ctokay kardeşim sayenizde sorunsuz bir şekilde 2.0 versiyona geçtim. Teşekkürlerimi sunuyorum size. Mersin ' den selam olsun , kendinize çok iyi bakın...
arkadaşım winpwn iphone görmüyoo sanırım ''connect your iphone and put it in recovery mode'' bu ekran bir turlu gıtmıyo usb yı bagladık tan sonra bile yardım edersen çok sevinirim.. bir iki gündür çözemedim bu işi.ziphone lada alamaya çalışıyorum recovery moduna.. ama o ekran gitmiyo bi turlu.
winpwn yi birdaha yüklerseniz daha iyi olur ya da iphone u recovery mode a aldıktan sonra winpwn ile işinizi yapın...
Arkadaşlar 2.0 geçtikten sonra her seferinde İtunes a balandığımda "An update to the carrier four your iPhoneis available. Would you like to download it now?" sorusunu soruyor bu konuda bir fikri olan var mı?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Merhaba,
Söylenılen tum ıslemlerı yapıyorum fakat ITUNES restore ederken 1604 hatası alıyorum buraya kadar hıc bır sorun yok wınpwn veya shıft restore konusundada problem yok arkadasın verdıgı 2.0 dosyasınıda gosterıyorum fakat 1604 hatası alıyorum ustelık telefon ipwned olayınıda tam olarak yaptıgı halde.
telefonum suan bu halde beklıyor.
lutfen acıl yardımcı olabılırmısınız.
ıyı calısmalar
quote:
Orjinalden alıntı: mmmpower
Merhaba,
Söylenılen tum ıslemlerı yapıyorum fakat ITUNES restore ederken 1604 hatası alıyorum buraya kadar hıc bır sorun yok wınpwn veya shıft restore konusundada problem yok arkadasın verdıgı 2.0 dosyasınıda gosterıyorum fakat 1604 hatası alıyorum ustelık telefon ipwned olayınıda tam olarak yaptıgı halde.
ıyı calısmalar
itunes 7.7 update ettinizmi acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: ctokay
quote:
Orjinalden alıntı: mmmpower
Merhaba,
ıyı calısmalar
itunes 7.7 update ettinizmi acaba?
evet tum yonergelerı yaptım ama 1604 hatası alıyorum. telefon suan kullanılamaz durumda? yokmu basına gelen veya yardımcı olabılecek bırı?
quote:
Orjinalden alıntı: ctokay
1) hayır görmeyecek 2)evet silnecek 3)yedeklerseniz geri yüklersiniz 4)ben pek bir hız farkı sezemedim ama daha zewkli bir kulanım sunduğu bana göre kesin...
Saygılar..
Teşekkür ederim ... Saygılarımla...
Bu hata bir çok kişide mevcut hatta winpawn 2.0.0.3 versiyonunda bile var. 1600 lü hatalara karşı ben tekrar 1.1.4 ü yükledim. 2.0 yapamıyorum bende, sürekli aynı hatayı veriyor hangi moda alırsam aliyim. DFU veya recovery aynı hatayı veriyor. Her işlem tam, hatta bootloaderi 4.6dan 3.9 a düşürdüm yine olmadı ama işin ilginci itunes, ipawndan yaratılmış ipsw lerin hiçbirini restore etmiyor. Programda hata olabilir sanırım. Orjinal dosyayı anında yüklüyor ve ziphone ile kırıp 1.1.4 e geçiyorum. Bunun bir çözümü yokmu dicem ama hiçbir yerde bulamadım.
Bir arkadaştan rica etsekte çalışan bir custom restore upload etse 1 parti halinde
Ctokay kardeşim merhaba. İzninle bir soru soracağım. Şimdi ben restore etmek istiyorum iphone u . Direk itunes e senin verdiğin 2.0 custom dosyasını direkmi göstereceğiz ? Yoksa en baştanmı başlayacağız işleme ? Teşekkürler , kolay gelsin...
quote:
Orjinalden alıntı: hekimbaba
Bir arkadaştan rica etsekte çalışan bir custom restore upload etse 1 parti halinde
Son versiyon winpwn ile kendiniz custom firmware yaparak 2.0 yükleyebilirsiniz.barbee'nin üst konusunda anlatımı mevcut.
@alpaybursa iTunes ile yükleme yapmadan önce cihazı pwned etmelisin.
quote:
Orjinalden alıntı: XanderJR
quote:
Orjinalden alıntı: hekimbaba
Son versiyon winpwn ile kendiniz custom firmware yaparak 2.0 yükleyebilirsiniz.barbee'nin üst konusunda anlatımı mevcut.
@alpaybursa iTunes ile yükleme yapmadan önce cihazı pwned etmelisin.
Çok teşekkür ediyorum cevabınız adına.... Kendinize çok iyi bakın...
Arkadaşlar merhaba;
Telefonumu 2.0a başarıyla yükselttim. Daha sonra Bout'u 4.9 olunca tekrar yeni imei yazmak istedim. Ancak yeni imei yazma aşamasında telefon recovery mode'a girdi bir daha ne 2.0 kurabildim nede 1.1.4e dönüş yapabildim. Hemen hemen tüm yolları denedim olmuyor. Ziphone'dan Refurbish yapmak istiyorum Ziphone Görmüyor iPhone'u. Aynı şekilde winpwn'den ipwner yapmak istediğimde yine aynı şekilde iPhone'u Recovery mode'a almak istiyor ama alamıyor. Bununla ilgili acil yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
arkadaşlar benimkisi durup dururken bu hatayı verdi, "tamir gerekiyor " diyor, format atmak nasıl oluyor, format atarsam kırılmış telefon bu tekrar kırılması mı gerekiyor ve türkçeleştirmek mi gerekir.
birde format nasıl atılır?
lütfen yardımcı olun:(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme