Bildirim
iPad Mini - iPad 2 hangisini almalıyım ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
hayırlı olsun derim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mini
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
mini donanım olarak ve yazılım desteği olarak bir tık onde ipad 2 den, bene taşınabilirlik ve basettiğim konular göz onüne alcak olursam, şahsen miniyi seçerim.quote:
Orijinalden alıntı: gduman
Mini -
benim fikrime göre de mini bir adım önde ama tam karar veremedim işte teşekkürler cevaplar içinquote:
Orijinalden alıntı: deejaycluber
mini donanım olarak ve yazılım desteği olarak bir tık onde ipad 2 den, bene taşınabilirlik ve basettiğim konular göz onüne alcak olursam, şahsen miniyi seçerim.
Alıntıları Göster -
Arkadasımda ipad 2 var. Benım mını yı gorunce yıkıldı. Mınıde 2 el cok rahat oyun ve benzerı seylerı yapabılıyosunuz ve hafıf. Mınıden sonra ıpad 2 cok hantal buyuk gelıyo eve.
quote:
Orijinalden alıntı: redkitt
Arkadasımda ipad 2 var. Benım mını yı gorunce yıkıldı. Mınıde 2 el cok rahat oyun ve benzerı seylerı yapabılıyosunuz ve hafıf. Mınıden sonra ıpad 2 cok hantal buyuk gelıyo eve.
mini mi alıyım yani sence ? -
mini almanızı tavsiye ederim ben de aynı ikilemde kaldım, kazanan mini olduquote:
Orijinalden alıntı: frknkrhnquote:
mini mi alıyım yani sence ?
Alıntıları Gösterneden peki dersen, mini yeni nesil, ipad 2 ise uzun süredir piyasada olan eski bir nesil ve mini donanım olarak haliyle daha üstün ve benim için orta boyut olması biraz da avantaj çünkü 10 inç lik tabletler gibi büyük ekranlıları sevmiyorum mininin ekranı çok ideal
-
Tesekkurler simdi mini 2 adim onde
gibi :)
Ipad 4 almıcaksan , yada ipad 5 almıcaksan ıpad mını alınmalı kesınlıkle..
quote:
Ipad 4 almıcaksan , yada ipad 5 almıcaksan ıpad mını alınmalı kesınlıkle..
yok mini alıcam büyük ihtimalle tavsiye için teşekkürler -
Mini derim ben de. Babamda 2 var ve cok buyuk geliyor. Bence zamaniniz varsa kasimda falan iPad mini 2 cikacakmis donanimi daha iyi olacakmis fiyatini bilemem ama ipad mininin uretimini durdururlar bununla herhalde. Ama illa simdi istiyorsaniz mini cok iyi
İpad Mini..
Kesinlikle miniquote:
Orijinalden alıntı: Sacramental
İpad Mini.. -
Abi dün ipad mini 16 gb wifi+4g aldım kesinlikle harika tek bir takılma hız problemi yok. Babamızda ipad2 si var ondan biliyorum kesinlikle bir farkları yok aksine mininin kamerası daha iyi ve normal ipad kadar hantaldeğil ,hafif.
Doğru seçim ipad mini
quote:
Orijinalden alıntı: mertaktun
Abi dün ipad mini 16 gb wifi+4g aldım kesinlikle harika tek bir takılma hız problemi yok. Babamızda ipad2 si var ondan biliyorum kesinlikle bir farkları yok aksine mininin kamerası daha iyi ve normal ipad kadar hantaldeğil ,hafif.
Doğru seçim ipad mini
ipad 3 var bende. Mini de tuşa basamıyorum çok küçük geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Septams -- 3 Ağustos 2013; 20:24:58 >
ipad 1, 2, 3, 4 hepsini kullandim, iki ay once daha kucuk birseye ihtiyac duydum mini aldim, aman allahim harika birsey, 300 gr tuy gibi, ekrani gayet net, cerceve kucuk ekran buyuk aslinda, ben olsam ipad 2 dusunmeyi bile bir hata olarak gorurum.
İpad 4 nesil retina wifi + 4g Carrefour da 1359 tl uygun mudur? Mini değil ve md525tu/a yerine md525fd/a yazıyor bu fark nedir acaba?
Mini al derim. Ipad 4üm var ve anneme mini aldım. 2 gündür elimden düşürmüyorum çok daha hafif ve istediğin yere taşıyabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: SercY
İpad 4 nesil retina wifi + 4g Carrefour da 1359 tl uygun mudur? Mini değil ve md525tu/a yerine md525fd/a yazıyor bu fark nedir acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: Septams
quote:
Orijinalden alıntı: mertaktun
Doğru seçim ipad mini
ipad 3 var bende. Mini de tuşa basamıyorum çok küçük geliyor
Mini ya o hesap tuşunda mini yapmışlarama küçük alette kocaman tuşda olmadı be hocam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- iphone arabaya bağlayınca ses gelmiyor
- apk ios dönüştürücü
- cellular ne demek
- ipad pil sağlığı öğrenme
- ipad instagram tam ekran yapma
- yeni ipad ne zaman çıkacak 2025
- apple sahibi
- parolalar iphone
- ipad batarya değişimi
- iphone 6 ios 15 yükleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X