14 Pro 128 gb mor renk < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler (14. sayfa)
-
-
problem olacağını sanmam, ben komşumun iş yerine sipariş verdim, teslim edildi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
27 Aralık sirapirişi benimde gönderime hazırlanıyor kısmına geçti. 14 PM 256
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
3 vardiya 7 24 mu calisiyorlar ne anlamadim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gönderilme hazırlanıyor dan sonra elinize gelmesi veya kargoya verilme süresi ne kadar zaman aldı arkadaslar
-
Apple desteği aradığımda biz ürünü hazırladık, UPS çok yoğun olduğu için gelip alamadığı durumlar oluyor dedi, umarım bugün ürünü kargolarlar
-
Gelsede rahatlasak içimiz şişti. Bilgilendirme için sağolun hocam
Şuan gördüğüme göre 24 Aralık siparişlerinin hepsi kargoya verilmiş galiba. Gün gün mü gidecekler ya Gemiyle stokların geldiği söylendi her gemi bir günlük siparişleri mi karşılıyor yani anlamadım ki bu işi
-
1 Saat öncesi apple desteği aradığımda UPS yoğunluğundan beklememi söylemişlerdi,
Şimdi gönderi durumum ile ilgili kargo mesajı geldi, apple sitesinde de "gönderildi" durumuna düştü
-
Merak edenler için gönderime hazırlanıyor aşamasından sonra ;
24 saat içinde kargoya veriliyor ve apple üzerinde gönderildi olarak gözüküyor
Yine bundan 24 saat ile 72 saat (1-3 gün) arasında elinizde olması lazım cihazınızın tabi sipariş verdiğiniz il ilçe bu durumu etkiliyor
Aklınızda bulunması için söylüyorum yüksek ihtimalle yoğunluktan ups teki kargo takip kısmındaki bilgilendirmeler tam doğru değil (kendi siparişimi baz alarak söylüyorum) bilginiz olsun
-
Benim teslimatım yapıldı yarım saat önce. Ups ne kimlik sordu ne imza istedi :) ismimi soyismimi teyit etti ve gitti 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Aynı dün gece hazırlanıyor yazdı bende de ama gönderilemedi. Belki 5e kadar gönderilir. İl neresi hocam
Gönderim takibine basınca bulunamadı diyor dimi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
apple gönderime hazırlanıyor yazanlarda kutulandı paketlendi ups gelip alması bekleniyormuş ups 16:00 a kadar alım yapıyormuş apple dan
izmir benim bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxerdo -- 11 Ocak 2023; 15:15:53 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X