Şimdi Ara

iPhone 2G, 2.0 firmware 'JAILBREAK&UNLOCK' WinSCP ile yedekleme. Resimli Anlatım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
10.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ipwner yapamadım çünkü ipwner için sizin vermiş olduğunuz 2.0 restore dosyasını kabul etmedi winpwn dolayısıyla bende direk sizin verdiğiniz dosyayı itunes ta restore olarak göstermeyi denedim ve bu 1601 hatasını aldım. Şimdi sizin vermiş olduğunuz 1.1.4 dosyasını çekiyorum. Bunu winpwn de gösterip sizin adımlarınızı yaparsam 2.0 a geçermiyim bilmiyorum. Umarım bir aksilik çıkmaz.
    Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Bir sorun çıkarsa sizide bilgilendireceğim.
    Sağolun
  • dediğiniz yolları izledim ve son olarak itunes da restore yaptım vermiş olduğunuz dosyayı. Fakat şuan telefonum açıldı ve bingo... Emergency calls only :(

Sorun halledildi. Ben tabiri caizse aptal gibi gidip normal 2.0 firmware i yüklemişim. Dün bu dosyayı yüklemiştim masaüstümde vardı gidip szin dosya yerine bunu gösterince tabi alet sapıttı. Kusura bakmayın gerçekten. Sizin dosyanız 10 numara çalışıyor. Tekrar teşekkür ederiz... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dukastargate -- 23 Temmuz 2008; 16:10:02 >
  • winpwn ile ilgili bir problem yaşıyorum. Programı kurduktan sonra browse bastığımda iphone 2.0 yazılımını yüklemiyo sadece 1.1.4 sürümü için çalışıyo. Üst versiyonu olan 2.0'ı programa nasıl yükleyebilirim. Sadece browser aktif, 2.0'ı seçtiğimde unknown file mesajı veriyor. ne yapabilirim ????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarkancan5

winpwn ile ilgili bir problem yaşıyorum. Programı kurduktan sonra browse bastığımda iphone 2.0 yazılımını yüklemiyo sadece 1.1.4 sürümü için çalışıyo. Üst versiyonu olan 2.0'ı programa nasıl yükleyebilirim. Sadece browser aktif, 2.0'ı seçtiğimde unknown file mesajı veriyor. ne yapabilirim ????????

Aynı hataya bende düşmüştüm. Yapıcağınız şey cok basit. Winpwn de browse diyip normal 1.1.4 firmware i göstericeksiniz. Sonra işlemler bittikten sonra, itunes u açıp restore a shift tuşuna basıp klikliyeceksiniz. Ardından 2.0 versiyonu(burada sayfadaki custom firmware dosyası) gösterip kendinize bir kahve koyucaksınız. İşlem azıcık uzun sürüyor ama kahveniz bitince muhteşem çalışıyor 2.0 Hayırlı olsun.
  • arkdaşlar 2.0 yaptıktan sonra ziphone 3.0 imei olayını deneyen varmı acaba 2.0 a geçemedik gitti bu yüzden..
  • Selam ctokay arkadaşım
    firmware 2.0 dosyalarını indiremiyorum flashget ile de olmuyor. Farklı kaydet demeden nasıl indireceğim.

Ayrıca 1.1.4 versiyona sahip bir iphone sahibim. BootNeuter ile 4.9 yapmıştım.

Sizin belirttiğiniz gibi işlemleri yapabilirmiyim. dikkat etmem gereken bir şey varmı?
  • herkese merhaba ufak bir sorum var

şimdi 8. adıma kadar çok güzel geliyorum. daha sonra telefon kendini restrart ediyor. fakat itunes'u açınca recovery mode da görmüyor iphone'nu. ipphıne da reboot olduktan sonra normal hiçbirşey olmamış gibi açılıyor. acaba nerede yanlış yapıyorum cevap verirseniz sevinirim
  • bu yukardaki yöntemi denedim. adım adım uğraştım ama iphone 2.0'i yükledikten sonra bootneuter çıkmadı neden çıkmadı arkadaşlar, neyi yanlış yapmış olabilirim????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dukastargate

dediğiniz yolları izledim ve son olarak itunes da restore yaptım vermiş olduğunuz dosyayı. Fakat şuan telefonum açıldı ve bingo... Emergency calls only :(

Sorun halledildi. Ben tabiri caizse aptal gibi gidip normal 2.0 firmware i yüklemişim. Dün bu dosyayı yüklemiştim masaüstümde vardı gidip szin dosya yerine bunu gösterince tabi alet sapıttı. Kusura bakmayın gerçekten. Sizin dosyanız 10 numara çalışıyor. Tekrar teşekkür ederiz... :)

Çalıştığına sevindim, rica ederim :):)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

quote:

Orjinalden alıntı: Derz

Selam ctokay arkadaşım
    firmware 2.0 dosyalarını indiremiyorum flashget ile de olmuyor. Farklı kaydet demeden nasıl indireceğim.

