Şimdi Ara

iPhone 2G, 2.0 firmware 'JAILBREAK&UNLOCK' WinSCP ile yedekleme. Resimli Anlatım... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
10.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1. si Cydia da 5 tane update gözüküyo update ettiğim zaman telefon açılmıyo sadece Elma gözüküyo kalıyo
    2. si Open sSH yi yüklememe rağmen telefone bağlanamıyorum
    3. iphonebrowsera bağladım bi application yüklerken contact ikonu nu kaybettim

naapmam gerek
  • Microsoft Exchange ayarlarını yapan var mı? ben kendi account umda denedim başarılı olamadım. exchange çalışıyor değil mi?
    ikinci bir konu da facebook u nasıl yükleyeceğim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flexsible

Microsoft Exchange ayarlarını yapan var mı? ben kendi account umda denedim başarılı olamadım. exchange çalışıyor değil mi?
    ikinci bir konu da facebook u nasıl yükleyeceğim ?

Şimdiye kadar gördüğüm tüm incelemelerde exchange'in sorunsuz çalıştığını söylüyorlardı. Bir daha deneyin isterseniz, account bilgilerini yalnış yazmış olabilirsiniz. Ayrıca Facebook uygulaması AppStore'dan ücretsiz olarak indiriliyor.
  • tamamda account bilgisi istiyo facebook. yazıyorum kabul etmiyo. hangi account şifresini istiyo acaba?
  • uygulamayı yukledikten sonra, facebook e-mail adresinizle, facebook şifrenizi girdikten sonra bağlanması gerekir.
  • uygulamayı yüklerken bu bilgileri istiyo. sizde böyle bişey istedi mi? şifre falan yüklerken
  • yuklerken istediği, itunes store account şifresi arkadaşlar, ikisini birbiriyle karıştırmayalım..
  • eee onu nerden alacağız. ücretli bir servis mi?
  • fake imei kullananlar için çözüm çıktımı oku oku gözlerim bozuldu valla bütün konuları okudum göremedim eger söylendiyse kusuruma bakmayın yerini gösterin yeter..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flexsible

eee onu nerden alacağız. ücretli bir servis mi?

hayır dostum bir tane siteden alınabilyordu yani ben o şekilde hiç kart numarası vermeden almıştım ama siteyi hatırlıyamıyorum bulunca yazarım.
  • ben dayanamayıp beklemedim ve restore yaptım herşey yolunda gitti fakat itunes bittikten sonra emergency call çıktı ziphone a taktım fakat kıramıyor devamlı RECOVERY MODE da bekliyor yardım lütfen
  • adımları tek tek ve dikkatli uygularsanız bu sorunu yasamazsınız...
  • aynen denildiği gibi uyguladım zaten itunes restore bitince BootNeuter seçeneğide cıkmadı şimdi ne yapmalıyım
  • burada 2.0 firmware in verildiğini görmemiştim ve başka bir yerden indirmiştim.indirdiğim dosyanın adı iPhone1_1_2.0_5A347_Restore.ips ama dikkat ettim ki burada verilen dosya adında birde -custom- eklentisi var fark varmıdır bundan olabilirmi??
  • benim linkte yazdığım firmware i indirip onunla restore yapman gerekirdi, hatan orda arkadaşım...
  • ok arkadaşım teşekkürler hemen onu indirip tekrar deneyeceğim.bu sefer sadece itunes la devam edeceğim değilmi?
  • olay basit, 1.1.4 ile winpwn den telefonu pwned ediceksiniz, itunes 7.7 den benim verdiğim firmware ile restore ediceksiniz... yönergeleri tam olarak izlerseniz sorunsuz halledebileceginizi dusunuyorum.
  • sizin verdiğiniz firmware restore hatası verdi demek dediğiniz gibi 1.1.4 e dönüp tekrar aynı işlemleri yapmak gerekiyor.bütün günüm buna gitti inşallah bu sefer olur
  • arkadaşım dediğin gibi yaptım şuan keyifle 2.0 kullanıyorum. paylaşımın ve emeğin için çok teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teoalp

sizin verdiğiniz firmware restore hatası verdi demek dediğiniz gibi 1.1.4 e dönüp tekrar aynı işlemleri yapmak gerekiyor.bütün günüm buna gitti inşallah bu sefer olur

arkadşım azımdan 1.1.4 e dönün diye bir laf çıkmadı lütfen dikkatli okuyun...

winpwn ile pwned etmek için 1.1.4 dosyasına ihtiyacınz var demek istiyorum, (browse .ipsw) basıp seçeceginiz firmware 1.1.4 firmware i olsun yani....
    daha sonra da benim verdiğim 2.0 firmware i ile de itunes 7.7 den shift+restore yapacaksınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctokay -- 25 Temmuz 2008; 7:24:40 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.