Şimdi Ara

ipad ölü pixel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar az once ipadi elıme alınca aklıma geldi acaba ölü pixel garantıye gırer dımı aldıgım da fark etmedım ama sonradan farkettım ipadımde ölü pixel var nokta gibi apaçık belli sızce degısımı yapılırmı

• mönitör gibi belli bir sayı adedi yoksa girmesi lazım
  • "iPhone veya iPod’unuzu değiştirmek için 1 ölü piksel, iPad’ınızı değiştirmek için 3 ölü piksel ve 22 inçlik Mac Air’inizi değiştirmek için ise 16 ölü piksel gerekiyor." şeklinde bir açıklama buldum..Ama araştırmanızda yarar var..
  • quote:

"iPhone veya iPod’unuzu değiştirmek için 1 ölü piksel, iPad’ınızı değiştirmek için 3 ölü piksel ve 22 inçlik Mac Air’inizi değiştirmek için ise 16 ölü piksel gerekiyor." şeklinde bir açıklama buldum..Ama araştırmanızda yarar var..

yanı ekran buyudukce ölü pıksellerın de artması gerek :) bence cok sacma bazı arkadaslar degısım yaparlar dıyorlar ama bakalım hafta sonu ıstanbula gelıp denıcem sansımı
  • benim iphone 4 de vardi birtane 2 hafta sonra kayboldu :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: One-Turk

benim iphone 4 de vardi birtane 2 hafta sonra kayboldu :S

o ölü piksel değil sıkışmış piksel (stuck pixel) denilen şeydir. şayet stuck pixel varsa uzun süre yüksek kontrastlı videolar oynatarak sıkışan pikselleri kurtarmanız mümkün.
  • benim ipad 2 de bir adet orta noktada ölü piksel vardı, sıfırı ile değiştirdiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptopta ölü piksel sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.