Arkadaşlar merhaba, iphone 11 64gb sahibiyim ve cod mobile oyuncusuyum cihazım oyunda aşırı derecede ısınıyor ve nadirde olsa kasma yapıyor ekran kararıyor ekran kararmasının sebebini biliyorum iphonelarda cihaz ekranın yanmaması için böyle bir şey yapıyor fakat bir telefona 7.000tl veripte adam gibi oyun oynayamamak sinir bozucu ve bu aşırı ısınma daha ilk 5 dakikada ortaya çıkıyor, aynı oyunu oynayan bir iphone 11 sahibine sordum bende hiç ısınma falan yok gayet rahat oynuyorum dedi iphone kullanan arkadaşlar bilgilendirebilir mi acaba neredeyse satıp mi 10t pro alıcam o kadar sinirimi bozuyor bu durum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iPhone 11 Aşırı Isınma Sorunu: Nedenleri ve Çözümleri
iPhone 11 kullanıcıları, cihazlarının aşırı ısınmasıyla ilgili sorunlar bildirmektedir. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve cihazın performansını etkileyebilir.
Nedenleri
iPhone 11'in aşırı ısınmasının birkaç nedeni olabilir:
- Uzun süreli yoğun kullanım (oyun oynamak, video akışı izlemek veya navigasyon uygulamaları kullanmak gibi)
- Yüksek ortam sıcaklıkları
- Hasarlı veya arızalı pil
- Yazılım güncellemeleri veya uygulamalarla ilgili sorunlar
Garanti Kapsamı
iPhone 11 aşırı ısınma sorunu garanti kapsamında değerlendirilebilir. Apple, cihazın satın alma tarihinden itibaren bir yıl boyunca üretim hatalarına karşı garanti sunmaktadır. Bu nedenle, cihazınızın aşırı ısınma sorunu yaşıyorsanız, Apple Destek ile iletişime geçerek garanti kapsamında olup olmadığını kontrol etmelisiniz.
iPhone 11 aşırı ısınma sorununu çözmek için şu adımları deneyebilirsiniz:
- Cihazınızı kapatın ve birkaç dakika bekletin.
- Cihazınızı serin bir ortama alın.
- Tüm arka plan uygulamalarını kapatın.
- Cihazınızı en son yazılım sürümüne güncelleyin.
- Pil sağlığını kontrol edin ve gerekirse pili değiştirtin.
Önemli Uyarı
Aşırı ısınma devam ederse, cihazınızı kullanmayı bırakmalısınız. Cihaz aşırı ısınırken kullanılması, pil hasarına veya diğer ciddi sorunlara neden olabilir. Bu nedenle, böyle bir durumda derhal Apple Destek ile iletişime geçmeniz önerilir.