Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Iphone 15 Pro MAX - 512GB | Media Markt Alınma | Bolca Eksta ( AirPods Dahil Bir Çok Aksesuar) Satın Al 20 Kasım 2024 15:29 1 1 Iphone 15 Pro MAX - 512GB | Media Markt Alınma | Bolca Eksta ( AirPods Dahil Bir Çok Aksesuar) Media Markt 'tan geçen sene aldım, tertemiz cihaz. Garantisi 1 yıl daha var. Şirket hattım nedeniyle çok kullanmadım, toplasan 2-3 saat konuşma yoktur. Genelde arada bir sosyal medyaya bakındım. Zaten pili 97 Devir sayısı da 157.Bol ekstralarına değineyimHepsiburada da aldığım Apple AirPods (3. nesil) ve MagSafe Şarj Kutusu Bluetooth Kulaklık 'da alan kişiye verilecek. Link - 6500 TL Fiyatı var. 10 -15 kere az bir şey müzik dinledim, başka bir şey yapmadımAlırken bir dünya para verip sınırsız cam filmi paketini de aldım. Kısıtlamasız olarak, Parlak, Mat, Hayalet... Hangisini isterseniz sorgusuz yenileyebilirsiniz. gidince telefonun imei adresinden sorgulama yapıp hemen çekiyorlar. 10 güne bir gidip değiştirin, kimse bir şey demiyor. Süre sınırı da yok, 5 yıl sonra da gitseniz değişir. Ayrıca kemera lensleri üzerinde de koruyucu varHepsiburada üzerinden aldığım orjinal Apple MagSafe Charger - MHXH3TU/A(Apple Türkiye Garantili) cihazı da teslim edeceğim. Güzel oluyor, telefonu ve Airpods cihazını üzerine koyuyorum şarj ediyor.4 tane kılıf vereceğim. 1 'i cüzdanlı kılıf (hiç kullanmadım), Bir kılıf daha var, onu da kullanmadım kutusunda duruyor. Şeffaf kılıf ve üzerindekini değişmeli kullandım.Cihazım 256 gB değil, 512gB olan bunu da göz önünde bulundurun.Kutusu, faturası vs.. her şey var, şarj kablosunu da teslim ederim.Not: Kızıma da telefon lazım, ama tabi bunu veremem. Temiz, düzgün üste para alabileceğim cihazlarla rakamı uçurmamanız kaydıyla takas da düşünebilirim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 92000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 25 Kasım 2025 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Iphone 15 Pro MAX - 512GB | Media Markt Alınma | Bolca Eksta ( AirPods Dahil Bir Çok Aksesuar)