Şimdi Ara

iphone 14 pro'dan s23 ultra'ya geçilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizce iphone 14 pro'dan s23 ultra'ya geçilir mie

• Geçilebilir tabiki ama bu daha çok ne istediğinizle alakalı bir durum. Sosyal medya, daha kararlı ve düzenli bir işletim sistemi, (nispeten) daha kolay bir kullanım ve maddi sebepler (değerini koruması) sebebiyle geçilmez. Ama (nispeten) daha geniş bir kullanım alanı sunması, erişilebilir bir dosya sistemi ile cihaz üzerinde daha çok kontrol sahibi olmak istiyorsanız geçilir. Bence S23U gayet güzel bir cihaz. Dediğim gibi bu ne istediğinizle alakalı.
  • Geçilmez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçilmez geçeni görürsem alay ederim

• manyak mısın

• Geçilebilir tabiki ama bu daha çok ne istediğinizle alakalı bir durum. Sosyal medya, daha kararlı ve düzenli bir işletim sistemi, (nispeten) daha kolay bir kullanım ve maddi sebepler (değerini koruması) sebebiyle geçilmez. Ama (nispeten) daha geniş bir kullanım alanı sunması, erişilebilir bir dosya sistemi ile cihaz üzerinde daha çok kontrol sahibi olmak istiyorsanız geçilir. Bence S23U gayet güzel bir cihaz. Dediğim gibi bu ne istediğinizle alakalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçilmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçilmez

• Gecme sebebin nedir.? Yada ne gördünde gecme geregi duydun.? Hani beklentimi karşilamiyor kisitlama var kalemi var vs diyorsan keyfi keder düşünceler içerisindesindir ama 14 prom olsa samsung yüzüne bakmamm...

• ileride pişman olursun

geçilmez

• Mazoşizim, şizofreni gibi durumlar yoksa tabiki geçilmez

• Ben s21 den 14 pro ya geçtim. Maddi sebep hariç geçilir. Ne ergonomi var nede 120hz güzelliği

• Iosdan androide geçilir mi sorusu bunun cevabı . Ben olsam geçerdim ios kullanmamak için. Ve 10x kamera içinde geçerdim.

• S21 ultra kullanmış biri olarak geçmeyin derim 14 pro dan Samsung a . Ben artık android defterini kapattım 14 pro dan sonra .:)

• Gecilir NET

• geçilebilir.

• Bence geçilmez çünkü iPhone 14 Pro ile S23 Ultra kıyaslanamaz. Her iki telefonu da kullanmadım ama iPhone 14 Pro'nun ne kadar iyi bir telefon olduğunu da biliyorum.

• Geçersen ilk birkaç gün değişiklik hoşuna gidebilir ama ilerisinde pişman olursun geri dönmek istersen ciddi maddi zararla bu macerayı sonlandırırsın. 12 mini’den s22’ye geçen iş arkadaşımın başına da aynen bu gelmişti. Bir de sen 14 pro’dan geçişten bahsediyorsun valla büyük cesaret.

• Bunu samsung başlığına açarsanız, oradakiler geçilir der ancak objektif olarak söylüyorum, geçilmez. S23 ultra da hiçbir yenilik yok. Sadece 200mp kamera koymuşlar, bu çözünürlük poster falan basmıyorsanız gereksiz demeyeyim ama sensör de S22 ile aynı olduğu için, iş yapmaz. Ne zamanki sensör değişir, daha az ışıkla daha başarılı işler yapar, o zaman geçilir.
    S22 serisi ile fark çok az. Sadece işlemci, 200mp kamera ve ufs 4.0 geçilmiş.
    Sensör aynı
    Pil aynı
    Ekran aynı
    Tasarım aynı
    Uydudan iletişim gelecek deniyordu, o gelmedi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.