Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
84.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Molenbeek

quote:

Orijinalden alıntı: oornek

quote:

Orijinalden alıntı: nizipliyim

quote:

Fransa SFR için yokmu

senin sfr açılmadı mı hala birisinin ki açılmıstı seninkide açılması lazım

yok be yaa açılmadı hala

siz benden önce başvuru yaptınız sanırım benimki açıldı oldu bayagı..
    admine mesaj at benden sonra başvuru yapanlarınki açıldı ama benimki açılmadı dersin...

:) çok canım sıkıldı ya. 09.03.2012 - 17.04.2012 acaba yanlış bişeymi yapıyoruz. bilmiyorum

• arkadaşlar allgsmunlock.com bundan başka site var mı? bu işi yapan
  • Merhaba Arkadaslar ; Uk Vodafona kilitli benim Iphone 4 du 12 nisan 2012 itibariyle isleme baslattim. Bugun bu saat halen acilmadi . Daha once vadofon olan varmi yani actiran. ortalama site 3 ila 6 gun demis. ama halen yok. Tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halukbey

Merhaba Arkadaslar ; Uk Vodafona kilitli benim Iphone 4 du 12 nisan 2012 itibariyle isleme baslattim. Bugun bu saat halen acilmadi . Daha once vadofon olan varmi yani actiran. ortalama site 3 ila 6 gun demis. ama halen yok. Tesekkurler.

daha zamanı var 3 iş günü olmua cuma gününe kadar açılır
  • Arkadaşlar benim o2 geri döndü services restart diyor, ne yapmam gerekiyor.
  • İslemi tekrar baslat. Siparis ver yeniden kredin donmustur zaten geri yeni siparis ver
  • quote:

quote:

Merhaba Arkadaslar ; Uk Vodafona kilitli benim Iphone 4 du 12 nisan 2012 itibariyle isleme baslattim. Bugun bu saat halen acilmadi . Daha once vadofon olan varmi yani actiran. ortalama site 3 ila 6 gun demis. ama halen yok. Tesekkurler.

daha zamanı var 3 iş günü olmua cuma gününe kadar açılır

Bilgi icin tesekkurler dostum, Acilir acilmaz buradan bilgi vericem.
  • arkadaşlar allgsmunlock.com bu siteden başka bu unlock işini yapan varmı acaba.
  • quote:

arkadaşlar allgsmunlock.com bu siteden başka bu unlock işini yapan varmı acaba.

Allgsm den actiramadin mi. ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

arkadaşlar allgsmunlock.com bu siteden başka bu unlock işini yapan varmı acaba.

Allgsm den actiramadin mi. ??

sanırım oradan başlattık 45 gün oldu açılmadı. başka bir site yokmu
  • Usta atrix e mail at siparis numarani yolla durumunu sor. Sitede mail adresi var
  • siparişi ben vermediğim için numarasını bilmiyorm
  • Para iadesi iste. Kendin halledersin
  • selam arkadaşlar,

france orange sim kilitli telefon bugün itibariyle açılmış durumdadır, akşam senkronize edeceğim. darısı sizin başınıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkankan

selam arkadaşlar,

france orange sim kilitli telefon bugün itibariyle açılmış durumdadır, akşam senkronize edeceğim. darısı sizin başınıza

hangi siteden yaptırdın.
  • allgsmunlock dostum
  • allgsmunlock sitesine 25 gün önce fransa sfr unlock talimatı verdim.üç kere iptal edildi.atrix şimdide verdiği servis listesinden Fransa Sfryi silmiş.Para iadesi yapmıyor.120 € kredi yatıyor şimdi.Nasıl alabiliriz parayı ???cevaplarınız için teşekkür ederim...
  • Merhaba Arkadaslar Atrix ile iletisim kurabilen varmi ? Yada dun paypal ile odeme yaptim ama ( atrixin ) hesabina halen sitede kredim yok ne yapmaliyim! Ne kadar surede aktif olur kredi . Tesekkurler.
  • quote:

Merhaba Arkadaslar Atrix ile iletisim kurabilen varmi ? Yada dun paypal ile odeme yaptim ama ( atrixin ) hesabina halen sitede kredim yok ne yapmaliyim! Ne kadar surede aktif olur kredi . Tesekkurler.

Merhaba Arkadaslar ; atrixle gorusebildim sonunda . Simdide baska bi sorun var. operator dedectoru calistirdigimda bu sekilde cevap veriyor. Hangi operator bu telefon anlayamadim . ben fransadayim. Operadan apple storeden degistirdim telimi garantiden . Orasida Vodafone UK den kilitli demisti .Bu konuda fikri olan arkadas varmi acaba ? Tesekkurler.

iPhone 4 16GB Black (5.0.1) IMEI: ............ Serial: ........ Out of Warranty: 2011-04-14 Sold to country: United Kingdom Carrier: Bouygues France SIM-Lock Status: Locked
  • allGSMUnlock sitesinden Factory Unlock yaptormak isteyen bana ulaşsın arkadaşlar.Benim telefonum açılmadı ve 120€ Kredi var Şuan.Atrixe paranızı kaptırmayın.Bana 545 458 58 90 nolu telden ulaşabilirsiniz...
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.