En düzgün güncellemeleri pixel'den sonra samsung veriyor alt modelleri bile düzenli güncelleme programında. |
iPhone 16 serisinin renkleri belli oldu (3. sayfa)
-
-
Hayatında kamera kullandın mı? Neyi kastettiğimi bilmiyorsun sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taleple ilgili. Meta değerini insanların gösterdiği talep yaratıyor. Hala en çok satılan akıllı telefon modellerinin Apple'ın güncel iPhone serilerinden çıktığını unutmayınız. Kısaca, büyük bir alıcı kitlesi mevcut. Bu kadar talep ve ilgi olmasa öne çıkarılmaz. Umuma açık bir haber sitesinde varolan bir talebe karşılık veriliyor.
SE4 gelecek ama A34 ile aynı fiyatta olacağını sanmam. Yine de alınır.
iPhone haberleri altına gelip ağlayan danroid fanı, bana fanboy diyor. Burada konu kişilerin neyi tercih ettiği değil, her iPhone haberi altına gelip, iPhone alanlara hakaret edenler. Yoksa neyi aldığın kimsenin umrunda değil. Herkese saygımız var.
Durumu olmayan gariban da alıyor merak etme.Nerde yok canım bu da kullanmaz artık bunu dediğimin cebinde en azından iP13 var.Şu kafa yapısından dolayı herkes iPhone sahibi olmayı matah bir şey zannediyor.Ülkenin en acınası durumda olanı bile zorlasa alabiliyor.Kredi çekiyor yine alıyor.Yani iPhone görünce maddi durumu iyiymiş demiyoruz.
Not:S24 ve iP14PM kullanıcısıyım.Her iki platform da gayet iyi.
Zavallısın
Cümle alem görüyor ki iPhone kullanarak kendini üst zümreden sanan zavallı kralısın.En az o salladığın dandoridçiler kadar bilmiş ol.Belli ki yaşın küçük.
Yaşım 32 ve Amerika’da yaşıyorum. Burada operatörler bedava veriyorlar. Senin gibi yıkıklara kıçımla gülüyorum Ancak senin gibi bir yıkık cep telefonuyla kendini üst zümreden zanneder. Şu cümlenden ne kader ezik biri olduğun belli oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 9 Eylül 2024; 17:17:47 >
Orda operatörler her telefonu bedavaya yakın veriyorlar mesele o değil.Burası da Amerika değil Türkiye.Bize ne senin nerede yaşadığından.
Androidçilere sallayarak ne kadar yıkık,kale alınmaz bir karaktere sahip olduğunu gösterdin.Alıp eline S24 tarzı bir cihaz kullandın mı yok.Mabadından atıp tutarsın.Ben bugüne kadar iPhone kullanmış ve halen kullanan yanında da Samsung s24 kullanan birisi olarak sana laf ediyorsam Dandroidçi dediğin kesim ağır sözcükler kullansalar dahi haklıdırlar.Böyle lakaytlik olmaz.Apple hissesi almış kendini Apple ortağı gören veletlerden farksız resmen.
s24 = çöp
Adam androidçilere sallamamış ki bir tek sana sallamış.
Ben de android kullanıyorum bana sallamamış mesela. Ben şahsen alınmadım üzerine.
-
Onu yazan adamın s25 konusuna attığı mesaj :
-
Gözlük felan kullanmıyorsan bir doktora baktır.En az bu sallayan arkadaş kadar uçuyorsun gibi.
Yok kameraları sınırları zorlayacak, yok renkleri belli oldu, yok şu gün çıkacak bu ne be
Yıl olmuş 2024 adamlar hala 16 ve 16 plus’a 60hz ekran koyuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X