Şimdi Ara

iPhone 16 Pro'larda donma ve yeniden başlama sorunu ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 16 Pro'larda donma ve yeniden başlama sorunu ortaya çıktı
    Apple, iOS 18.0.1 güncellemesiyle iPhone 16 serisindeki ekran sorununu çözdüğünü belirtmişti. Ancak, bu sorun farklı bir şekilde tekrar ortaya çıktı. Kullanıcılar, iPhone’larının beklenmedik şekilde donduğunu ve ardından yeniden başladığını söylüyor.

Ayrıca Bkz.iPhone 16 satışları beklentilerin altında kaldı

iPhone 16 Pro’larda görülen donma ve yeniden başlama sorunu, hem iOS 18.0.1 hem de iOS 18.1 beta sürümde mevcut. Kullanıcı geri bildirimlerine göre sorun rastgele ortaya çıkıyor. Ekran yanıt vermeyi durduruyor veya dokunmatik girişe çok geç yanıt veriyor ve ardından aniden yeniden başlıyor. iPhone’un bekleme modundayken de yeniden başladığına dair şikayetler de var.

Kullanıcılar, günde 10 - 20 kez çökme sorunu yaşadıklarını söylüyor. iPhone’u sıfırlayıp iCloud yedeklemesinden geri yükleme yapmadan temiz kurulum yapmak sorunu çözüyor.

Kaynak:https://www.macrumors.com/2024/10/18/iphone-16-pro-restart-bug/

• Kış geliyor ondan mı acaba ?

• Zamanida ki ,bilgisayarcilara döndük format diyip duruyoruz:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Bi ctrl + alt + delete her şeyi halleder, halletmezse o zaman Bi format her şeyi halleder 😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BENCE; bir tuş daha koyup, adına da FORMAT BUTTON desinler😀😀😀😀😀

• İsterse günde 50 kere kapansın, masama koyup hava atıyorum ya o bana yeter kızlar çok çabuk düşüyor ayfona samsung mü alayım ben android kullanmam fakir sanarlar beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Divinita- -- 19 Ekim 2024; 2:46:23 >
  • Saçmalama, eniştem donar. Afyon'un donmaz..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende öyle bir sorun hiç olmadı

• 11 rezil oldu ios 18 le

• 16 Plusta da var bu sorun. Apple son dönem yazılımları bir türlü kendini toparlayamadı çok ilginç.

• apple'ın marabaları düşünsün.

• Yıllardır umursamazlık ne versen alırlar mantığı steve jobs öldüğünden beri devam ediyor bi yazılım hatası örneğin ekran açıkken bildirim gelince kasma sorunu diğer ana sürümde düzeltildi halbuki çok küçük bir sorundu kullanıcılar defalarca feedback yapmasına rağmen aman boşver bir ara düzeltiriz dediler nitekim de öyle oldu yeni sürümlerde İOS X.3-4 de gelinceye kadar güncellemeyin

• -Divinita- kullanıcısına yanıt
    Doğru gerçekten telefona düşen kızlar var…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İnsanlar ilk günden güncellemeye çalıştığı için bir ton hata ve kasmalara maruz kalıyor. Her zaman güncellemek için acele etmem, biraz beklerim ve insanların yorumu olumlu hale gelince güncellerim.
    iPhone 11’ini iOS 18’e güncelleyen arkadaşlarım var, yav o telefonun kendine hayrı kalmamış. Stabil sürümde kal, uzun süre götürür seni. Bilhassa eski model telefonları güncellememek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 19 Ekim 2024; 12:44:10 >
  • -Divinita- kullanıcısına yanıt
    İyi ki ironi yapıyorsunuz hocam, yoksa harbiden böyleleri var mıydı

• KeremMuşdal 5GAVZ K kullanıcısına yanıt
    Ergen tayfa öyle hocam.

• aynısını yaşadım güneşe Zoom yapıp çekeyim de şöyle güzel bir manzara yakalayayım dedim Zoom yaptıktan sonra kamera modunu değiştim dondu ve restart attı 😄

• Donanimous kullanıcısına yanıt
    Evet vardı

• bu sorunlar donanımsal veya kronik değil her yeni model ve sürüm çıktığında buglarla geliyor 1-2 güncellemede çözülüyor her sene olan bu alıştık artık. boş muhabbet kasılacak bir mevzu değil.

• Bu kadar rezil bi ui yaparlarsa boyle kasar donar smh

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.