Ayrıca 1.1.4 versiyona sahip bir iphone sahibim. BootNeuter ile 4.9 yapmıştım.
    Sizin belirttiğiniz gibi işlemleri yapabilirmiyim. dikkat etmem gereken bir şey varmı?

rapid-share oldupğu için premium üyeliğiniz yoksa eğer indirmeyi linki açarak sayfa keldikten sonra free butonuna tıklayarak indirebilrsiniz anca farklı kaydet diye indiremezsiniz veya flashget ile indiremezsiniz premium olmadıkca... eğer dosyaları başarıyla indirirseniz yolları takip etmeniz yeterli olur, dikkat edilecek başka önemli birşey yok...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

quote:

Orjinalden alıntı: canpakoy

herkese merhaba ufak bir sorum var

şimdi 8. adıma kadar çok güzel geliyorum. daha sonra telefon kendini restrart ediyor. fakat itunes'u açınca recovery mode da görmüyor iphone'nu. ipphıne da reboot olduktan sonra normal hiçbirşey olmamış gibi açılıyor. acaba nerede yanlış yapıyorum cevap verirseniz sevinirim

başarlı bir şekilde iPwner (pwned) tamamlandığından emin olun, ziphone ile recovery mode a alıp verdiğim linkteki firmware ile shift+restore yapmayı deneyin...

quote:

Orjinalden alıntı: tarkancan5

bu yukardaki yöntemi denedim. adım adım uğraştım ama iphone 2.0'i yükledikten sonra bootneuter çıkmadı neden çıkmadı arkadaşlar, neyi yanlış yapmış olabilirim????

itunes a tanıttığınz firmware in (.ipsw) benim verdiğim firmware olduğuna emin olun lütfen.

Elimden geldiğince sorunlarınzı cözmeye çalışacağım arkadaşlar, bazen internette olamıyorum ama tahminimce gece yarısına kadar sorunlarınızı cevaplıyabilirim...

• Yedekleme için rehber hazır arkadaşlar..
  • ben winpwn de pwning işleminde takılıp kalıorum ya.başlıo pwning işlemi ama iphone kendi kendine restart atıyo ama hiç bitmiyo.yarım saattir başında bekliyorum ama your iphone is pwned yazısı çıkmadı.nerde yanlışım?saolasın....
  • Güzel calısma elıne saglık ama ben daha erken oldugunu zannediyorum
  • Bugün başıma gelenleri birer birer yazıyorum umarım yardımcı olan birileri cıkar yoksa durumum hakkaten feci... :(

Bugün 2.0 a geçeyim dedim ve yukarıda belirtilen adımları teker teker yapmaya karar verdim. Bu arada dün firmware 2.0 ın dosyasını ntten yüklemiştim. Neyse yukarıdaki adımlar yardımı ile telefona firmware i yükledim fakat custom olan yerine orjinal 2.0 ı yüklemişim. Tabii nooldu haliyle telefon emergency calls demeye başladı. Neyse bu aşamadan sonra yukarıda arkadaşımızın vermiş olduğu custom firmware i download ettim ve sonra itunes u açıp restore ile bu dosyayı gösterdim. Direk hata verdi. Bende heralde dedim yukarıdaki adımları tekrar yapmak gerekiyor. Sonra gene açtım winpwn yi bana telefonu dfu moduna almamı söyledi. Bende ziphne u açtım telefonu dfu yap dedim ve bir anda telefonu ziphone görememeye başladı ve üstüne üstelik DFU moda aldı fakat bunu mesajla bildirmedi. Neyse dedimki tamam DFU ya geçtiysek o zaman 1.1.4 e geri dönmem gerekicek. Açtım itunes u pat telefonu bulamıyor. Muhtemelen dedim hizmetlerden Apple mobile device kapalı ama bir baktımki gayaet servisler açık. Bu sırada telefon ara sıra reset atıp bu sefer recovery modunda kalıyor. Şuanda telefonumu ne ziphone ne winpwn ne de itunes görmüyor(itunes 7.5 dahil) .
    Ne yapıcağımı bilemiyorum. Lütfen yardım edin. Kaldım böyle. :(

• hiç bu zamana kadar bu konudan şikayetçi olan veya çözüm bulan yokmu arkadaşlar?
    quote:

Orjinalden alıntı: Apoz76

ben winpwn de pwning işleminde takılıp kalıorum ya.başlıo pwning işlemi ama iphone kendi kendine restart atıyo ama hiç bitmiyo.yarım saattir başında bekliyorum ama your iphone is pwned yazısı çıkmadı.nerde yanlışım?saolasın....
  • tamam hallettim.şu anda sorunsuz bi şekilde çalışıyo,çince falan oldu bi ara menu dili ama düzellttim=) paylaşım için teşekkürler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dukastargate

