Şimdi Ara

ipad mini mi ipad mini retina mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dün hepsiburadadan yaklaşık 650 tl ye aldığım ipad mini elime geçti. gerçekten güzel bir ürün

ama bazı terettütlerim oldu aldıktan sonra ipad retina 200 lira daha verip alınabiliyor.

arada çok fark olur mu. Ben zaten bu kadar para vermek istemiyordum tablet için ama 1-2 yıl sonra aleti kullanamayacaksam da bir üst modelini almak daha mantıklı gibi.

arada ne gibi farklar var.

ipad mini nin görüntü kalitesi ilk defa ipad kullandığım için olsa gerek bana gayet güzel geldi. sadece ön kamera görüntüsünde pixeller belli oluyor. o kısmı iyi değil.

yardımcı olursanız sevinirim.

ipad miniyi geri gönderip retina ekranlısını mı almalıyım sizce

• 200 verip retina alın bence , içerisindeki işlemci ve ram farkı yeter bile , ayrıca ekranı çözünürlük olarak düşük kalıyor mini 1 de
  • Arada cok fark var duz miniye destek yakinda kesilir. Retinada 1GB ram var ekrani mukemmel islemcisi cok hizli birlikte ciktigi ipad airden daha hizli. Bende vardi sattim sebebi iPad alinca buyuk almali mini ler mini ama cebine koyacak kadar kucuk degil yeterincede buyuk degil bu sebepten iphone 6 alacagim icin ipadmini ye ihtiyacim oayacak. Ama ipad alacaklara buyuk iPad tavsiye ederim ipadminiyi koltuga uzanip dizine koyup yazamiyorsun kucuk kaliyor duz oturup elinde tutmalisin buyuk IPad daha keyifli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Retina alin
    Hem ekrani iyi
    Hemde islemci olarak ipad mini 1 den coook ustun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen önümüzde ki hafta sonu Retina alacağım.Evet 650 liraya Mini var ama 200 lira için Retina Ekrandan, daha iyi işlemciden vazgeçilmez.İlk defa Mini kullanıyorsak pek farketmeyiz farkı ama youtube'dan karşılaştırma videolarına baktımda Mini 2 hakikaten çok kaliteli bi ekrana sahip.Sırf ekran için bile tercih edilir bence Retina modeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekürler

ipad miniyi geri gönderip yerine retina olanını aldım.
    performans artışı bariz,
    ekran kalitesi de çok daha iyi
    kameralarda bir değişiklik yok.

iyiki almışım memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.