iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler (17. sayfa)
-
-
İstanbul içinde ikamet edenlerde tesisten ayrıldı yazmıyor. Direkt dağıtıma çıktı olarak gözüküyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Seninki halen gelmedi mi ya Çok oldu gönderileli ama?
-
Bana hala sipariş takip no gelmedi :)
-
Benim dün adreste bulunamadı diye teslim edemedikleri 256 pm mor az önce geldi, bugünlük balkon nöbeti bitti 😂😂
Dün zil mi çalışmadı diye sordum, yok efendim adres bilgileri tam değildi diyor… özür kabahatten büyük olunca diyecek bir şey bulamadm 😡😭
Aktarma yapmadan açtım güncel mi diye bakmak için 16.1.2 ile gelmiş benim telefon. Şimdi yapıyor güncellemeyi sonra sıfırlayıp aktarmayı yapacağım..
Herkesin hayırlı haberlerle ve sağlıkla kullanması dileklerimle…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam paketin üzerinde telefon nosu yazıyor mu apple sisteminden kaynaklı sorun oluyormuş öyle demişlerdi bana telefon nosu yazmıyor hiç dediler. Hatta kargom vardı dedim adres eksikliği yazıyordu dedim Apple dan mi geliyordu dedi hemen. O nedenle baktım poşete gerçekten tel nosu yazmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sıfırlama yapılması gerekli midir?
Hayır yazmıyor pakette. Ama yarın teslim edilecek 128 lik için telefonumu vereyim de zil çalmadı adres eksikti muhabbeti olursa sana zahmet arayıver dedim, sistemde telefonunuz var zaten dedi… şaka gibiii 😂😡
Gerekli mi bilmiyorum ama ben sıfırlayıp yeniden kurulum sırasında aktarmayı başlatacağım. Temiz kurulum önermişti arkadaşlar ama o da gözümde büyüdü açıkçası..
bu sabah 10:30 da teslim edildi cihaz bekleyen arkadaşlara şimdiden hayırlısı olsun
-
Ürün geldi
ocak ayı siparişleri ne zaman gönderime hazırlanıyor aşamasına geçer acaba, geçen oldumu
-
benim cihaz 18. günde gönderildi
-
Hayırlı olsun hocam
-
Az önce UPS kargoyu aradım bulunduğum bölgedeki yarın sabaha burda olur dedi. Hatta 12 civarı çıkmış dedim. O zaman Apple dan geliyordur yarın sabah burda olur dedi.
Benim 22 aralık siparişim teslimi yapıldı. İşyeri adresi verdiğim için almaya gidiyorum. :)
Arkadaş sabahtan beri kargo gelecek diye eve kitlendim kaldım. O da yetmiyormuş gibi şimdi elektrikte gitti. Balkondansa ev daha rahattı ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X