Şimdi Ara

iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
7
Favori
21.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır. :(

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • makusla06 kullanıcısına yanıt

benim gümüş 14 pm 256 24 aralık henüz işleniyor yazıyor bugün yarın bekliyorum bende inşallah

• onderkaan kullanıcısına yanıt

24 aralıkta veren arkadaşın renk hafıza kaçtı acaba benimde 24 ama işleniyor hala 14 pm 256 gümüş

• 23 aralık 14 pm 128 siyah bugün kargolandı 🥳🥳

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furknbyhn F kullanıcısına yanıt
    Benim 22 aralıktı siparişim ama hazırlanıyor yazıyor kargolanmadı. Neden acaba.

• Genelde maksimum teslimat süresini belirtiyorlar. Duyduğum kadarıyla söyledikleri süreden önce veya belirttikleri aralıkta geliyor. Sitesinden alıp herhangi bir sorun yaşayan duymadım henüz.

• BurcuHale kullanıcısına yanıt

Benim siparişte 22 aralık ve kargolanmadı

Acaba sisteme mi işlemediler

• 404 Not Found kullanıcısına yanıt
    Umarım öyledir 23 aralık bile kargolanmış çünkü. Yada bizi unuttular yarına kaldık. :(

• furknbyhn F kullanıcısına yanıt
    Hangi şehirdeydiniz acaba?

• Bugün Apple ı arayıp gönderim hakkında bazı sorular sordum eğer ben adreste olmazsam o adreste başka bir kişi teslim alabiliyor mu diye yetkili kişi orada bulunan herhangibiri TC kimlik no su ile alabileceğini söyledi. Fakat tam da bu aramadan yarım saat sonra abimin cihazı sipariş verdiğimiz adrese geldi ama orada bulunan arkadaşıma telefonu vermemişler telefonu sipariş eden kişinin o adreste bulunması gerekiyormuş 5 dakika beklerseniz gelir demiş arkadaşım fakat adam hiç dinlemeden basıp gitmiş
    Anlayacağınız herkesin telefonunun bir anda kargoya verilmesi yoğunluk oluşması sebebiyle kuryeler hiç inisiyatif göstermemekte eğer sipariş verdiğiniz adreste bulunmama gibi bir durumunuz var ise adresi güncellemenizi tavsiye ederim siz de böyle bir durumdan müzdarip olmayın

• Bu olaydan sonra benim telefon da aynı senaryoyla karşılaşmasın diye ilk olarak UPS i aradım ve durumu anlattım;
    Upsteki hanımefendi de çok ilgisiz bir tavırla kuryemiz bizim kurallarımız gereği kimseyi bekleyemez eğer apartmanda farklı bir dairede değilseniz bekletmeye hakkınız yok isterseniz hemen şikayet kaydı oluşturabiliriz dedi. telefonu hemen kapatma edasıyla konuştu ama benim amacım; telefonu şube teslim şeklinde adres değişikliği yapmaktı bunu dile getirdiğimde yine aynı cevap bu konuda bir şey yapamıyoruz siz satın aldığınız yer ile irtibata geçeceksiniz dedi
    Dolayısıyla Apple Store yı aradım uzun bir süre bekleyişten sonra bağlandım;
    Durumu anlattım şube teslim yapmak istediğimi belirttim , burada da sistem şu şekilde işliyormuş Apple telefonun şube teslim olması konusunda UPS e dosya gönderiyormuş UPS bu dosyayı görüp onaylaması gerekiyormuş bu işlem de minimum 24 saat maximum 48 saatmiş. peki bugün salı bu hafta onaylanır mı diye sorduğumda ise yine minimum maximum muhabbeti tekrarlandı.
    Özetle şube teslim için Apple UPS e dosya gönderdi bakalım ne zaman onaylanacak buradan haberdar ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihangunn -- 10 Ocak 2023; 19:15:42 >

• onderkaan kullanıcısına yanıt

Dostum benim 1 tane de 27 aralık sipariş tarihli promax 128 gb mor var, o hala işleniyor aşamasında.. tahminim 16 ocakta gönderime hazırlanır, 17 ocakta gönderilir 18 inde İzmirde olur gibime geliyor.. belki de 13 cuma gönderilir, eğer gerçekten stok girişi hızlanmışsa… bekleyip göreceğiz..

ben şimdi yarın iphone 11 den direkt aktarma mı yapayım yoksa sıfırdan kurulum yapıp sadece kişiler ve whatsapp yedeğini geri yükleme mi yapayım bilemedim…

• mrtcbk M kullanıcısına yanıt
    Temiz kurulum candır😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alihangunn A kullanıcısına yanıt
    keşke benim ki de kargoya verilseydi. 🥹

Merak etme yarın verilir sonraki gün elinde olur problemsiz bir şekilde elinde olsun da sonuçta kaç haftadır bekliyoruz 1-2 gün daha bekleriz ne olacak

Ama herkesin verilmişken benim verilmemesi sinir bozucu oluyor. 23 aralık bile verilmiş kargoya.

Ne kadar çok istersen o kadar olmaz kargoya verilse bile benim yaşadığım gibi bi aksilik yaşayacaksın belki de biraz sabret kesinlikle bu hafta elinde olur

Kargoya verilmesi çok da iyi değil onu demek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihangunn -- 10 Ocak 2023; 22:51:42 >
    Doğru söylüyorsun ama ben zaten çalıştığım yere sipariş verdim. O sebeple ups yukarı çıkmıyor görevlilere bırakıyormuş tüm kargoları. Telefonlarda dahil. O yüzden kişiye teslim sorunu yaşamayacağım inşallah.

Aynı şekilde ben de iş yerime verdim adresi inşallah yaşamazsın bu sorunu

19 Aralıkta sipariş verdim, işleniyor durumundan direkt gönderildi mesajı geldi dün, bugün de teslim edildi, 3 hafta yani tam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stekk -- 11 Ocak 2023; 1:26:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.