Bugün başıma gelenleri birer birer yazıyorum umarım yardımcı olan birileri cıkar yoksa durumum hakkaten feci... :(

Bugün 2.0 a geçeyim dedim ve yukarıda belirtilen adımları teker teker yapmaya karar verdim. Bu arada dün firmware 2.0 ın dosyasını ntten yüklemiştim. Neyse yukarıdaki adımlar yardımı ile telefona firmware i yükledim fakat custom olan yerine orjinal 2.0 ı yüklemişim. Tabii nooldu haliyle telefon emergency calls demeye başladı. Neyse bu aşamadan sonra yukarıda arkadaşımızın vermiş olduğu custom firmware i download ettim ve sonra itunes u açıp restore ile bu dosyayı gösterdim. Direk hata verdi. Bende heralde dedim yukarıdaki adımları tekrar yapmak gerekiyor. Sonra gene açtım winpwn yi bana telefonu dfu moduna almamı söyledi. Bende ziphne u açtım telefonu dfu yap dedim ve bir anda telefonu ziphone görememeye başladı ve üstüne üstelik DFU moda aldı fakat bunu mesajla bildirmedi. Neyse dedimki tamam DFU ya geçtiysek o zaman 1.1.4 e geri dönmem gerekicek. Açtım itunes u pat telefonu bulamıyor. Muhtemelen dedim hizmetlerden Apple mobile device kapalı ama bir baktımki gayaet servisler açık. Bu sırada telefon ara sıra reset atıp bu sefer recovery modunda kalıyor. Şuanda telefonumu ne ziphone ne winpwn ne de itunes görmüyor(itunes 7.5 dahil) .
    Ne yapıcağımı bilemiyorum. Lütfen yardım edin. Kaldım böyle. :(

home tusuna basılı tutup power tusuna basın ve ardından elma logosu cıksa bile elinizi hiç çekmeyin, bir daha açılsın o zaman bırakın bun docktayken yapın.. aynı şey benimde başıma gelmişti daha öncesinde telefonu hiçbirşey görmüyordu, bu şekilde haletiğimi hatırlıyorum ben :S

• DFU moduna alip restore edebilirsin, bilgisayara takili iken iki tusa basili tutmaya basla, tam 10 saniye bekle, sonra power tusundan cek, home tusunda elin kalsin, 6-7 saniye sonra itunes taniyacak, ekran siyah kalacak, oyle iken custom firmware ile restore..

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1034 burada resimli anlatilmis
  • Arkadaşlar sonunda hallettim. İnanın benden mutlusu yok şuan. Ohhhhh Beeeee demek istiyorum ....
    Yardımcı olan herkese binlerce teşekkür.
    Son bir sorum var bu aptal ananas logosunu eskisi gibi apple logosuna dönüştüremiomuyuz??
  • selam arkadaşlar,

numara yazarken 021255665 hep bileşik yazıyo. bunu düzeltmek istiyorum. nasıl yapabilirim (0212) 222 22 22 gibi.
    baha40n arkadaşım daha önce bunun yolunu söylemişti ama unutuum yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flexsible

selam arkadaşlar,

numara yazarken 021255665 hep bileşik yazıyo. bunu düzeltmek istiyorum. nasıl yapabilirim (0212) 222 22 22 gibi.
    baha40n arkadaşım daha önce bunun yolunu söylemişti ama unutuum yardımcı olursanız sevinirim.

Dostum nofearl nickli arkadaşımız bu konuyu anlatmış.

" Numara formati ve turkcell logosu icin Cydia icinden OpenSSH yukleyip baglanin:

http://filebeam.com/c18ee38a6d445babab793ae96cb35c2a

bu dosyayi indirip icindekileri alttaki gibi yukleyin

* Autocorrection kapatmak icin
    /System/Library/Textinput/ icindeki TextInput_en.bundle klasorunun adini TextInput_en.bundle.backup olarak degistirin

* Turkcell logosu icin
    carrier.plis
    Default_CARRIER_TURKCELL.png
    FSO_CARRIER_TURKCELL.png

dosyalari /System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle icine

* Telefon numaralari formati icin
    UIPhoneFormats.plist dosyasini /System/Library/Frameworks/UIKit.framework/PhoneFormats/UIPhoneFormats.plist

* Titresimi arttirmak icin
    SystemSoundVibrationPatterns.plist
    /System/Library/PrivateFrameworks/Celestial.framework/ icine "

Alıntıdır.
    Kaynak:http://forum.donanimhaber.com/m_24919044/mpage_1/key_/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.