250 tl verip ekranı değiştirdim alt satır çalışmıyordu daha önce bahsetmiştim.şimdi ekranımda dikkat ettim 4 tane ölü piksel var.ekran değişiminde dokunmatikde değişiyor bildiğim kadarıyla bu ölü pikseller neden olabilir.yoksa ekranımı değiştirilmemiş olabilirmi.
Hemen aldigin yere git hocam göster cihazi böle böle de. yada ara anlat durumu
bide tanıdık vasıtasıyla gittim yaptırdım oraya.ilk işim yarın hücum etmek telefoncuya.telefoncu dediğim de türkcellin büyük bir bayisi eskişehirde.
quote:
Orijinalden alıntı: lotho
bide tanıdık vasıtasıyla gittim yaptırdım oraya.ilk işim yarın hücum etmek telefoncuya.telefoncu dediğim de türkcellin büyük bir bayisi eskişehirde.
yaziklar olsun türkcell bile böle bakmadan yapiyorsa esnaf napsin... kesinlikle hocam hadlerini bildir 250 milyon az para degil cünkü gelince noldugunu bizede anlatirsin
bu arada hiç bir şey yapmadılar,yapabilecek birşeyimiz yok dedi yapan eleman.ilk defa ekran değişimi yapmış zaten.ekranı camı dışardan sipariş etmiş ve öle garantili gibi bir durumu yokmuş.anlıcanız ölü pixellerle devam edecem.bende de hata var,çok da iyi anlamadığım için yaptırırken böle bir durum olursa ne yapılır falan diye sormadım,garanti kağıdı istemedim.en azından ekran değiştircek arkadaşlar bu durumu mutlaka göz önüne alsınlar.yorumlar için saolun arkadaşlar.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mrykt
ölü pixel nokta şeklinde mi çizgi mi?
nokta şeklinde.hatta biri kırmızı renkte.
bu arada hiç bir şey yapmadılar,yapabilecek birşeyimiz yok dedi yapan eleman.ilk defa ekran değişimi yapmış zaten.ekranı camı dışardan sipariş etmiş ve öle garantili gibi bir durumu yokmuş.anlıcanız ölü pixellerle devam edecem.bende de hata var,çok da iyi anlamadığım için yaptırırken böle bir durum olursa ne yapılır falan diye sormadım,garanti kağıdı istemedim.en azından ekran değiştircek arkadaşlar bu durumu mutlaka göz önüne alsınlar.yorumlar için saolun arkadaşlar.
Yapma hocam ya gercekten cok kötü olmus ben olcam nasil döverim o yapanida o dükkanin sahibinide öle sey mi olur sen ver 250 ytl onlar sana bozuk ekran taksınlar hocam sacma sapan seyler bunlar keske belge alsaydin tüketici haklarina basvururdun hiç mi belge yok cihaz degiştirilcek diye ?
hiç bir belgem yok maalesef.turkcell diye biraz da güvenerek yaptırdım.kendi hatamın farkında olduğum için de çok fazla yüklenemedim.
quote:
hiç bir belgem yok maalesef.turkcell diye biraz da güvenerek yaptırdım.kendi hatamın farkında olduğum için de çok fazla yüklenemedim.
haysiyetsiz insanlar ....
hocam gecmiş olsun cok koydu bana o kadar para verip böle bişi olmasi :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme