Şimdi Ara

iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
7
Favori
21.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önceki kargomda yazıyordu benim İstanbul içinde 2 kere tesisten ayrıldı yazıyordu. Görüntüsünü bırakıyorum önceki gönderinin. iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onderkaan kullanıcısına yanıt
    İstanbul içinde ikamet edenlerde tesisten ayrıldı yazmıyor. Direkt dağıtıma çıktı olarak gözüküyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ben de ss atayım. :) Direkt işleniyor oldu. Dağıtımda gözüküyormuş şu an. İstanbul dışında tesisten ayrıldı yazıyor tahmince.

iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler

• BurcuHale kullanıcısına yanıt

Seninki halen gelmedi mi ya iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler  Çok oldu gönderileli ama?

• BurcuHale kullanıcısına yanıt

Bana hala sipariş takip no gelmedi :)

• Benim dün adreste bulunamadı diye teslim edemedikleri 256 pm mor az önce geldi, bugünlük balkon nöbeti bitti 😂😂
    Dün zil mi çalışmadı diye sordum, yok efendim adres bilgileri tam değildi diyor… özür kabahatten büyük olunca diyecek bir şey bulamadm 😡😭
    Aktarma yapmadan açtım güncel mi diye bakmak için 16.1.2 ile gelmiş benim telefon. Şimdi yapıyor güncellemeyi sonra sıfırlayıp aktarmayı yapacağım..

Herkesin hayırlı haberlerle ve sağlıkla kullanması dileklerimle…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrtcbk M kullanıcısına yanıt
    Hocam paketin üzerinde telefon nosu yazıyor mu apple sisteminden kaynaklı sorun oluyormuş öyle demişlerdi bana telefon nosu yazmıyor hiç dediler. Hatta kargom vardı dedim adres eksikliği yazıyordu dedim Apple dan mi geliyordu dedi hemen. O nedenle baktım poşete gerçekten tel nosu yazmiyor

• mrtcbk M kullanıcısına yanıt
    Sıfırlama yapılması gerekli midir?

Hayır yazmıyor pakette. Ama yarın teslim edilecek 128 lik için telefonumu vereyim de zil çalmadı adres eksikti muhabbeti olursa sana zahmet arayıver dedim, sistemde telefonunuz var zaten dedi… şaka gibiii 😂😡

• 4810 kullanıcısına yanıt

Gerekli mi bilmiyorum ama ben sıfırlayıp yeniden kurulum sırasında aktarmayı başlatacağım. Temiz kurulum önermişti arkadaşlar ama o da gözümde büyüdü açıkçası..

• bu sabah 10:30 da teslim edildi cihaz bekleyen arkadaşlara şimdiden hayırlısı olsun

• Ürün geldi

• ocak ayı siparişleri ne zaman gönderime hazırlanıyor aşamasına geçer acaba, geçen oldumu

• apotemioğlu A kullanıcısına yanıt

benim cihaz 18. günde gönderildi

• xxerdo X kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam

• Hele şükür gönderildi, 22 aralık sipariş, 19 teslimat planlanıyordu

• Az önce UPS kargoyu aradım bulunduğum bölgedeki yarın sabaha burda olur dedi. Hatta 12 civarı çıkmış dedim. O zaman Apple dan geliyordur yarın sabah burda olur dedi.

• Benim 22 aralık siparişim teslimi yapıldı. İşyeri adresi verdiğim için almaya gidiyorum. :)

• Arkadaş sabahtan beri kargo gelecek diye eve kitlendim kaldım. O da yetmiyormuş gibi şimdi elektrikte gitti. Balkondansa ev daha rahattı yaiPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler 

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.