya karar verdim sizce ipad 2 mi almalıyım yoksa ipad mini mi almalıyım ?
    bütce 700-900 arasa tavsiyeleriniz neler ?
    siz olsanız ne alırdınız ??

• hayırlı olsun derim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Mini
    mini donanım olarak ve yazılım desteği olarak bir tık onde ipad 2 den, bene taşınabilirlik ve basettiğim konular göz onüne alcak olursam, şahsen miniyi seçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deejaycluber

mini donanım olarak ve yazılım desteği olarak bir tık onde ipad 2 den, bene taşınabilirlik ve basettiğim konular göz onüne alcak olursam, şahsen miniyi seçerim.

Alıntıları Göster
    benim fikrime göre de mini bir adım önde ama tam karar veremedim işte teşekkürler cevaplar için
  • Arkadasımda ipad 2 var. Benım mını yı gorunce yıkıldı. Mınıde 2 el cok rahat oyun ve benzerı seylerı yapabılıyosunuz ve hafıf. Mınıden sonra ıpad 2 cok hantal buyuk gelıyo eve.

• quote:

Orijinalden alıntı: redkitt

Arkadasımda ipad 2 var. Benım mını yı gorunce yıkıldı. Mınıde 2 el cok rahat oyun ve benzerı seylerı yapabılıyosunuz ve hafıf. Mınıden sonra ıpad 2 cok hantal buyuk gelıyo eve.

mini mi alıyım yani sence ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknkrhn

quote:

Arkadasımda ipad 2 var. Benım mını yı gorunce yıkıldı. Mınıde 2 el cok rahat oyun ve benzerı seylerı yapabılıyosunuz ve hafıf. Mınıden sonra ıpad 2 cok hantal buyuk gelıyo eve.

mini mi alıyım yani sence ?

Alıntıları Göster
    mini almanızı tavsiye ederim ben de aynı ikilemde kaldım, kazanan mini oldu neden peki dersen, mini yeni nesil, ipad 2 ise uzun süredir piyasada olan eski bir nesil ve mini donanım olarak haliyle daha üstün ve benim için orta boyut olması biraz da avantaj çünkü 10 inç lik tabletler gibi büyük ekranlıları sevmiyorum mininin ekranı çok ideal

• Tesekkurler simdi mini 2 adim onde
    gibi :)

• Ipad 4 almıcaksan , yada ipad 5 almıcaksan ıpad mını alınmalı kesınlıkle..

• quote:

Ipad 4 almıcaksan , yada ipad 5 almıcaksan ıpad mını alınmalı kesınlıkle..

yok mini alıcam büyük ihtimalle tavsiye için teşekkürler
  • Mini derim ben de. Babamda 2 var ve cok buyuk geliyor. Bence zamaniniz varsa kasimda falan iPad mini 2 cikacakmis donanimi daha iyi olacakmis fiyatini bilemem ama ipad mininin uretimini durdururlar bununla herhalde. Ama illa simdi istiyorsaniz mini cok iyi

• İpad Mini..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

İpad Mini..
    Kesinlikle mini
  • Abi dün ipad mini 16 gb wifi+4g aldım kesinlikle harika tek bir takılma hız problemi yok. Babamızda ipad2 si var ondan biliyorum kesinlikle bir farkları yok aksine mininin kamerası daha iyi ve normal ipad kadar hantaldeğil ,hafif.
    Doğru seçim ipad mini

• quote:

Orijinalden alıntı: mertaktun

Abi dün ipad mini 16 gb wifi+4g aldım kesinlikle harika tek bir takılma hız problemi yok. Babamızda ipad2 si var ondan biliyorum kesinlikle bir farkları yok aksine mininin kamerası daha iyi ve normal ipad kadar hantaldeğil ,hafif.
    Doğru seçim ipad mini

ipad 3 var bende. Mini de tuşa basamıyorum çok küçük geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Septams -- 3 Ağustos 2013; 20:24:58 >
  • ipad 1, 2, 3, 4 hepsini kullandim, iki ay once daha kucuk birseye ihtiyac duydum mini aldim, aman allahim harika birsey, 300 gr tuy gibi, ekrani gayet net, cerceve kucuk ekran buyuk aslinda, ben olsam ipad 2 dusunmeyi bile bir hata olarak gorurum.

• İpad 4 nesil retina wifi + 4g Carrefour da 1359 tl uygun mudur? Mini değil ve md525tu/a yerine md525fd/a yazıyor bu fark nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: SercY

İpad 4 nesil retina wifi + 4g Carrefour da 1359 tl uygun mudur? Mini değil ve md525tu/a yerine md525fd/a yazıyor bu fark nedir acaba?
    Mini al derim. Ipad 4üm var ve anneme mini aldım. 2 gündür elimden düşürmüyorum çok daha hafif ve istediğin yere taşıyabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Septams

quote:

Orijinalden alıntı: mertaktun

Abi dün ipad mini 16 gb wifi+4g aldım kesinlikle harika tek bir takılma hız problemi yok. Babamızda ipad2 si var ondan biliyorum kesinlikle bir farkları yok aksine mininin kamerası daha iyi ve normal ipad kadar hantaldeğil ,hafif.
    Doğru seçim ipad mini

ipad 3 var bende. Mini de tuşa basamıyorum çok küçük geliyor

Mini ya o hesap tuşunda mini yapmışlar ama küçük alette kocaman tuşda olmadı be hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.