Şimdi Ara

iPhone 2G, 2.0 firmware 'JAILBREAK&UNLOCK' WinSCP ile yedekleme. Resimli Anlatım... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
10.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yaşadığım ufak bir sorunu aktarmak istiyorum.

yönergeleri izleyerek iphone'numu 2.0 yaptım. itunes da da eski telefon ayarlarımı seçerek backup dosyalarını yeniden yükledim. fakat bundan sonra bazı sorunlar yaşamaya başladım. örnek olarak gelen çağrılarda telefon kitleniyor ve hibir işlem yapamıyordum ve telefondan zil sesi ayarlarında seçtiğim zil çalmıyordu.
    bunun nedeninin eski software de almış olduğum backup olduğunu düşünüyorum. tekrardan restroe yağınca bu sorun ortadan kalktı.

2.0'a geçiş yapacak arkadaşlara önerim itunesdan geri yükleme yapmayın sorun çıkabiliyor.

herkese kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: canpakoy

arkadaşlar yaşadığım ufak bir sorunu aktarmak istiyorum.

yönergeleri izleyerek iphone'numu 2.0 yaptım. itunes da da eski telefon ayarlarımı seçerek backup dosyalarını yeniden yükledim. fakat bundan sonra bazı sorunlar yaşamaya başladım. örnek olarak gelen çağrılarda telefon kitleniyor ve hibir işlem yapamıyordum ve telefondan zil sesi ayarlarında seçtiğim zil çalmıyordu.
    bunun nedeninin eski software de almış olduğum backup olduğunu düşünüyorum. tekrardan restroe yağınca bu sorun ortadan kalktı.

2.0'a geçiş yapacak arkadaşlara önerim itunesdan geri yükleme yapmayın sorun çıkabiliyor.

herkese kolay gelsin

en iyisi, gösterdiğim yolla backup alıp manuel olarak atmak, itunes ile de 0 dan kuruluomus gibi yapmak.. böylece daha sağlıklı olur arkadaşlar...

• selam arkadaşlar,
    iphone firmware versiyonunu 2.0 yaptım.herşey çok güzel çalışıyo fakat bi türlü tema' yı değiştiremedim. tema nerden değişiyo arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: canpakoy

arkadaşlar yaşadığım ufak bir sorunu aktarmak istiyorum.

herkese kolay gelsin

Bence senin telefondaki sorun başka birşey nitekim ben itunes dan(7.7) tekrar restore yaptım. Ama en son backup dosyamı gene itunes 7.7 den almıştım belkide ondan sorun yaşamadım. Restore ettikten sonra son aradığım numaralarıma kadar aklınıza gelebilecek en ufak detayları geri getirdi. Hepside bomba gibi çalışıyor.(Eski 1.1.4 programları yok haliyle)

Sende neden öyle oldu acep??? Muhtemelen itunes un eski versiyonu vardı sende backup aldığında...

• quote:

Orjinalden alıntı: Flexsible

selam arkadaşlar,
    iphone firmware versiyonunu 2.0 yaptım.herşey çok güzel çalışıyo fakat bi türlü tema' yı değiştiremedim. tema nerden değişiyo arkadaşlar.

Daha 2.0 da teme değiştirebileceğin bir program (örn. Customize/summerboard) yok. Biraz daha bekliyeceğiz çünkü summerboard un bu konuda çalışmaları bitmek üzere diye duymuştum.
  • teşekkürler...
  • evet bende backup alırken eski itunes vardı ondan olmuş olabilir
  • ben forumda diyer bir arkaaşın anlattığı şekilde yaptım 2.0 fakat sorunlar var mesela resimdede görceksiniz edge ayarlarım yok diyorumki acaba şuan 2.0 olan cihazımı burda anlatılanlar gibi üstüne 2.0 kursam olurmu bi arıza çıkarmasın başıma?
    yardımlarınızı bekliyorum.

iPhone 2G, 2.0 firmware 'JAILBREAK&UNLOCK' WinSCP ile yedekleme. Resimli Anlatım...

• quote:

Orjinalden alıntı: birumut

ben forumda diyer bir arkaaşın anlattığı şekilde yaptım 2.0 fakat sorunlar var mesela resimdede görceksiniz edge ayarlarım yok diyorumki acaba şuan 2.0 olan cihazımı burda anlatılanlar gibi üstüne 2.0 kursam olurmu bi arıza çıkarmasın başıma?
    yardımlarınızı bekliyorum.

iPhone 2G, 2.0 firmware 'JAILBREAK&UNLOCK' WinSCP ile yedekleme. Resimli Anlatım...

