Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
84.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: memoli2580

Çok teşekkürler. Henuz unlocked diye mesaj gelmedi. Işlemleri daha yeni yaptım. Simdilik beklemekten başka çare yok. Gelişmeleri yine paylasirim. Yeniden teşekkürler

unlocked maili geldikten sonra tele simkartiniz takip bilgisiyara takin itunes u scin bu kadar telefon acilacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet dediğiniz gibi oldu ve 6. günde telefon açıldı. Biraz geç oldu ama, olsun beklemeye değiyor. Yeniden teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoli2580

Evet dediğiniz gibi oldu ve 6. günde telefon açıldı. Biraz geç oldu ama, olsun beklemeye değiyor. Yeniden teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Saygılar

rica ederim gule gule kullanin.

• Allgsmunlock almanya vodafone açıyormu arkadaşlar ? service kısmından bulamadım da
  • selam arkadaslar, elimde bir adet iphone 4 var

model numarasi MD128B ingiltere vodafone'dan alinma.

bunu nasil acitrabilirim fikri olan varmi acaba ??

ayrica ingilterede vodafone kullanan bir tanidigimda var, bunun bir etkisi olurmu actirmamda.

saygilar, tesekkurler
  • arkadaslar bu işlemi yapabilen varsa ücretiyle birlikte pm atabilir mi?
  • kimse varmıı acabaaaa
  • arkadaşlar iyi akşamlar benim iphone 4 telefon var ama ilk önce gevey kullanıyordum sürümü yükseltim ve servis yok dedi ondan sonra samprefs diye bir program çıktı onu yukledım oldu 2 ay kullandım ama tekrar ayardan dustu ve yine servis yok dedi lütfen bana yardımcı olun 4 ay dır öyle lütfen yardım baseband 04.11.08 sürüm 5.0.1 lütfen yardım...
  • Merabalar. Benim elimde İsviçre Orange operatörlü İphone 4 var. Sözleşme bitim tarihi 24.08.2013. Bu durumda sim kilidini açtırmak istersem herhangi bir sıkıntı olur mu, açtırabilirmiyim ?
  • Switzerland Orange 3G/3GS/4/4S/5 BARRED BLOKELER DAHİL 1/7 İŞ GÜNÜ

Piyasa fiyatı :
    0.00 USD
    Satış fiyatı :
    159.00 USD
    Havale ile :
    285.28 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolcoban -- 28 Aralık 2012; 10:06:37 >
  • Merhaba portekiz vodafone iphone 4s ne kadar?
  • malesef yok o ülke operatorleri
  • Meraba arkadaslar
    Japonya soft bank iOS 5.1.1 unlock yapabilecek Yada nasıl yaptırabileceğimi bilen var mı

• Arkadaşlar tekrar söylüyorum,
    Son sayfada soru sorup birilerinin cevaplamasını beklemek yerine İLK SAYFA İLK MESAJda gereken bütün açıklamalar var. Ayrıca konu cok uzun değil 10 sayfa kadar, daha önce neler yapılmış bi göz atabilirsiniz. Faydalı olacaktır.
  • USA AT&T Tum Model iPhoneler 2 kredi 2 USD
    France Bouygues Telecom TuM Modeller 18 KREDİ 18 USD
    France SFR All iPhones Xpress 15 KREDİ 15 USD
    Australia 3 Three All iPhones 9 KREDİ 9 USD
    Movistar Spain - iPhone 2G, 3G, 3GS, 4, 4S - 6 KREDİ 6 USD
  • Almanya t-mobile ne kadar?
  • İngiltere three fiyat?

• isviçre sunrise yapabilecak var mı?
    komtrat temmuzda bitiyor
  • arkadaşlar ben dün bir türk firmasından iphone 4 üm için factory unlock talebinde bulundum.bana 3 saat sonra telefonunuzun simkiliti açıldı diye mail attılar. bende telefonu restore ettim ben 6.1 i yükledim fakat hat bir türlü gelmedi.simkilitli diyor telefon ayrıca internetten baktım gene simkilitli gözüktü. unlock yapan firma bana apple server ları kapattı güncelleme yapıyor beklememem gerektiğini söyledi. bu nekadar dogrudur ve dogruysa bu server ları güncellemeleri nekadar sürer acaba bilgisi olan varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremmumcu

arkadaşlar ben dün bir türk firmasından iphone 4 üm için factory unlock talebinde bulundum.bana 3 saat sonra telefonunuzun simkiliti açıldı diye mail attılar. bende telefonu restore ettim ben 6.1 i yükledim fakat hat bir türlü gelmedi.simkilitli diyor telefon ayrıca internetten baktım gene simkilitli gözüktü. unlock yapan firma bana apple server ları kapattı güncelleme yapıyor beklememem gerektiğini söyledi. bu nekadar dogrudur ve dogruysa bu server ları güncellemeleri nekadar sürer acaba bilgisi olan varmı.

hangi firna. nereden kilitliydi teliniz ? ve pasaport kaydini sorgulartiniz mi imei sorgulamadan ?

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.