Şimdi Ara

iPhone 17 Air'in konsept videosu ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 17 Air'in konsept videosu ortaya çıktı
    Apple, iPhone 17 serisine Air isimli yeni bir model eklemeyi planlıyor. Oldukça ince gövdeye sahip olması beklenen telefonun, şimdiye kadar ortaya çıkan tasarımlarla oluşturulmuş konsept maket tasarımı yayınlandı.

WEIS Studio tarafından oluşturulan konsept, tek kameraya ve üst tarafta boydan boya uzanan bir kamera adasına sahip. Aynı zamanda ultra ince gövde ve çerçeveler ile küçültülmüş Dinamik Ada dikkat çekiyor. Bugün ortaya çıkan yeni iPhone 17 Pro ve iPhone 17 Pro Max görüntülerinde de benzer bir tasarım anlayışına yer verilmişti. Ancak kamera adası gövdeden farklı bir tonda ele alınmıştı.

Ayrıca Bkz.iPhone 17 Pro ve 17 Pro Max'in yeni görüntüleri ortaya çıktı

iPhone 17 serisinin tanıtımına daha uzun bir süre olduğu için yayınlanan bu görüntülere ihtiyatla yaklaşmakta fayda var. Uzun zamandır aynı kamera tasarımını sürdüren Apple, iPhone 17 ile beraber bazı şeyleri değiştirecek gibi görünüyor.

iPhone 17 Air beklenen özellikler

Bugüne kadar ortaya çıkan bilgilere göre iPhone 17 Air'nin, Apple A19 işlemciye, tek arka kameraya ve 3000 ile 4000 mAh arası batarya kapasitesine sahip olması bekleniyor. Telefonun kalınlığının ise 6 mm'nin altında (muhtemelen 5.5 mm) olması bekleniyor. 

Kaynak:https://wccftech.com/iphone-17-air-realistic-render-in-purple-gets-a-real-life-render-video/

• Tek kamera olmasi bilemedim se plus gibi duruyor:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple, pazarı iyi okuduğu için başarılı. Demek ki talep var ki inadına buraya yöneliyorlar. Yoksa yarışa girseler katlanan model konuşuyor olurduk. Apple'a göre ona daha çok var. (Sheeple gibi yorum oldu k.bkmyn ama öyle yani)

• yapay zeka ile ölmüş babamızı bile diriltiyorken; bu ucube tasarıma inanmak biraz saflık gibi geldi bana

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Hangi modelin ne zaman tutacağına Apple karar verseydi gözlükleri tutması lazımdı ama ellerinde patladı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilaall34 B kullanıcısına yanıt
    Gözlük işine niye girdiler anlamadım ne teknoloji nede fiyat uygun

• Ağırlığı önemli çokda büyük olmamalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haber nederece doğru bilinmez.Yalnız Air olayı bence çok gereksiz diye düşünüyorum.

Apple yerinde saymayı bırakıp yenilikler getirmeli.Apple hala eskiyi yadede dursun Çinliler sürekli yeni şeyler çıkartıp kendilerini geliştiriyorlar.

• E-kitap okuyucu havası verdi. E-ink bir cihaz üretse nasıl olurdu acaba?

• Bilaall34 B kullanıcısına yanıt
    iStisna™

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Aynen knk istisna 😂😂 samsung yapsa tam tersini söylersiniz, apple'a helal olsun sizin gibi müşterileri nasıl yolacağını çok iyi biliyor 🤣🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilaall34 -- 15 Şubat 2025; 11:39:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6,5 inch olursa şarj durumuna göre düşünebilir. 2x optik zoomlu tek kamera yeter standart kullanıcıya

• Silikon Anodlu batarya kullanılacaksa AIR modelinde sıkıntı görmüyorum teknoloji o kadar gelişti ama artık tüm cihazlarda iyice kalasa döndü. Silikon Anodlu 4000Mah batarya günü çıkartır bunda.

• Deveye sormuşlar boynun neden eğri, deve de demişki sen önce kendi iPhone'una bak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.