Şimdi Ara

iPhone 16 serisinin renkleri belli oldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
3.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

60 Hz ekranı ben de eleştiriyorum. 90 ya da 120 Hz koymaları lazım baz modele. Tek eksiği de o bence. Saçmalıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her apple haberinin altında yıllardır süre gelen tartışmalar bitmek bilmiyor.

Milletin aldığından size ne ? Belki adam rengini beğeniyor alıyor veya değiştiriyor. Belki adam tipini seviyor. Belki teknolojide son cihazı takip etmeyi seviyor.

Milletin aldığı fırını, televizyonu, buzdolabını vb. ürünleri de bu şekilde yorumluyor musunuz siz?

Arkadaşın biri parası olmayanda alıyor demiş; ırak malı alıyordur %60 ucuza geliyordur. Kredi çekip alıyordur demiş, ben daha çevremde bunu yapan görmedim. Yapan yok mudur vardır belki o da istisnadır. Bu kıyasa girmez. Parası olmayan adam 100.000'e telefon alamaz yoksa.

Milletin cebindekini ve neye harcadığını oturup tartışan bir kitle var. Asıl işi gücü olmayan boş kesim işte bu kesim.

• Yav bu renk seçme lüksü falan alım gücü yüksek, refah içinde yaşayan ülkelerin vatandaşlarının derdi. Bizim dertlerimiz bambaşka. Kılıf ile telefon kullanmak zorunda kalan bizlerin renk seçme lüksü yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.