Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
84.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halukbey

quote:

Merhaba Arkadaslar Atrix ile iletisim kurabilen varmi ? Yada dun paypal ile odeme yaptim ama ( atrixin ) hesabina halen sitede kredim yok ne yapmaliyim! Ne kadar surede aktif olur kredi . Tesekkurler.

Merhaba Arkadaslar ; atrixle gorusebildim sonunda . Simdide baska bi sorun var. operator dedectoru calistirdigimda bu sekilde cevap veriyor. Hangi operator bu telefon anlayamadim . ben fransadayim. Operadan apple storeden degistirdim telimi garantiden . Orasida Vodafone UK den kilitli demisti .Bu konuda fikri olan arkadas varmi acaba ? Tesekkurler.

iPhone 4 16GB Black (5.0.1) IMEI: ............ Serial: ........ Out of Warranty: 2011-04-14 Sold to country: United Kingdom Carrier: Bouygues France SIM-Lock Status: Locked

burada yazan doğrudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryan O'reily'

quote:

quote:

Merhaba Arkadaslar Atrix ile iletisim kurabilen varmi ? Yada dun paypal ile odeme yaptim ama ( atrixin ) hesabina halen sitede kredim yok ne yapmaliyim! Ne kadar surede aktif olur kredi . Tesekkurler.

Merhaba Arkadaslar ; atrixle gorusebildim sonunda . Simdide baska bi sorun var. operator dedectoru calistirdigimda bu sekilde cevap veriyor. Hangi operator bu telefon anlayamadim . ben fransadayim. Operadan apple storeden degistirdim telimi garantiden . Orasida Vodafone UK den kilitli demisti .Bu konuda fikri olan arkadas varmi acaba ? Tesekkurler.

iPhone 4 16GB Black (5.0.1) IMEI: ............ Serial: ........ Out of Warranty: 2011-04-14 Sold to country: United Kingdom Carrier: Bouygues France SIM-Lock Status: Locked

burada yazan doğrudur.

Ryan Ben fransadayim . Bouyges uzerinden actirayim dedim olmadi . Baska bir opertore kilitlidediler. Operadaki Apple storede Vodafone UK ye kilitli diyor. Ve suanda Atrix Vodafone uzerinden acildi diye bi mesaj geldi ama halen ortada bi sey yok. Aktivasyon ekranini gecemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halukbey -- 10 Mayıs 2012; 18:16:24 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

burada yazan doğrudur.

Ryan Ben fransadayim . Bouyges uzerinden actirayim dedim olmadi . Baska bir opertore kilitlidediler. Operadaki Apple storede Vodafone UK ye kilitli diyor. Ve suanda Atrix Vodafone uzerinden acildi diye bi mesaj geldi ama halen ortada bi sey yok. Aktivasyon ekranini gecemiyorum.

restore ile son sürümü yüklediniz mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

burada yazan doğrudur.

restore ile son sürümü yüklediniz mi?

Evet dun Restore ile [ ios 5.1.1 ] bu yazilimi yukledim ama malesef olmadi. Aktivasyonu bile gecemiyorum simdi (:

• ıphone 4 sürüm 5.1.1 model mc218LL operatör AT&T12.0 Bunu Nasıl sim kilitsiz yapabilirim fıyat nedir yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuhs

ıphone 4 sürüm 5.1.1 model mc218LL operatör AT&T12.0 Bunu Nasıl sim kilitsiz yapabilirim fıyat nedir yardımcı olursanız sevinirim

http://allgsmunlock.com/services Bu linkten inceleyebilirsin.

Halitkutay arkadasin bu sekilde bir mesaji var irtibata gec belki yardimci olur.

allGSMUnlock sitesinden Factory Unlock yaptormak isteyen bana ulaşsın arkadaşlar.Benim telefonum açılmadı ve 120€ Kredi var Şuan.Atrixe paranızı kaptırmayın.Bana 545 458 58 90 nolu telden ulaşabilirsiniz...

Allgsmunlock ile ben halen ugrasiyorum henuz actiramadim telefonu. Yinede bilgin olsun (:

• japonya softbank telefonu açtıran hiç oldumu süre ve fiyat hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

• bu telefonda factory lock var mı yok mu?

net olarak anlayan versa beni bilgilendirebilir mi?

sim lock status unlocked yazıyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: azem

bu telefonda factory lock var mı yok mu?

net olarak anlayan versa beni bilgilendirebilir mi?

sim lock status unlocked yazıyor ...

Merahaba Azem ; Telefonun sim kilitsiz.Ama satis yeri turkiye , kullandigin yer almanyami ? Vede almanyada telefonu degisim ( Apple storede ) yaptirdinmi ?
  • telefonu burada aldım ama almanyada taktıgım simkartla calışmadı. nedeni ne olablir?
  • SA BUGUN FRANSA SFR BASLLATTIM İNŞ ACILIR
  • FRANSA SFR ACTIRAN OLDUMU ALLGSMUNLOCK DAN
  • SIMDI BEN SISTEME ALDIM YHA KIMSEDEN CIT CIKMAZ :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckedme

FRANSA SFR ACTIRAN OLDUMU ALLGSMUNLOCK DAN

Acilanlar oldu hayirli olsun simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 13 haziran da işlem başlattim sfr france.herhangi bi gelişme olmadı beklemedeyiz
  • ewet bugun itibari ile unlock 3 günde unlock oldu eger takıp edenler varsa bilgilerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckedme

ewet bugun itibari ile unlock 3 günde unlock oldu eger takıp edenler varsa bilgilerine

bendeki hala açılmadı yaa bekliyoruz hala 4 gün oldu.hayırlı olsun
  • Sanayi'de aciyolar adamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingiltere o2'yi açıyormu acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.