Şimdi Ara

İphone 2.1 den 1.1.4 düşüremiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne yaptıysam olmadı nicin 1.1.4 düşmek istediğimide sorarsanız telefon 1.1.4 du dedım yenı olsun guncellım 2.1 gectım sonra NO Servis dedi haliyle bende sımdı 1.1.4 dusurmek ıstıyorum ama hıc bır sekılde sonuca varamadım 2.1 den dusurulmede daha raslamadım 2.1 den dusurmek ıcın degılde 2.0 dan dusurmek ıcın itunes 7.7 yukle sonra 7.5 yukle 1.1.4 yap demıs ama ben 2.0 da duseremıyorum ondan sonrası gelıcek belkı ama naparsam yapım 8.0 itunes den asagısını kabul etmıyor super telefon valla soktayım bu konuda yardımcı olursanız yada 2.1 e nasıl fake imei gırebılırım bu konuda bılgı verırsenız cok sevınırım teşekkürler

İyi Çalışmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaddeClub -- 16 Aralık 2008; 23:45:21 >

• abicim geçmiş olsun diyelim önce

1.1.4 inmeden feyk imei yükleyemessin bildiğim kadarı ile

1.1.4 inmek için link :http://forum.donanimhaber.com/m_24710247/mpage_1/key_downgrade/tm.htm

ha dersen ki ben pasaport bulur kayıt ettiririm no service den kurtulayım diyorsan

link:http://forum.donanimhaber.com/m_27987900/tm.htm
  • Teşekkürler öncelikle ilk verdiğin link 2.0 dan dusurme ıste sorunum 2.1 den dusme bır 2.0 dussem sorun yokta oraya dusemıyorum ayrıca pasaport olayıda olmuyor yakını goturdum artık suresı gecen imei lerın 1 aymıs oda gectıkten sonra yapmıyorlarmıs ordada apısıp kaldım su anda hala No Servis de bana bakıyor =) ama cozumu ben ınanın 2 haftadır gece gunduz arıyorum ama artık bulamayınca sorma ihtiyacında bulundum =(
  • Daha önce pm'de de söylediğim gibi, bildiğim kadarıyla 2.1'den 2.0'a geçmene gerek yok, o yönergedekileri uygulayarak direkt 2.1'den de 1.1.4'e düşebilmen lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1+1 mi? 2+1 mi?
    14 yıl önce açıldı
    Golf 8 1.0 vs 1.5 eTSİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.