Şimdi Ara

iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
470
Cevap
7
Favori
21.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizin bayaa geç olmuş bence. Hatırlıyorum benden önce veriisti. Anlık görsel birakiyorum bnm cihazın durumu iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onderkaan kullanıcısına yanıt
    Gerçekten sinirliyim o konuda Apple’a. Neden ben yani. Hep bi şanssızım bu konularda. Ben de hala sizde ilk yazan ibare yazıyor tesis falan yok. Gerçi Apple’ın deposu bana 20 km uzaklıkta.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BurcuHale kullanıcısına yanıt
    Gidip kapısına dayanırım hazırlanıyor yazdıktan sonra😁😁😁 beklettiiniz o kadar derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderkaan -- 12 Ocak 2023; 0:44:35 >
    Hevesim bile kalmadı artık böyle yapıyorlar ya insanı üzüyorlar sadece. Benden sonra sipariş verenler teslim aldı.

Aynen öyle haklısınız vallahi

• Güzel telefon herkese hayırlı olsun. Eşim ve bende iPhone 11 kullanıyoruz ilk çıktığında almıştık halen mennunuz.
    Hane gelirimiz eşimle beraber çalışıyoruz aylık 34 bin lira. Bu gelirden aylık 10 bin lira ayırıp taksitle alabiliyorken rahat rahat, bir türlü telefona 50 bin lira veresim gelmiyor. Çok koyuyor bana bu parayı bir telefona bağlamak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ip6 için apple store dan ön sipariş vermiştim ve çok sağlam mağdur olmuştum o zamandan beri ön sipariş ve normal alışveriş yapmıyordum. Taki bu kara borsacılar türeyene kadar. Birde elimdeki cihazı sattım yenisi gelene kadar Android ile takılıyorum süreç kabus gibi geçiyor. 31 Aralık siparişim 25 Ocak teslimat gözüküyor bakalım ne zaman kavuşacağız cihaza...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelir hocam erkenden. 26 Aralık siparisim di 23-30 Ocak arası teslimat diyordu kısmetse yarın veya sonraki gün elime gecer

• Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    50 artık çok para değil ki. Asgari bile 10 oldu neredeyse. :)

Çok para demedim zaten, bana bir telefona 50 bin vermek koyuyor dedim :)

iPhone 11, den iPhone 14 Pro Max a geçsem bana ne kadar diye düşünüyorum. 11 i 13-14 bine satsam üzerine koyacağım 40 bin lira bana ne katacak diye düşünüyorum:)

Yani evet fazla ama ülkenin halide belli. 1 kilo peynir 300 tl olmuşken. :)

• mrtcbk M kullanıcısına yanıt

Apple ürünlere özel üst üste 3 defa adrese geliyorlar mutlaka yakalarsınız birinde.

Valla hocam ben tek maaşım eve giren maaş 22 bin civarında eşime i phone doğum hediyesi almıştım yatan promosyon ile kendime de 14 Pro Max aldım:) borçla aldım tabi bu telefon olan herkesi zengin sanıyor millet ama öyle bir şey kesinlikle yok :)

son durum nedir

• dusttt D kullanıcısına yanıt
    Zengin değil tabii ki kimse. Ama durumuda kötü değildir bu telefona bütçe ayıran birinin. :)

Gece 3 te baktım hiç değişme yoktu takipte sabah 8de gece 2 icin çıkış oldu demisler. Öyle kalmış. galiba merkezler arası İstanbul'da transfer oluyor yarına kaldı bence bakalım en iyi ihtimalle bugün akşam saatlerinde şubeden alirim

Senin de mi İstanbul teslimdi? Benim işleniyor olmuş. Dağıtıma çıktı demekmiş oda.

Benim tekirdag merkez normalde 1 iş gününde geliyordu iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler

• 28 Aralık siparişim yola çıktı. Mardine teslim 16 ocak ptesi teslim gözüküyor.

Dün demiştim ya tesisten ayrıldı falan yazmıyor ben de diye. İstanbul içinde yazmıyormuş ayrıldı diye. Direkt dağıtıma çıkarıyorlar sanırım. Şu an da işleniyor yazıyor.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.