Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
84.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MRB..... Arkadaslar ATT serverler 160 TL 4/10 GÜN 180 TL 3/5 GÜN 200 TL 24/48 SAAT olmak üzere 3 cesittir..sitemizden diger işlemler ve operatorler hakkında bilgi alabilirsiniz..allgsmunlockdan 90 credi yani 90 euroya olan işlemleri biz daha uyguna yapıyoruz ..güncel için siteyi takip ediniz
    EROL ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tony-montana

ingiltere o2'yi açıyormu acaba ?

O2 SERVERLERİ KAPALIDIR... 3 UK Serverleri cok ağır işlemekdedir.....sfr ve orange france de sitede yazılan tarihleri cok daha fazla gecebilir.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: halitkutay

allGSMUnlock sitesinden Factory Unlock yaptormak isteyen bana ulaşsın arkadaşlar.Benim telefonum açılmadı ve 120€ Kredi var Şuan.Atrixe paranızı kaptırmayın.Bana 545 458 58 90 nolu telden ulaşabilirsiniz...

arkadasım dogru söylüyor madur olmak istemiyorsanız allgsmunlock reselleriyim ..bizimle irtibata geciniz...
  • Forumlardan tanımadıgınız irtibatlara lütfen işlem yaptırmayınız..bu forum cok iyi bilir parasını kaptırıpda alamayanları!!!!!!!!!!!!!
    Lütfen kimse madur olmasın adı sanı işi adresi yeri yurdu belli olmayanlara işlem yaptırmayız!!!!
  • ATT 150 TL 24 SAAT WARMI DAHA SI????????????????????
  • ATT 150 TL 24 SAAT WARMI DAHA SI ????????????????????

FAZLASINI YEMESİN KİMSEEE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NE BU FORUMDA NEDE BASKA FORUMLARDA MİLLET WERMESİN COK PARA...
    BEN 15 TL KAZANACAMMMMMM ARACI 100 TL ...YOK ÖLE BÖLEEEEEEEEEEEEEE
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevgiesenler

ATT 150 TL 24 SAAT WARMI DAHA SI ????????????????????

FAZLASINI YEMESİN KİMSEEE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NE BU FORUMDA NEDE BASKA FORUMLARDA MİLLET WERMESİN COK PARA...
    BEN 15 TL KAZANACAMMMMMM ARACI 100 TL ...YOK ÖLE BÖLEEEEEEEEEEEEEE

iphone 4 fransa sfr operatorunu ne kadara aciyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siteden bakabilrisin diger fiyatlara
  • T-Mobile için kontratı biten telefonlar demişsiniz de zaten kontratı biten telefon ücretsiz T-Mobile'ın sitesinden açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xapheon

T-Mobile için kontratı biten telefonlar demişsiniz de zaten kontratı biten telefon ücretsiz T-Mobile'ın sitesinden açılıyor.

Ewet dogru söylüyorsunuz..Kaldırdım komple almanaya operatorlerini sitemizden zaten..acdıran kendisi acdırır
  • Bende unlock yaptıracağım ama kime nasıl guvenecegimi bilmiyorum

• visa kartı nerden buldunuz bende iki kart var ikisi de master. yaptırmayı düşünüyorum 70'e düşmüş at&t iphone 4.
  • ya arkadaslar on gun oldu ısvıcre sunrıse ıcın allgsm den basllattım ama acılmadı iptal ettıreyımmı ne dersınız normalı 1 2 gun yazıyor
  • Tekrar Tekrar Uyarıyorum Arkadasları ..tanımadıgınız insanlara cihazınızı vermeyiniz
    ATT iphone 4/4S 24/48 SAAT arasında güvenilirligi tartısılmaz allgsmunlock reselleri ve allgsmden daha uygun fiyata sadece bizdee..

tek cihaz 135 tl
    10 adet 1250 tl
    allgsmuncokdan işlem yaptırıpda parasını geri alamayan arkadaslarada buradan söylüyorum..aynı işlemleri bizim aracılıgımız ile aynı fiyat yaptırınız ve karsınızda muhattabınız olsun..
    ne oldugu belli olmayan ve yeni yeni türemiş sitelerede sakın aldanmayınız ..Mail atarak uygun fiyat werdiklerini söyleyip
    Paraları toplayıpda voleyi vuranlarıda gördük !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Saygılarımla..
    Erol........
  • İngiltere'den hediye olarak gelen simkilitli cihazımı Erol Bey sayesinde kısa bir sürede kullanıma açtırdım , işleme başlanıldığında kilitli olduğum operatörün server'ı kapalıymış işlem yapılamıyormuş fakat Erol Bey düzenli olarak işlem hakkında beni bilgilendirdi ve sonunda kilit derdinden kurtuldum, bu zamanda gerek sorularıma verdiği içten ve aydınlatıcı cevaplar gerek yardımseverliliği için tekrar buradan teşekkür etmek istiyorum kendisine.Güvenle işleminizi yaptırabilirsiniz.

Mehmet
  • tşkler mehmet bey..sizden cok ben mutlu oldum,telefonunuzun kullnılır olmasından doalyı..
  • quote:

tşkler mehmet bey..sizden cok ben mutlu oldum,telefonunuzun kullnılır olmasından doalyı..

Elimde Avusturya Orange Sim Kilitli iPhone 4 16 gb var. Ne kadar ucreti?
  • Hocam ben para transferni yaptim ama -Paypal ile hesabınıza kredi transfer ederken mesaj kısmına mutlaka kullanıcı adınızı yazın.
    Dedigin kisim cikmadigi icin yazamadim smdi hesabimda kredi gozukmuyor bunnla ilgili nereye mail atmamiz lazim ?

• quote:

Tekrar Tekrar Uyarıyorum Arkadasları ..tanımadıgınız insanlara cihazınızı vermeyiniz
    ATT iphone 4/4S 24/48 SAAT arasında güvenilirligi tartısılmaz allgsmunlock reselleri ve allgsmden daha uygun fiyata sadece bizdee..

tek cihaz 135 tl
    10 adet 1250 tl
    allgsmuncokdan işlem yaptırıpda parasını geri alamayan arkadaslarada buradan söylüyorum..aynı işlemleri bizim aracılıgımız ile aynı fiyat yaptırınız ve karsınızda muhattabınız olsun..
    ne oldugu belli olmayan ve yeni yeni türemiş sitelerede sakın aldanmayınız ..Mail atarak uygun fiyat werdiklerini söyleyip
    Paraları toplayıpda voleyi vuranlarıda gördük !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Saygılarımla..
    Erol........

iphone 4 fransa orange var

edit 155 dolarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilbar -- 6 Ağustos 2012; 13:35:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İPHONE 4 FRANSE ORANGE DH KULNICILARINA 145 USD 2/7 GÜN
    ATT 100 TL 24 SAAT
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.