< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler (15. sayfa)
-
-
22 aralık siparişim hala işleniyor.. ben de yavaş yavaş sinirleniyorum ama,
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet öyle normal o 24 saate güncelleniyor diğer aldığım apple dan şarj aleti içinde öyle olmuştu 24 saate güncellenmişti izmirde gözüküyordu siparişten sonra 1 gün içerisinde teslim edildi geç düşüyor sistemlerine
-
Sipariş Tarihi: 2 Ocak 2023
bi karışıklık olup bana yollasalar ya ürünümü :D
-
-
Bi karışıklık olduğu kesin hocam, işin kötü tarafı benim aleyhime bir durum. 😫
UPS neredeyse ve yakınsa siz alın hocam ben bekleyemem vallahi. Şubeye ulaştı yazsın gidip kendim alırım😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ne aldınız hocam siz?
ben iphone 14 pro max 256 gb derin mor istedim
-
şarj özellikli araç içi telefon tutucu öneriniz var mı? esr'nin bir kaç ürününü buldum da nasıldır bilmiyorum. malum 500-600 tl civarı
-
benimde 22 aralıktı kargoya verildi. Dün verilmesi gerekiyordu gerçi.
Ups diğer kargolar gibi değil. Şubeleri yok. Tek bir merkezden araç çıkartıyorlar. Mesela Ataşehir de bir transfer merkezi var neredeyse tüm anadolu yakası oradan dağıtıma çıkıyor. :) Her semtte şubesi yok yani. Bide almaya gitsende paketini bulamıyorlar karışıklıktan.
14 pro mor hocam, tarihi de ezberledim artık hiç unutmuyorum 22 aralık
Aaa öyle mıymış. Ben Tekirdağ'dayim burda şubesi var şarj adaptörü almıştım aynı anda o 1 güne geldi zaten gittim aldim
Ana konuya da yazdım mh ile görüşmemi, cihazınız yurtdışından gelmemiş, 3-4 güne güncellenir sipariş durumu dediler kendileri.
Aramızda 2 gün var hocam ben 4'ünde verdim siparişi. Hangi model istedin sen? Benim PM Black 256 Bakalım hangimizinki önce gelecek
-
Ahahaha hadi bakalım hocam. PM Derin Mor 256 gb benim sipariş :D
-
Yarın sabahtan itibaren balkon kuşu olup bekleyeceğiz yeniden mecbur 😂 ama bu kez geldik bulamadık dedirtmem.. (inşallah)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şarj aleti 1 günde gelmişti bakalım nolcak bu sefer. Onda da akşam 9da sisteme bilgi düşmüştü bunda da aynısı oldu. 1gunde gelirse Super olur. 😁 Yarın gelsin diye yollarını gözlerim ikimizde
23.35 saati ile kargo takibi yolda olarak değişti. Yarın alırım gibime geliyor
benim pazartesi hazırlanıyor olmuştu. Herkesin salı kargoya verildi ama benim çarşamba sabah. Şimdi ups sisteminde barkod okutuldu olarak görünüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X