Şimdi Ara

iphone 2g 8gb arızalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonu düşürdüm ve açılmıyor ne sorunu olduğunuda bilmiyorum burdaki telefonculara güvenmiyorum.bildiğiniz güvenilir bir yer varmı yaptırmam için.

tahmini neyi vardır telefonun ne kadarlık bir masrafı vardır.bu durumlarda ne gibi masraf çıkıyor.
    yaptırma işine hiç bulaşmadan telefonu satmalımıyım.içini anlamayan birine açtırmak istemiyorum.yardımlarınızı
    bekliyorum.

• birincisi sen nerdesin?

ikincisi burdakiler kain değillerki cihazı görmeden sorun şu diyip thmini ücret çıkarsınlar..
  • 1.sivas 2.si cihazın kasada yada ekranda gorunur bişi yok sadece açılmıyor.görüntüde hiç bişi yok sapa sağlam telefon ama sorunu anlamadım.bi tanıdık telefoncuya gittim ben anlamam dedi burdada oyle iyi anlayan kimse yok diyince baska telefoncuya götürmek istemedim deneme tahtası olmasın diye.
  • up!!!!!!

arkadaşlar ürünü bilgisayara takıyorum ekran geliyor ama bişi yapamadım
  • çok yardımcı oldunuz saolun..
  • 1-düstügu anda ıcındekı ekran soketinde vb oynama olmus olabılır
    2-board catlamıs olabılır dua et boyle bırsey olmasın
    3-iphoneyı sokup takınca resetlmemeden acılmaz belkı soketler oynamıstır bı resetı dene ama acılmadan anlasılmaz sakın ha anlamayan bırıne verme cunku cıhaz kolay bı cıhaz degıl ve her parcası cok hassas bir iphone servısı olana ver ben bılıyorum dıyıpte acmaya kalkısana bıle verme sonra basıt bırsey ıcın telefonunu hurdaya cevırebılır bı yerı yaparken bı yerı bozar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysyselimy

1-düstügu anda ıcındekı ekran soketinde vb oynama olmus olabılır
    2-board catlamıs olabılır dua et boyle bırsey olmasın
    3-iphoneyı sokup takınca resetlmemeden acılmaz belkı soketler oynamıstır bı resetı dene ama acılmadan anlasılmaz sakın ha anlamayan bırıne verme cunku cıhaz kolay bı cıhaz degıl ve her parcası cok hassas bir iphone servısı olana ver ben bılıyorum dıyıpte acmaya kalkısana bıle verme sonra basıt bırsey ıcın telefonunu hurdaya cevırebılır bı yerı yaparken bı yerı bozar

evet hocam soketlerle ilgili bir sorun olmuş olabilir ama sivasda gerçekten anlayan birini bulamadım henüz.tel bazen elma logosu geliyor ekrana usb takınca oda hemen gidiyor.istanbulda yada ankarada bu konuda uzman olan kimler var acaba.arkadaşda gönderdi istabula içindeki parçaları değiştirip tekrar göndermişler güvenemiyorum yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Apple ipad 2 Wifi 4G 32gb
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.