Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
84.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ATT 75 TL 24 SAAT
  • http://www.imeicheck.net/
    iphone sorgulama bir adet 5 tl
    20 adet 35 tl
  • Merhabalar,

İçinde 60 Kredi Yüklü Allgsmunlock.com hesabımı satıyorum. Telefon Değişikliği Yaptığım için Gerek kalmadı.

63 Euro'ya Aldığım Krediyi 40 Euro'ya Satıyorum.
  • orange uk için başvurdum. 2-5 days yazıyor, 7 gün oldu hala açılmadı. başka site en fazla 2 günü garanti ediyordu. hattı açılanlar kaç günde açıldı yazabilir mi
  • Iphone 4 Orange France için para yatırıp işlem baslattim, işlem başında listede 1-3 gün arasında diyordu. Sonra 3-10 gün olarak degistirdiler. 8 gün olmuştu. Dün gece service down mesajı geldi. Listeden cikarmislar. İnşallah kısa zamanda acilir
  • arkadaşlar bu site ispanya orange iphone4 için unlock yapabiliyormu baktım bulamadım, veya bu operatör için önerebileceğiniz bi site varmı ?
  • arkadaşlar ben de factory unlock yaptırıcam siteden üyelik falan uğraşmadan bunu halletmek istiyorum.kredilerini satmak isteyen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpaci

Iphone 4 Orange France için para yatırıp işlem baslattim, işlem başında listede 1-3 gün arasında diyordu. Sonra 3-10 gün olarak degistirdiler. 8 gün olmuştu. Dün gece service down mesajı geldi. Listeden cikarmislar. İnşallah kısa zamanda acilir

sarpacı benim de orange iphone 4 senin ki açılırsa bana nereden yaptığın konusunda yardımcı olursan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oornek

quote:

Orijinalden alıntı: ozkankan

selam arkadaşlar,

france orange sim kilitli telefon bugün itibariyle açılmış durumdadır, akşam senkronize edeceğim. darısı sizin başınıza

hangi siteden yaptırdın.

Kardeş yaptığın linki bana gönderirmisin ben bulamadım allgsm de sana zahmet ve işlem sürecinide yazarsan nasıl işlediğini:/
  • Sitede 40kredim kaldi. İsteyene uygun fiyata satabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar mrb benimde ingiltere orangeden iphone 4 cihazım var allgsmunlock sitesinden kredi alsam açılırmı? aciil cevaplarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmer3838

arkadaşlar mrb benimde ingiltere orangeden iphone 4 cihazım var allgsmunlock sitesinden kredi alsam açılırmı? aciil cevaplarınızı bekliyorum.

Malesef su an itibari ile kapal ıo serverler beklmede kalınız
  • Arkadaşlar merhabalar,
    Yaklaşık 2 hafta önce Fransa'dan dayım iphone 4 getirdi. Pasaport kayıt işlemlerini vs yapmama rağmen telefon kartımı tanımıyordu ve sürekli ya geçersiz sim ya da servis yok kaydı alıyordum. Götürdüğüm bir telefoncu bu telefon sim free dediği içinde simlock olabileceğini hiç düşünmedim. İnternetten bu konuyu araştırırken aynı sorunun Türkiye'den alınmış telefonlarda bile olduğunu gördüm. Bu nedenle hem telefoncunun öyle demesi dolayısıyla hem de bu sorunun Türkiye'den alınmış telefonlarda bile bazen olabileceği dolayısıyla sorunu simlockda değil de başka şeylerde aradım. Telefonun ayarlar kısmından tüm ayarları sil diye bir bölüm vardı ve o işlemi yaptıktan sonra telefon işleme devam etmek için desteklenen bir kart istiyor. Yani telefon şu an açılmıyor bile. Bu nedenle ben de dün allgsmunlock.com adresine üye olup kredi satın aldım ve imei numarasını arattım. Ayrıca şimdi yine kredi satın aldım ve telefonu site aracılığıyla unlock yaptıracağım. Ancak allgsmunlock isimli site telefonun unlock olması için;

"After the order is complete do the following:

- connect iphone to itunes without any sim inside.

- when connected, click on the iphone name, click restore.

- let itunes backup your iphone and flash to the latest version.

- now disconnect iphone and reconnect after 10 seconds.

- connect iphone to iTunes with not accepted (not valid) simcard

- Wait until iTunes detects the iphone

- iTunes will display (Congratulations, Your iPhone is now unlocked)

- Phone Unlocked" diyor.
    Ancak benim telefon sim kartı tanımıyor ve itunes'e bağladığımda there is no sim card vs diyor. Dolayısıyla ne restore ne güncelleme yapıyor. Bu durumda ben bu site aracılığıyla unlock yapamıyor muyum? Yok mudur başka hal çaresi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, saygılar.

