Şimdi Ara

iPhone 11 mi? S10+ mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşletim sistemine takılmadan 3-4 yıl üzmeden 1 yılda belki üzerek kullanılacak telefon arıyorum. Yurtdışında yaşıyorum aralarında 80€ fark var o yüzden fiyatıda eleyin.

Donanım, kamera, günlük kullanım için hangisi rahat ve dediğim şartları taşır.

Kullanıcı profili:
    Günde 2 saate yakın bluetooth kulaklık
    Metroda çok sıkılırsam subway surfers gibi basit oyunlar (başka ağır oyun oynamıyorum)
    Sosyal medya v.s.

Pil sabah çekip akşam 8 9 gibi eve bırakması yeterli.

• İphone seni üzmeden 4 yıldan fazla rahat rahat götürür. 6s kullanıyorum 2015 den beri sen düşün...
  • pro veya pro max olmadığı müddetçe s10+ almak daha mantıklı.
  • Uzun süre kullanım için iPhone.
  • Tavsiyem iphone 11 128gb. Seni uzun süre götürcek bir marka Apple. Cihaz gayet güzel. Pro serisine gerek yok. Apple store mağazasında 860 euro, mobil hatlarda 792 euroya kadar uyguna bulursun. tele2 gibi.
  • Hiçbir samsung 4 yıl gitmez o yazılımla

S6ya bak şuan çöp

İphone 6s hala tas gibi

Haaa ama yurt disindaysan asil tavsiyelerim

1 motorola razr 2019
    2 asus rog phone 2
    3 sony xperia 1

Cok sanslisin telefon açısından bence bu 3unden gerisi yalan iphonea da samsunga da bin basar bunlar
  • S10+ da karar kılar gibi oldum ama güncelleme desteği diğerine göre çabuk kesilecek ve Exynos beni ilerde üzer mi diye merak ediyorum. iPhone alırsam ilk kez kullanacağım. Özelleştirme pek olmadığı için bir yandan sıkar mı diye düşünüyorum.
    iPhone 11 şuan 690€
    S10+ çift sim 660€

OneUI diğer yandan inanılmaz hoşuma gitti. Çok kullanışlı yapmışlar. iPhone'da hızlı şarj için bile masraf yapacak olmak biraz sıkıcı açıkcası ayrıca dğerinde Always on Display gibi şeyler var. Tasarım ve fazlalık olarak S10+ cezbediyor ama uzun sürede iPhone daha güvenli liman gibi geliyor.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Hala kafam karışmış durumda :D
  • Pro max tartışmaya gerek yok
  • Şuanda alınacak en iyi cihaz note 10 plus ile ikisi en üst cihazlar şuan için bence
  • yurtdışında yaşadığın için ve fiyat farkı da yok denecek kadar az olduğu için iphone 11 diyorum. tr de olsa farklı konuşurdum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.