Şimdi Ara

İPad Pro için Hangi Data Hattı / Paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
3.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iPad Pro Cellular cihazım için bir data hattı ve paketi almak istiyorum. Konuyu bilen arkadaşlar hangi operatör ve paketi tavsiye ederler?

Ev ve Ofiste Çekim Sıralaması:

Turkcell > Vodafone > Türk Telekom

Kesintisiz çekim 4.5G olarak var.

Teşekkürler Herkese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tuktelekomun 4.5G data hatti var cok ucuza 50 Gb 65 Tl di herhalde ek 10 GB ta 12 yada 15 gb herdefasinda baska arternatif olarak data hatti harifesi yok vodafonun sinirsiz tarifesi var oda ses hatlarina herkesede cikmiyor Superbox hattida baska cihazlarda calismiyor turktelekom oneriririm oda kotali

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başka tavsiyesi olan? 😃

• ---------------_____--------TURKCELL - - - - - - - - __________--

İPad Pro için Hangi Data Hattı / Paketi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 7 Mayıs 2020; 18:25:19 >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Hangi operatör bu?

• Turkcell

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Sim destekli modem var mı?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Turk telekomdan daha cazip data tarifesi bulmak munkun degil maalesef ve bence fiyatlar oldukça iyi. Bende ikinci hattimi bu sekikde kullaniyorum 10 gb icin 19 tl veriyorum. Bu e-sim olayi devreye bi girse 20 gblik olana gecerim.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Maalesef çekim kalitesi çok kötü ve çok abonesi var bulunduğum yerde. TTNet bir nebze iyi tabii ama mobilde çok vasat. 🤷🏻

• quote:

Orijinalden alıntı: dsgnera

Maalesef çekim kalitesi çok kötü ve çok abonesi var bulunduğum yerde. TTNet bir nebze iyi tabii ama mobilde çok vasat. 🤷🏻
    Yani bolgenizdeki durum icin bisey diyemem. Ben bilgemde baya iyi hiz aliyorum 100 mbiti askin hiz alinabiliyor telekomda.

Şanslı azınlıktansınız o halde 😂

• Valla 1-2 yul ana hatti Telekom kullandim 2 yaz once izmere tatile gittigimde yol boyunca bile beni magdur etmedi diyebilirim. Sahsen ben telekomdan sikayetci degilim cok fazla. Elbette turkcell ile kiyaslamiyorum ama vodafone gibi internet hizi olara surundurmuyor diye düşünüyorum. O yuzden ikinci hatti data olarak kullanmaya basladim.

Evet sahil şehirinde akrabalarım var. İlginç şekilde o bölgelerde çok başarılı. İzmir’in en ücra noktalarından kesintisiz faydalanıyorlar özellikle.

• Benim ipad de gündüz 09-17 arası aylık 10 GB 19 TL olan bi kontörlü hat var gündüz sahada çok işime yarıyor, zaten sürekli hediye bi internet geliyor beşten sonrada onlar devreye giriyor hiç internetsiz kalmıyorum neredeyse

• Ben kaz daglarinda ozellikle kesin 3G bile olmaz diye dusunuyordum giderken inanmazsiniz 4G den hic dustugunu gormedim desem yeridir. Cok nadir yerlerde 3G ye dustu sadece yol boyunca.

• Mobil wifi ye alternatif aynı fiyatlara hotspot paketler çıkardı. Paketi kendi hattına alıp paylaşımla bilgisayara tablete kullandırıyorsun. Kendi cihazında o pakette. Gitmiyor. Aynı fiyat ama yeni hat alıp 130 tl vergi vermekten iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaptikBirHataKomiserBey -- 8 Mayıs 2020; 1:11:25 >
    Öyle boş boş gezinirken Turkcell.com.tr de şunu gördüm.

Yeni bir hazırkart alırsanız 120 TL ilk ay size 25 GB internet 750 Dk görüşme veriyor.

Takip eden 3 ayda da 34 TL ve üzeri paket yüklerseniz 20 GB daha hediye ediyor.

10 GB fırsat kampanyası var anlaşmalı banka kanallarından yükleyebilirsiniz (garanti ve enparada var) 39 TL aylık.

Ayrıca yeni hat aldığınız ve 39 TL paket yüklediğiniz için haydi gel kampanyasından da 2 GB aylık hediyesi var.

Yani baktığımızda ilk ay 25 Gb. 1ay sonra 39 tl lik paketi yüklersek 10 GB + 20 Hediye ( 3 ay bu şekilde)

Yeni hat 120 TL
    3x 39 = 117 TL

137 / 4 = 59 TL ye

1. Ay 25 GB
    2. Ay 32 GB
    3. Ay 32 GB
    4. Ay 32 GB internet kullanırız

Mobil wifiye ve super hotspota göre fiyat avantajı var. Ayrıca taahhüt yok. 4 ayda mevcut kampanyalara göre yol alabilir ya da en başa dönebilirsin.

Ayrıva ben bankadan 39 TL yükleyemem dersen bayilerden ya da turkcell.com.tr den yüklemere de yeni hatlarsa 10 gb 39 tl paketler çıkıyor. Super avantaj 10gb. + Kartını kaydederek yükleme yaparsan 2gb (temmuza kadar) dijital operatörden yüklersende yine 2gb hediyesi var aylık (2021 e kadar)

Ben alacak olsam böyle bir hat alırım. Salla kazan vs diğer bir sürü avantajda çıkar eminim. İnternet için faturalı hat alınmaz turkcellden :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

Tuktelekomun 4.5G data hatti var cok ucuza 50 Gb 65 Tl di herhalde ek 10 GB ta 12 yada 15 gb herdefasinda baska arternatif olarak data hatti harifesi yok vodafonun sinirsiz tarifesi var oda ses hatlarina herkesede cikmiyor Superbox hattida baska cihazlarda calismiyor turktelekom oneriririm oda kotali
    Bulunduğun lukasyonda TT iyiyse bunu tavsiye ederim
    Turkcell kullanıyorum, çok hızlı iyi güzel ama internet az, ay sonunu zor getiriyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • november27 N kullanıcısına yanıt
    Hangi paketi kullanıyorsunuz.
    Hocam bunlarda hız limiti var diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.