Şimdi Ara

iPhone 16 serisinde aşırı pil tüketimi sorunu ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 16 serisinde aşırı pil tüketimi sorunu ortaya çıktı
    Geçtiğimiz gün iPhone 16 Pro'larda donma ve yeniden başlatma sorunundan sonra, iPhone 16 serisi şimdi de pil tüketimiyle ilgili şikayetlerle karşı karşıya. Kullanıcılar, iPhone'larının boştayken bile pillerinin hızlı bir şekilde bittiğine dair şikayetlerini dile getirdi.

iPhone 16 serisinde pil tüketimi problemi

Bazı iPhone 16 sahipleri, Reddit, Apple Destek Toplulukları ve diğer forumlarda pil bitme sorunlarından şikayet etmeye başladı. Bir kullanıcı, iPhone 16 Pro Max'inin boşta olmasına rağmen birkaç saat içinde pil seviyesinin %15 ile %20 arasında düştüğünü belirtti. Diğer bir kullanıcı da tam şarj edilmiş iPhone 16'sının gece boyunca şarjını tüketerek sabah %18 seviyesine düştüğünü aktardı.

iPhone 16 Pro'yu iPhone 14 Pro ile kıyaslayan başka bir kullanıcı, aynı kullanım seviyesinde iPhone 14 Pro'nun %85 pil seviyesine düşerken, iPhone 16 Pro'nun %58 seviyesine gerilediğini söyledi.

Ayrıca Bkz.iPhone 16 Pro'larda donma ve yeniden başlama sorunu ortaya çıktı

Bazı kullanıcılar, telefonun iOS 18.0.1'e güncellemenin veya 18.1 beta sürümünün bu sorunu çözmeye yardımcı olduğunu iddia etti. Sorunun neden kaynaklandığı ve ne kadar kullanıcıyı etkilediği bilinmiyor. Benzer problemleri yaşayanların telefonlarını güncellemesini ve pil menüsünden uygulamaların pil kullanım oranına bakarak aşırı güç tüketen uygulama varsa devre dışı bırakmasını tavsiye ediyoruz.

Kaynak:https://www.91mobiles.com/hub/iphone-16-users-excessive-battery-drain-report/

• 1- İPHONE modeli ilk çıkar, tüm işlemciyi sonuna kadar açarlar.

2- BU HABERLER çıkar...

3- İŞLEMCİYİ kısarlar. Şarj bir nebze iyileşir. Fanboy lar sorun giderildi diye sevinirler. iPhone abi yapyoyorlar bu sporu derler.

4- 2 nesil önceki iPhone ile aynı hızda kullanırlar.

5- Cehalet Mutluluktur.

BONUS: 6- 120Hz diye aldıkları pro Max lerin 90 Hz. Den yukarı çıkmadığını bilmeden yaşar giderler.. 5 yıllık android görünce baya akıcıymış ya derler🤓🤓🤓
    Dostum Apple kullananlar Fanboy değildir. Önce bu Önbelliginizde tutuğunuz veriyi silin.

Apple eko sistemi içerisinde ki rahatlığı konforu ve iş yapma kabiliyetini yabana atarsan senin bile kullandığın yazılım, müzik, film vs onlarca alanda içeriğin hangi makinaların kullanılarak yapıldığını hiçe sayip ibişlik yapmış olursun. Bende İphone kullanan ve eksik bulduğum onlarca durumu dile getiren birisiyim ve android'e tekrar dönmeyi planlıyorum ancak giderken adamları bu kadar gömmeye çalışmak akıl tutulmasıdır.

Her iki platformun basarimlari tartışmaya açık fakat lezzetleri de farklı. artılar eksiler mevcut.

Bırakalım Fanboy-manboy.
    Amaç ve hedeflerime uymuyor de geç. İnsanları yaftalayıp arkalarına kelime takmayın.
    Bu da benim senin ve senin gibilere önerim olsun. Fikirlere açık olun beğenmeme hakkına sahipsiniz, Begenen ve kullananlara hitap ederken boş boş atar yapmayın.
  • iphone kullanıcısı olarak bu yeni değil ezelden beri bitiyor..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geri planda birşeyler çalışmaya devam ediyordur.Telefonun kapatılıp açılması gerekli bu durumda.

• paralel evrenlerdeki başka bir 16 serisinden mi bu haberler acaba demekten kendimi alamıyorum foruma konu olan sorunların biriyle bile hiç karşılaşmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heheh huhu

• Tam düzgün yapsalardı almayı düşünüyordum. Ama 23 Ultra şimdilik kalsın. Taş gibi. En azından beklerken çok şarj tüketmiyor. Ama %15 altına inince çok hızlı tüketiyor.

• iPhone şarj ve batarya anlamında hep kötüydü zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dr.Perga D kullanıcısına yanıt

pille ilgili genel bir sorun yok bazı cihazlarda varsa da düzelmesi bir güncellemeye bakar batarya verimliliği gayet başarılı

