Şimdi Ara

iPhone 17 Pro Max daha kalın olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iPhone 16 serisini geride bırakan Apple, iPhone 17 serisindeki çalışmalarını sonlandırmak üzere. İncelik rekoru kıracak yeni bir modelin yanında iPhone 17 Pro Max için daha kalın bir gövde de gündemde. 

iPhone 17 Pro Max kalınlaşıyor

Kaynaklara göre iPhone 17 Pro Max modelinde Apple bataryayı biraz daha büyütmek niyetinde. Kullanım sürelerini hissedilir derecede arttırmak isteyen Apple, bu nedenle kasanın da bir miktar kalınlaşmasına razı oldu. 

Ayrıca Bkz.iPhone 17 Pro Max koruyucu kılıfları ortaya çıktı: İşte tasarımı

iPhone 15 Pro Max ve iPhone 16 Pro Max amiral gemileri 8.3mm kalınlığı korumuştu. iPhone 17 Pro Max modelinde kalınlığın 8.725mm olacağı iddia ediliyor. Bu da yüzde 5 civarında bir artışa tekabül ediyor. 

Apple’ın batarya kapasitesini büyüten ancak kasa kalınlığını etkilemeyen karbon-silikon batarya teknolojisi üzerinde çalıştığı daha önce gündeme gelmişti ancak henüz bu teknolojinin olgunlaşmadığı anlaşılıyor. 

Kaynak:https://wccftech.com/iphone-17-pro-max-to-be-5-percent-thicker-than-iphone-16-pro-max/

• Sonuç: 100 mAh daha fazla batarya.

• 6,9 inç 8,7mm kalınlık, cidden bunu cebinde taşıyabilecek olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 Pro Max 6.7inch boyutu ve 8,25mm kalınlığı ile cepte taşımak ciddi bir sorun.

Benim düşünceme göre telefonun,dahada kalın bir yapıya büründürülmesi
    kullanıcılara sıkıntı demektir.

• Ya zaten çok ağır daha da ağırlaşacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çinlilerin yıllardır kullandığı SiC'i Apple nasıl olgunlaştıramıyor aga ben de bunu anlamıyorum

Keşke 6.7 ekran, 200 gr ağırlık, 9mm kalınlık ve 6000mah SiC'i bir araya getirebilse. Optimum böyle olurdu gibi geliyor

Steve Jobs olsa allem eder kallem eder bir şekilde yaptırırdı bunu mühendislerine bugün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 8 Mart 2025; 12:25:16 >
  • En sonunda cidden takoz gibi telefon üretecekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Artık telefon piyasası doyum noktasına geldi. 10 yıllık gelecekde sadece katlanır ekran teknolojisi var. Başkada birşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 8 Mart 2025; 13:56:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Apple o sasasini kaybetti artik, ios'un basit kulanimi ve güvenli olmasi""" insanlari hala almaya tesvik ediyor.Sifirdan yazilmis bir isletim sistemi gelistirilse ios 'a benzer belkide applein tekelini kirabilir

• Başlığı görünce ilk önce fiyat olarak sanmıştım..

• Hahahahahaha

• Team McLaren kullanıcısına yanıt
    Derdin büyük Allah yardımcın olsun

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    ?

• Team McLaren kullanıcısına yanıt
    Hea bir de açıklama istiyorsunuz..Yakınıyorsun yaa Yaa nasıl nasıl diye....Derdin dünyadan büyük diyooooorummmm Allah yardımcın olsun.

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Ne diyon ya 😄

• Silikon karbon bataryalar ile kalınlaştırmadan daha ince bataryalar yapmak mümkün değilmi telefon kalınlaşınca ne anlamı var

• Titanyum hafif dediler zart dediler zurt dediler iP 14 pro maxin muhteşem metal kasasını kaldırdılar.Halbuki en güzel hissiyatı veren kasaydı.

Pro max kullanan kişilerin ağırlıktan,büyüklükten şikayet etmemesi lazım.Ağırlık artışıyla birlikte batarya performansının da artmasını beklemek gerekir.

Muadili S25 ultra hafif değil.6.9 inç premium bir cihaz için ağırlık gayet doğal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 yada 17 6.1 ile gayet yeterli bir model bence.

• iPhone 6 Plus, 6S Plus, 8 Plus, 11 Pro Max, 13 Pro Max kullandım. Şu anda 15 Pro Max kullanıyorum. Hadi 6, 6s ve 8 Plusları geçelim onlar zaten ince, hafif telefonlardı da 11 PM'den beri bir kere bile ne boyutundan, ne ağırlığından, ne tutup kullanırken rahatsız olmadım. Cepte ağırlık falan da yapmıyor. Bende bir sıkıntı var demek ki. iPhone 17 Pro Max daha kalın olacak 

• Bu kadar büyük telefonların sebebinin kadınlar olduğunu düşünüyorum. Erkekler, kompakt ve rahat cihazlar isterken, kadınlar ise gösteriş yapma yarışında oldukları için büyük telefonları tercih ediyor. Mutlaka "Max" modelini almak istiyorlar. Bu yüzden, kullanabileceğimiz küçük telefonlar bile bulamıyoruz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.