• Arkadaşlar yardımcı olabilecek hiç arkadaş yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: memoli2580

Arkadaşlar yardımcı olabilecek hiç arkadaş yok mu?

yardim edeyim sana oncelikle oparator sorgulamasi yaptin mi

• Evet. Status : Locked Network : France Bouygues yazıyor.
  • quote:

Arkadaşlar merhabalar,
    Yaklaşık 2 hafta önce Fransa'dan dayım iphone 4 getirdi. Pasaport kayıt işlemlerini vs yapmama rağmen telefon kartımı tanımıyordu ve sürekli ya geçersiz sim ya da servis yok kaydı alıyordum. Götürdüğüm bir telefoncu bu telefon sim free dediği içinde simlock olabileceğini hiç düşünmedim. İnternetten bu konuyu araştırırken aynı sorunun Türkiye'den alınmış telefonlarda bile olduğunu gördüm. Bu nedenle hem telefoncunun öyle demesi dolayısıyla hem de bu sorunun Türkiye'den alınmış telefonlarda bile bazen olabileceği dolayısıyla sorunu simlockda değil de başka şeylerde aradım. Telefonun ayarlar kısmından tüm ayarları sil diye bir bölüm vardı ve o işlemi yaptıktan sonra telefon işleme devam etmek için desteklenen bir kart istiyor. Yani telefon şu an açılmıyor bile. Bu nedenle ben de dün allgsmunlock.com adresine üye olup kredi satın aldım ve imei numarasını arattım. Ayrıca şimdi yine kredi satın aldım ve telefonu site aracılığıyla unlock yaptıracağım. Ancak allgsmunlock isimli site telefonun unlock olması için;

"After the order is complete do the following:

- connect iphone to itunes without any sim inside.

- when connected, click on the iphone name, click restore.

- let itunes backup your iphone and flash to the latest version.

- now disconnect iphone and reconnect after 10 seconds.

- connect iphone to iTunes with not accepted (not valid) simcard

- Wait until iTunes detects the iphone

- iTunes will display (Congratulations, Your iPhone is now unlocked)

- Phone Unlocked" diyor.
    Ancak benim telefon sim kartı tanımıyor ve itunes'e bağladığımda there is no sim card vs diyor. Dolayısıyla ne restore ne güncelleme yapıyor. Bu durumda ben bu site aracılığıyla unlock yapamıyor muyum? Yok mudur başka hal çaresi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, saygılar.

telefonun simkilitli oparator sorgulamasi yapip hangi opratorden kitli oldugunu bulacaksin allgsmunlock.com da 3 kredi olmasi lazim. 10 dakika icide sana soyler hangi opartor oldugunu sonra o sitenin service kismindan onlarin verdigi oparatoru bulup simfree yapamalari icin kac euro istediklerini ogrenip ona gore hesabina kredi aticaksin ve islemi baslatacaksin. unlocked yapildigi zaman sana mail gelir. o zaman da tanimadigi hatti takip turk hattini itunes a bagliycan. otomatik olarak telefonunu taniyip telefonun unlocked oldu deyicek. kafana takilan bir yer varsa sor

• Yani onlar unlocked işlemi yaptıktan sonra benim hattımı direk tanıyacak mı telefon? Ben dediğin işlemleri yaptım zaten. Benim merak ettiğim nokta onlar işlemleri tamamladıktan sonra direk kendi hattı mı takıp açabilecek miyim. Zira ben ayarları sil dediğim ve telefon kartımı tanımadığı için şu an restore vs yapamıyorum, aktivasyon ekranını geçemiyorum. İtunes'e bağladığımda, iphone'a tıkladığımda sadece çıkar diyor. Restore et güncelle vs demiyor. Oysa allgsmunlock sitesinde telefonun açılması için; "when connected, click on the iphone name, click restore.- let itunes backup your iphone and flash to the latest version" yani telefonu bağladıktan sonra iphone'nun ismini tıkla ve restore et, itunes senin iphone'nu geri yükleyecek ve en son versiyonu yükleyecek yazıyor. Yani sorun burda. Aktivasyon ekranında kaldığım için restore edemiyorum. Dolayısıyla bu işlemleri yapamıyorum. Bu durumda ne yapmamız gerekir.Teşekkürler

• quote:

Yani onlar unlocked işlemi yaptıktan sonra benim hattımı direk tanıyacak mı telefon? Ben dediğin işlemleri yaptım zaten. Benim merak ettiğim nokta onlar işlemleri tamamladıktan sonra direk kendi hattı mı takıp açabilecek miyim. Zira ben ayarları sil dediğim ve telefon kartımı tanımadığı için şu an restore vs yapamıyorum, aktivasyon ekranını geçemiyorum. İtunes'e bağladığımda, iphone'a tıkladığımda sadece çıkar diyor. Restore et güncelle vs demiyor. Oysa allgsmunlock sitesinde telefonun açılması için; "when connected, click on the iphone name, click restore.- let itunes backup your iphone and flash to the latest version" yani telefonu bağladıktan sonra iphone'nun ismini tıkla ve restore et, itunes senin iphone'nu geri yükleyecek ve en son versiyonu yükleyecek yazıyor. Yani sorun burda. Aktivasyon ekranında kaldığım için restore edemiyorum. Dolayısıyla bu işlemleri yapamıyorum. Bu durumda ne yapmamız gerekir.Teşekkürler

sen bu islemleri yaptiysan allgsmunlock dan mail geldi mi telefonunuz unlock oldu diye ?? oteki isler cok kolay sen bi unlocked yap onlara takilma onlar cok onemli degil. unlocked olunca hattini takip itunes a takinca direk taniyacak zaten. acilacak telefonun. itunes un son surumunu yukle sadece.

• Çok teşekkürler. Henuz unlocked diye mesaj gelmedi. Işlemleri daha yeni yaptım. Simdilik beklemekten başka çare yok. Gelişmeleri yine paylasirim. Yeniden teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.