< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Iphone 11 hızlı şarj aleti tavsiyesi (2. sayfa)
-
-
Beyler bu spigen 27watt. İphone 11 18w destekliyor. Adaptör 18w mı veriyor yoksa 27 watt ı dayıyor mu bilgisi olan varmı ??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur4591
Beyler bu spigen 27watt. İphone 11 18w destekliyor. Adaptör 18w mı veriyor yoksa 27 watt ı dayıyor mu bilgisi olan varmı ??18 w verir hocam
-
iPhone SE 2020 için usb c to lightning orjinal Apple kablosunu aldım 2 metre. MacBook Pro kullanıyorum 87w adaptör ile şarj ediyorum telefonu.
aynı zamanda anneme de 12w apple şarj adaptörü aldım. Kutudan çıkma lightning kablo ile kullansın diye.(7+).
18w ile 12w arasına fiyat farkına değmez. Orjinal alayım diyorsanız 12w adaptör de tavsiye edebilirim
hatta genelde 12w ile şarj ediyorum. Yine hızlı doluyor. 18w %60-70 e baya hızlı geliyor ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metaxa171 -- 11 Ekim 2020; 12:58:56 >
Teşekkürler hocam
Sarj aleti ve kullandığım kablo aşağıda linkleri mevcut çok memnunum. Testini uzunca bir süre yaptım.Tavsiye. Ederim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asesion -- 9 Kasım 2020; 8:28:9 >
-
Bir şey sormak istiyorum. Orjinal kablosu ile bu 27watt lık başlığı alsak yeterli olmuyor mu? İphone 11 18watt destekliyor demişsiniz. Telefonu alabildiği watt mı bu orjinal kablosunun aldığı mı? Yani 27watt adaptör + hızlı şarj destekleyen kabloyu da alsak 18watt mı çekecek?
Teşekkürler,
Ben hızlı şarj kullandım, bataryam öldü.
Bende böyle bi formülü soracaktım...
iPhone 11 kendi kutusundan çıkan lightning kablosu ve xiominin 18wattlık adaptörünü kullansam hızlı şarj olur mu? Batarya ömrünü azaltır mı? Daha kutusundan açmadım direkt olarak o adaptörle mi başlasam şarj etmeye?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayben2121 -- 25 Kasım 2020; 11:59:44 >
quote:
Orijinalden alıntı: levent857
Ben hızlı şarj kullandım, bataryam öldü.Merhaba
biraz ayrıntı verebilir misiniz? Nasıl öldü batarya? Çakma alet mi kullandınız acaba
quote:
Orijinalden alıntı: hayben2121
Bende böyle bi formülü soracaktım...
iPhone 11 kendi kutusundan çıkan lightning kablosu ve xiominin 18wattlık adaptörünü kullansam hızlı şarj olur mu? Batarya ömrünü azaltır mı? Daha kutusundan açmadım direkt olarak o adaptörle mi başlasam şarj etmeye?Arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim telefonun ilk şarjını ona göre yapacam çünkü
Takip
Spigen alacağıma 30 lira daha fazla verip Apple'ın kendi şarj adaptörünü alırım.
Şu an stokta yok ama yakında olur diye düşünüyorum.
https://www.apple.com/tr/shop/product/MHJE3TU/A/20-w-usb-c-g%C3%BC%C3%A7-adapt%C3%B6r%C3%BC
-
Apple ın kendi 30 wattlık şarj aleti cidden pahalı.
-
Spigen şarj kablom koptu. Şuanki fiyatı da 100 TL. 50 TL’ye almıştım daha önce. Onun yerine önereceğiniz kablo var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X