Şimdi Ara

iPhone 16 serisinin renkleri belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
3.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 16 serisinin renkleri belli oldu
    Apple’ın iPhone 16 serisini tanıtacağı etkinliğe sayılı günler kala yeni modellerin hemen tüm özellikleri ortaya çıkmış durumda. Yavaş yavaş serinin satışa sunulacağı renk seçenekleri de ortaya çıkmaya başladı.

iPhone 16 renk seçenekleri neler?

Her yıl iPhone modellerinde renk konusunda değişiklikler yapan Apple, geçen yıl iPhone 15 serisinde mat Titanyum seçeneğini piyasaya sürmüştü. iPhone 16 Pro modellerinde bu yıl mavi Titanyum rengi değiştiriliyor.

Ayrıca Bkz.iPhone 16 etkinliğinde iPad mini 7 tanıtılabilir

Sızıntılara göre mavi Titanyum renginin yerine altın Titanyum renk seçeneği geliyor. Bunun dışında doğal Titanyum seçeneği, siyah ve beyaz renk seçenekleri aynen devam ediyor. Doğal titanyum seçeneğinin biraz daha griye yakın olacağı ve bronza yakın bir altın renk seçeneğinin daha ekleneceği de ifade ediliyor.

iPhone 16 ve iPhone 16 Plus modellerinde ise sarı rengin beyaz ile değişeceği, yeşil, pembe ve mavi renklerin de biraz daha gölgeli olarak sunulacağı belirtiliyor. Apple’ın bu renklere son dakika eklemeleri yapabileceği de ifade ediliyor.

Kaynak:https://wccftech.com/iphone-16-pro-colors-revealed/

• Öncedende bu tarz apple haberlerinin altına iphone satın alan aptaldır diyen kesim geliyordu ama son 1 yılda çok fazla arttı.Rastgele bir apple haberinin yorumlarına bakın hep alan kişilere hakaret var.1 haber okumaya giriyorum sinir olup çıkıyorum.Sizene kardeşim parayı birliktemi kazanıyoruz siz gidin istediğiniz cihazı alın burada niye millete hakaret ediyorsunuz.Bıktım yahu siteye girmeye bile hevesim kalmadı artık.

Çok saçma bir söylem. Android kullananların hepsini teknoloji gurusu zannetmeniz gerçeklerden ne kadar kopuk olduğunuzu gösteriyor. Daha doğrusu Android kullanmanın teknolojik bir bilgi birikimi olduğunu düşünüyorsunuz ki komik bir söylem. Sokaktan rastgele 100 tane Android kullancısını çevir LTPO ekran nedir diye sor bakalım kaç tanesi bilecek? Maksimum 5 kişi bilirse bilir. Bu konuları ancak forumlarda takılan senin benim gibileri bilirler. Standart bir iOS ve Android kullanıcısı bunları bilmez.
  • Siyaha devam

• 2 gün kaldi,bu tür haberlerin son bulmasi gerek,Renk secenekleri az cok belli zaten ayni görselleri paylaşip duruyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en güzeli kediboku rengi olanı :)

• Çok güzeller

• Gereksiz pahalı gereksiz kullanmadığımız bir çok özellik ve sadece hava atma sınıf atladığı nı zanneden fakir kısmının aldığı çirkin bir telefon

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İshal 16 Pro

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bok sarısı güzelmiş

• Elma dan samsung a geçiş yaptım s24 ultra ile hayatımda çok birşey mi değişti hayır bu telefon olayına gereğinden fazla anlam yüklememek lazım..😉

• tsalci kullanıcısına yanıt
    Çoğu neden aldığını bilmiyor sadece iPhone başka birşey yok 1 gb ram koysalar 30 hz ekran koysalar 70k yapsalar alırlar sorsan en basitinden LTPO ekran nedir diye apışıp kalır çoğu teknolojinin t sinden anlamayan ezberci insanlar

• Ben söyleyeyim rengini.. Aynı b*kun laciverti.

• Rengi gördüm ishal oldum

• Sıktı artık bu Apple haberleri ya! Sabahtan akşama kadar aşağı iPhone yukarı iPhone, sağ Apple Watch sol Apple Watch... Yeter lan!

• DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt

"Low Temperature Polycrystalline Oxide" deyince daha havalı oluyor :).

• Surface Area S kullanıcısına yanıt
    Yemin ederim ben de aynı şekilde sıkıldım.Doldurmuşlar apple fanboylarını siteye editör diye yok ayfonun rengi ortaya çıkmış yok bataryası 30 mah artmış da valla bu nedir arkadaş ya alışkanlık olmasa şu siteye daha girmem bunlar yüzünden ya

• Bütün apple haberleri altında hep Apple’ı kötüleyen tayfa. Almıyorsanız bize ne? Gelip burada bir ton yorum yapmaya hiç mi üşenmiyorsunuz? Görmezden gelin geçin madem bu kadar rahatsız ediyorsa.

• Fractionn kullanıcısına yanıt

ben şahsen androidli telefonları direkt b.k olarak gördüğüm için ne haberlerini takip ederim nede yorum yaparım çok nadirdir. bunlar sinek gibi üşüşüyorlar nedense iPhone haberlerine iPhone 16 serisinin renkleri belli oldu 

• Dogru söyluyolar renk onu animsatiyor,görülen köy klavuz ister mi.? Mesele ulaşip ulaşmamak değil,kullanip kullanmamak yada alamiyacaklari için yorum yapmamişlar gercekten d eishal rengi bildigin boğ rengi..

• Fractionn kullanıcısına yanıt

Sizi ne alakadar ediyor bu durum, ayrıca ben markadan ziyade sitenin politikasını eleştirdim. Ancak görünen o ki siz her olumsuz yorumu "elmaya atılan bir çamur" olarak algılıyorsunuz. Sitenin politikası tamamen bu markayı öne çıkarmak üzerine kurulu, bi' dünya Android cihaz markası var ama hepsinin haberlerini toplasan şu markanın tek başına sahip olduğu haber sayısına erişemiyor.

Şu görsel bile her şeyi açıklayacak nitelikte...

• Refahı şu cihazı alabilmek olarak gören zavallı biri daha, neyse ki en üst modeli dahi alabilecek bütçem varken bir cihaza bu kadar para bayılmanın mantıksız olduğunun bilincindeyim iPhone 16 serisinin renkleri belli oldu ...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.