Şimdi Ara

Iphone 2G 8GB Ekran Donma Sorunsalı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ocak ayında kendime iphone 2G 8GB lik modelden almıştım. Versiyon 1.1.2 ile uzun müddet kullandım. Memnun olduğum için herhangi bir versiyon yükseltmesi yapmadım. Bir hayli de program ve oyun yüklemiştim. Sorunsuzca kullanıyordum. Sonra benim hanım, iphone u kullanmaya başladı (daha doğrusu el koydu :-)) Devam eden günlerde sıklıkla ekran donmaya başladı (şöyle ki; ekran kapalı iken home tuşuna basıp açmak istediğimizde "slide to unlock" yazan kısımdaki kaydırmalı buton, yerine sabitlenip hiçbir şekilde kıpırdamıyordu.) Daha sonraları telefon çaldığında, açmak istediğimde de aynı sorunla karşılaşmaya başladım. Dolayısı ile arayanı görüyor fakat açamıyordum. Ben de yazılımsal bir sıkıntısı vardır, düzelir umudu ile jailbreak yaparak 2.1 versiyona geçtim. Ancak, aynı sorun hala devam etmektedir ve bu şekilde iphone u kullanmak işkence haline gelmiştir. Sizce bu sorunun sebebi nedir ve nasıl çözümlenebilir???

Uzun uzadıya yazıp başınızı ağrıttımsa affedin...
    Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• aynı problemler bende de vardı..ben de 4-5 ay boyunca 1.1.4 kullandım..o zaman başıma çok sık geliyordu..15 gün kadar önce 2.1 e geçtim..15 gündür hiç donma yaşamadım.telefon da gözle görülür bir şekilde hızlandı.belki tekrar restore etmeyi deneyebilirsiniz..

bir de yüklenen bazı programların bu ekran donmalarına sebep olacağı söyleniyordu ama hangi programların sebep olduğunu bilmiyorum ben de.
  • Cevap yazdığınız için teşekkürler. Ancak, az önce restore edip, quickpwn ile jailbreak yaptım. Henüz hiçbir program, oyun v.s yüklememe rağmen aynı sıkıntıyı halen daha yaşıyorum. Acaba, bu problem yazılımsal değil de donanımsal olabilir mi? Yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum zira hiçbir şey yapamıyorum.

Saygılarımla,
  • telefonu tekrar restore edin birkere daha. telefon düştümü hiç acaba? çünkü eğer düşmüşse böyle sorunlar yaşanabilir. sadece slide to unlock ve arama ekranlarındamı donuyor ekran eğer telefonu normal kullanırken ekran donması yaşanmıyorsa ve ekranın her tarafı düzgün çalışıyorsa donanımsal birşey olma ihtimali düşük gibi geliyor.
  • iMagic videolari buna benzer proslem yaratiyor diye bir arkadas forumda yazi yazmisti bununla ilgili (en az 2-3 ay kadar once) aradim ama bulamadim konuyu..restore yi baska bir bilgisayarda yap istersen belki ise yarar.
  • Arkadaşlar arka arkaya 2 defa restore+jailbreak yapmama rağmen sonuç yine aynı maalesef. Telefon hiç düşmedi ve z-yback'in söylediği i-magic videolarından hiçbirini yüklemedim. Iphone sadece slide to unlock ve gelen arama(dolayısıyla yine slide to unlock) ekranlarında donuyor. Defalarca hold+home denemesinden sonra hasbelkader açıldığında bütün fonksiyonları ve touch screen in her tarafı düzgün bir şekilde çalışıyor. Hiçbir şey anlayabilmiş değilim. Telefon ayarları ile bir alakası olabilir mi acaba? Iphone üstadlarının yardımlarını bekliyorum. Yorum yazıp yardım etmeye çalışan herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afd -- 15 Ekim 2008; 23:45:28 >
  • Sanırım bu problemi, tek başıma aşamayacağım. Bu işi bilen, düzgün yapabilecek Ankarada bulunan teknik servis gibi bir yer varsa bildiğiniz mesajlarınızı bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Herkese kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: afd

Sanırım bu problemi, tek başıma aşamayacağım. Bu işi bilen, düzgün yapabilecek Ankarada bulunan teknik servis gibi bir yer varsa bildiğiniz mesajlarınızı bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Herkese kolay gelsin...

aynen öğren bari bizede öğret
  • arkdaşım nerde oturuyorsun acaba yardımcı olmak isterim.
  • arkadaslar merhabalar bende de aynı problem var
    rıca etsem Afd sonuc ne oldu duzeltebıldın mı naptın soyleyebılırmısın?
    yada bu problemın cozumunu bılen varmıdır benım problemımde tamamen aynı afd nın anlattıgı gıbı

sımdıden tesekkurler
  • arkdşlar aynı sorun bndede war rica etsem yardımcı olurmsnz ?

telefon sadece ekranda donuyor kilit aç yerini sürgülüyemıorm dondugu için yardımcı olurmsnz

ankarada oturuorm yardım olcak arkdşlar ahmet_740@hot. eklsn ltfn

herkeze kolay glsn hrkeze teşekkür ederm şimdiden..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.