iPhone 16 serisinin renkleri belli oldu (2. sayfa)
-
-
Hayatınızdaki değişiklikleri fark etmeniz zaman alacak çünkü ayfon kullanan birinin hayatı 3 app üzerinden gidiyor.
Mesela Type-C to HDMI bir kablo alıp DEX'e bağlanın ve 1-2 video düzenleyin, app'ler üzerinden dil öğrenme çalışması yapın.. O zaman "Ayfon ile boşa zaman harcamışım" diyeceksiniz.
-
refah toplam yaşam standartlarının bir bütünüdür tek bir ürünü alıp alamamakla ölçülmez katılıyorum ama durumu olan da bu cihazı alır kimse boş yapmasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çıksın da hemen alalım hadi yahu
Öncedende bu tarz apple haberlerinin altına iphone satın alan aptaldır diyen kesim geliyordu ama son 1 yılda çok fazla arttı.Rastgele bir apple haberinin yorumlarına bakın hep alan kişilere hakaret var.1 haber okumaya giriyorum sinir olup çıkıyorum.Sizene kardeşim parayı birliktemi kazanıyoruz siz gidin istediğiniz cihazı alın burada niye millete hakaret ediyorsunuz.Bıktım yahu siteye girmeye bile hevesim kalmadı artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macuser1994 -- 7 Eylül 2024; 15:25:14 > -
Ağlak dandroid fanlarını ciddiye almayın hocam. Alamadıkları için b.k atıp kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar. :D
-
Çok saçma bir söylem. Android kullananların hepsini teknoloji gurusu zannetmeniz gerçeklerden ne kadar kopuk olduğunuzu gösteriyor. Daha doğrusu Android kullanmanın teknolojik bir bilgi birikimi olduğunu düşünüyorsunuz ki komik bir söylem. Sokaktan rastgele 100 tane Android kullancısını çevir LTPO ekran nedir diye sor bakalım kaç tanesi bilecek? Maksimum 5 kişi bilirse bilir. Bu konuları ancak forumlarda takılan senin benim gibileri bilirler. Standart bir iOS ve Android kullanıcısı bunları bilmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alamadılar demek ne paşa. Amerika'da amiral seriler aynı para. Neyin kafasını yaşıyorsun. Tercih meselesi olabileceğini beyin hücrelerin anlasın
Harika olmuş harikaaaaaaa.
Umarım 250.000 TL ye satılır :))
Gel vatandaş gellllllllll. :)))
Bu Android tayfasında utanma olsa bize ne adamlar parasını veriyor onlar düşünsün derdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F372EC04 -- 7 Eylül 2024; 17:19:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Düzgün androidler de ucuz değil artık, almışken iphone almak lazım. Anroidde ikinci el değeri çok düşük ayrıca google pixel alamıyosan üreticiler güncelleme 3-4 sene sonra vermiyor. bi de x ülkesinde çıktı Türkiyeye 6 ay sonra gelecek saçmalığı var. Sürekli rom atmak yoruyor bi süre sonra, telefonumu kullanalım romları mı takip edelim
-
Yorum yapanlar amerika'da mı yaşıyorlar ? Amerika'da yaşayanlar, her apple haberi altına gelip ağlamıyorlar sizin gibi. Türkiye'de fiyat farkı var, özellikle samsung daha ucuz satıyor, Türkiye'ye özel diye biliyorum. Madem tercih meleselesi o zaman neden iphone alanları eleştirip, aşağılıyorsunuz ? Bir çekememizlik, bir kuyruk acınız var belli ki ;)
Beyin hücrelerin anlamıştır umarım.
-
android tarafında amiral gemisi kullanan sayısı %10 bile değildir zaten ülkemizde.
-
Aynen hocam, aklımdaydı ama yazmayı unuttum.
-
Lens yansımasını yok etmeleri lazım. Pro serisine de 5x zoom gelirse güzel olur.
-
İş giriş seviyesi aynasız kamerayla bitmiyor. İyi bir lensin olmadığı sürece orta format kamera da alsan istediğin sonucu alamayacaksın. Lensin yoksa fotoğraf da yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 9 Eylül 2024; 0:42:36 >
Şuan apple 15 ve yeni çıkacak olan 16'yı alabilecek bütçem var ancak ben tercihimi samsungtan yana kullanıyorum benim için daha işlevsel insanları dar bakış açısıyla suçlamadan önce kendinizin ağlak fanboy olabileceği gerçeğini sorgulayın derim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X