Şimdi Ara

iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
7
Favori
21.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

14 Pro 128 gb mor renk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BurcuHale kullanıcısına yanıt

problem olacağını sanmam, ben komşumun iş yerine sipariş verdim, teslim edildi.

• 26aralik siparişi dün gece gönderilme hazırlanıyor olmus iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 27 Aralık sirapirişi benimde gönderime hazırlanıyor kısmına geçti. 14 PM 256

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi bravo diyesim geldi…
    Gece vakti gönderim hazırlığına dönmüş 27 aralık siparişim.. demek stok girişi olayı doğruymuş..

iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtcbk -- 11 Ocak 2023; 7:32:28 >
  • mrtcbk M kullanıcısına yanıt
    3 vardiya 7 24 mu calisiyorlar ne anlamadim

• Gönderilme hazırlanıyor dan sonra elinize gelmesi veya kargoya verilme süresi ne kadar zaman aldı arkadaslar

• 24 aralık 14 pm 256 gb gümüş gönderime hazırlanıyor geçti

• Apple desteği aradığımda biz ürünü hazırladık, UPS çok yoğun olduğu için gelip alamadığı durumlar oluyor dedi, umarım bugün ürünü kargolarlar

• 404 Not Found kullanıcısına yanıt
    Gelsede rahatlasak içimiz şişti. Bilgilendirme için sağolun hocam

• Şuan gördüğüme göre 24 Aralık siparişlerinin hepsi kargoya verilmiş galiba. Gün gün mü gidecekler ya iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler  Gemiyle stokların geldiği söylendi her gemi bir günlük siparişleri mi karşılıyor yani anlamadım ki bu işi iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler 

• 1 Saat öncesi apple desteği aradığımda UPS yoğunluğundan beklememi söylemişlerdi,

Şimdi gönderi durumum ile ilgili kargo mesajı geldi, apple sitesinde de "gönderildi" durumuna düştü

• Merak edenler için gönderime hazırlanıyor aşamasından sonra ;

24 saat içinde kargoya veriliyor ve apple üzerinde gönderildi olarak gözüküyor

Yine bundan 24 saat ile 72 saat (1-3 gün) arasında elinizde olması lazım cihazınızın tabi sipariş verdiğiniz il ilçe bu durumu etkiliyor

Aklınızda bulunması için söylüyorum yüksek ihtimalle yoğunluktan ups teki kargo takip kısmındaki bilgilendirmeler tam doğru değil (kendi siparişimi baz alarak söylüyorum) bilginiz olsun

• Benim teslimatım yapıldı yarım saat önce. Ups ne kimlik sordu ne imza istedi :) ismimi soyismimi teyit etti ve gitti 😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dün gece hazırlanıyora geçen sipariş gönderildi şuan yarın teslim alıcam

• xxerdo X kullanıcısına yanıt
    Aynı dün gece hazırlanıyor yazdı bende de ama gönderilemedi. Belki 5e kadar gönderilir. İl neresi hocam

• xxerdo X kullanıcısına yanıt
    Gönderim takibine basınca bulunamadı diyor dimi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaaa bu ups ne moktan bir kargo yaa…
    Sabah eczaneye gitmeyip evde bekledim, gelir diye.. Saat 10 a kadar her baktığımda istanbul - tesisten ayrıldı olarak gösteriyordu, saat 10 da baktığımda 07:10 da izmir ups tesisinde işleniyor diyordu. Sonra 11:50 de baktım 11:35 te ileri tarih için teslimat planlandı yazıyordu. Aradım mh ni güya gelmiş kurye adreste bulamamış.. tövbe tövbee yaaa.. bugün tekrar getirip getirmeyeceği kuryenin inisiyatifindeymiş de falanmış da filanmış da… boşu boşuna evde beklemiş oldum.. 😡😡😡🤬🤬

• onderkaan kullanıcısına yanıt

apple gönderime hazırlanıyor yazanlarda kutulandı paketlendi ups gelip alması bekleniyormuş ups 16:00 a kadar alım yapıyormuş apple dan

izmir benim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxerdo -- 11 Ocak 2023; 15:15:53 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.