iPhone 16 serisinde aşırı pil tüketimi sorunu ortaya çıktıTechNickyoutube
    How does the A18 Pro powered iPhone 16 Pro Max (4685mAh) stack up against the iPhone 15 Pro Max (4441mAh), Pixel 9 Pro XL (5060mAh), Samsung Galaxy S24 Ultra (5000mAh), Huawei Pura 70 Ultra (5200mAh), Xiaomi 14 Ultra (5000mAh), and Xiaomi 14T Pro (5000mAh) in this ULTIMATE Real Life Usage 100%-0% Battery Drain Test?!? All Phones are Set to the Exact SAME Brightness Level (Using a LUX Meter). If a phones display looks brighter or dimmer than another, it's due to my studio lighting OR because it dimmed due to overheating. I run through 15 APPS which include System Apps, Media Apps, Social Media Apps, Camera Apps, Benchmark Apps (to simulate High Performance Gaming), and Games. Intervals are clocked at every 30 minutes and at each interval I show the percentage of each phone as well as their temperature in degrees celsius using an Infrared Heat Gun! Buy one of these phones here: https://techwarehouse.co.za/ (if you live in South Africa) X (Twitter) Link to wallpaper: https://x.com/technickbrazer/status/1847300447104913532?s=46&t=njSAbxlis0HTWCsnHSuKwg 00:00 - Intro / LUX Meter Readings / Settings 01:04 - Battery & Temps at the Start 01:36 - FULL 100-0% Battery Drain Test 13:12 - Final Results (Worst to Best) 14:26 - Temperature Results 14:43 - Results compared to First Time Tested Results 15:18 - Results compared to Predecessors BEST Results 16:45 - Results if all Phones had the same Battery Capacity 17:25 - Outro & Final Thoughts Stay tuned for more videos on these SEVEN devices in the weeks to come! Be sure to like, comment, and subscribe. Until next time, this is TechNick :) Social Accounts: https://linktr.ee/tech_nick ⚠️Don’t be fooled by SPAM accounts. Please only take comments and posts seriously from my account “TechNick” and my teams account “TechNick Studio”🙏
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=82AIZUhoF-c

• Prizden uzaklaşmak istemiyorsan.... Beni al

• 1- İPHONE modeli ilk çıkar, tüm işlemciyi sonuna kadar açarlar.

2- BU HABERLER çıkar...

3- İŞLEMCİYİ kısarlar. Şarj bir nebze iyileşir. Fanboy lar sorun giderildi diye sevinirler. iPhone abi yapyoyorlar bu sporu derler.

4- 2 nesil önceki iPhone ile aynı hızda kullanırlar.

5- Cehalet Mutluluktur.

BONUS: 6- 120Hz diye aldıkları pro Max lerin 90 Hz. Den yukarı çıkmadığını bilmeden yaşar giderler.. 5 yıllık android görünce baya akıcıymış ya derler🤓🤓🤓

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termometre -- 19 Ekim 2024; 20:40:54 >
  • hayloft H kullanıcısına yanıt
    Paralel fanboy olabilir

• termometre T kullanıcısına yanıt
    iPhone 16 serisinde aşırı pil tüketimi sorunu ortaya çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 19 Ekim 2024; 20:51:58 >

120hz çalışmadığına canlı şahidim. Benim ucuz android telim 120 hz iken iphone X uygulamasında 90hz bile gözükmüyordu.

• ios 18 saçmalıkları kaynaklı maalesef, yeni iphone modelleri tanıtıyorsun bu telefonlara sırf yeni çıktı diye daha stabil olmamış ios 18 yükleyip satıyorsun sonuç bu.

Biz salakmıyız iphone 13-14-15 telefonlarımızı bodoslama ios 18'e güncellemiyoruz bir bildiğimiz var.

Allah senden razı olsun, Ben de uzuuun zamandır içimde bi his var ney ki bu acaba diyordum, sonunda buldum. Sağolasın. Hemen bir tane iPhone alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termometre -- 20 Ekim 2024; 0:31:33 >
  • faxcon94 F kullanıcısına yanıt
    120Hz sadece ekran kaydı alırken verebiliyor. iPhone 16 pro Max de dahil. Yani telefon ömrü hayatında 1 kez bile 120Hz görüntü veremiyor. Şaka gibi. Göz sağlığı açısından AB nin bir yaptırımı olmalı.... Diye yazarken aklıma pro hariçlerinde 60Hz olduğu geldi. Şaka gibi ya.. abi göz çok önemli

olm alın dandoridinizi oturun takılın kendi ortamınızda ne işiniz var sizin kullanmadığınız görmediğiniz şeylerle sidik yarışına girip aşağılık kompleksinden kendinizi kemiriyorsunuz ne gerek var 🤷‍♂️

Hayatımızdan şikayet ediyoruz, dertlerimizin fazlalığından yakınıyoruz sürekli, Acaba şımarıklık mı yapıyoruz dire iPhone konularına giriyoruz, bizimli de dertmiymiş deyip, kendimizi iyi hissedip çıkıyoruz😎

• gece uyurken kapayin ozaman telefonu

Dostum Apple kullananlar Fanboy değildir. Önce bu Önbelliginizde tutuğunuz veriyi silin.

Apple eko sistemi içerisinde ki rahatlığı konforu ve iş yapma kabiliyetini yabana atarsan senin bile kullandığın yazılım, müzik, film vs onlarca alanda içeriğin hangi makinaların kullanılarak yapıldığını hiçe sayip ibişlik yapmış olursun. Bende İphone kullanan ve eksik bulduğum onlarca durumu dile getiren birisiyim ve android'e tekrar dönmeyi planlıyorum ancak giderken adamları bu kadar gömmeye çalışmak akıl tutulmasıdır.

Her iki platformun basarimlari tartışmaya açık fakat lezzetleri de farklı. artılar eksiler mevcut.

Bırakalım Fanboy-manboy.
    Amaç ve hedeflerime uymuyor de geç. İnsanları yaftalayıp arkalarına kelime takmayın.
    Bu da benim senin ve senin gibilere önerim olsun. Fikirlere açık olun beğenmeme hakkına sahipsiniz, Begenen ve kullananlara hitap ederken boş boş atar yapmayın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.