sizdede böylemi arkadaşlar cevap verin?
  • vodafone hat takınca edge ayarları gelmiyor,ama internete bağlanıyor.turkcell hat takınca edge ayarları geliyor orada apn internet diye tanımlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: c2007

vodafone hat takınca edge ayarları gelmiyor,ama internete bağlanıyor.turkcell hat takınca edge ayarları geliyor orada apn internet diye tanımlı

nası yani anlamadım internet ayarını vodafonda otomatikmi alıyor türkcellde ek bölümmü açılıyor hattı takınca ilginç valla şuan restore ediyorum 3 defa 2.0 yükledim kaldırdım bu yüzden sorun oluyor diye geçende anlamadım app store giriyor açmıyordu itunese zaten girmiyor hata veriyor yok şimdi 1.1.4 te giriyordu bunda ülkeniz desteklemiyor diyo karman çorman bişey oldu işallah gene sorun çıkarmaz wiraless falan olmassa 1.1.4 geri dönücem çokta memnunum ama napalım olmassa öyle yapıcam.

saygılar.
    ( bu nternet ayarlar menüsüde kafama takıldı internet yazılan bölüm yok sonra rehberde isimle soyisimle diye bölümde yok ben göremedim)

• slm,
    iphone 2.0 exchange ayarlarını yaptım sorunsuz çalışıyor. peki bi sorum olacak dışardayken mail lerimize erişebilecekmiyiz? yani dışarıda herhangi bir wirelessle bağlandığımızda şikette accountuna gelen mailleri görebilecek miyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: birumut

NEDEN 5 TANE DOSYA LİNK VAR BURDA BENİM İNDİRDİĞİM 2.0 1 parça bu nasıl ben anlamadım.

FİRMWARE 2.0 for (2G) ----->>>

http://****.com/files/131366197/iPhone1_1_2.0_5A347_Custom_Restore.part5.rar.html
    http://****.com/files/131336916/iPhone1_1_2.0_5A347_Custom_Restore.part4.rar.html
    http://****.com/files/131330029/iPhone1_1_2.0_5A347_Custom_Restore.part3.rar.html
    http://****.com/files/131323266/iPhone1_1_2.0_5A347_Custom_Restore.part2.rar.html
    http://****.com/files/131316610/iPhone1_1_2.0_5A347_Custom_Restore.part1.rar.html

mcff arkadşımız öyle upload etmiş, öyle uygun görmüş o yuzden 5 part var. bunuda açarsanız bu da 1 parça oluyo tek .ipsw haline geliyor. hiç winrar kullanmadınız heralde ya da film oyun indirmediniz şimdiye kadar...

Ayrıca "flood" (ardarda cevap yazmazsanız daha temiz bir forum olucaktır burası, eklemelerinizi "değiştir" seceneğinden yapabilrsiniz...

------------------------------------

@canpakoy

söylenenleri eksiksiz yapmanızı öneririm adımlarda itunes 7.7 yapmanızı zaten söylemiştim ve link vermiştim...

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctokay -- 25 Temmuz 2008; 16:33:35 >

• cihaz 2.0 yaptıhımdan beri hep hata veriyordu restore restore yaptım ama 1 gün sonra genne aynı hataları verdi bugün teli restore ettim ama eski restoreleri yapmadımm yani sıfırdan şuan rehberim yok napıcam 2.0 için sim manger sim man gibi program mevcutmu arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.alternatif ne olabilir.
  • aynı hataları verdi bugün teli restore ettim ama eski restoreleri yapmadımm yani sıfırdan şuan rehberim yok napıcam 2.0 için sim manger sim man gibi program mevcutmu arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.alternatif ne olabilir.

DH Trakyalılar Club

Arkaşım
    settings/mail,contacts,Calendars/imports SIM Contacts
    rehberine ulaşabirsin
  • Birkaç soru sormak istiyorum...

1. Yasal Olarak Kayıtlı imei, bu işlemden sonra zarar görecek mi ?
    2. Yüklediğim programlar, upgrade sonrasında silinecek mi ?
    3. Rehber, Mesajlar vb... Upgrade sonrasında sıfırlanıyor mu ?
    4. Iphone 2.0 Gerçekten Hızlanmış mı ? Eskisi ile arasında çok farklar var mı ?

Cevaplarınız için teşekkürler.
  • 1) hayır görmeyecek
    2)evet silnecek
    3)yedeklerseniz geri yüklersiniz
    4)ben pek bir hız farkı sezemedim ama daha zewkli bir kulanım sunduğu bana göre kesin...

Saygılar..
  • ctokay kardeşim sayenizde sorunsuz bir şekilde 2.0 versiyona geçtim. Teşekkürlerimi sunuyorum size. Mersin ' den selam olsun , kendinize çok iyi bakın...
  • arkadaşım winpwn iphone görmüyoo sanırım ''connect your iphone and put it in recovery mode'' bu ekran bir turlu gıtmıyo usb yı bagladık tan sonra bile yardım edersen çok sevinirim.. bir iki gündür çözemedim bu işi.ziphone lada alamaya çalışıyorum recovery moduna.. ama o ekran gitmiyo bi turlu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.